Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok kiz ne izni zaten bayramda kimse ugrayamaz firsat bulursak geliriz sıkıntı olmaz kavurmaaayagli yaglii
benim kurbana çılgın planlarım var 10 gün ebru şallı yapıcimmm, dukana yönelip parkada spora gidicem. Bayramdan sonra kuzenimin düğünü var biraz fazladan kilo versem fena olmaz yaniii

Veee misafirler giderrr Şekerpancarı spora baslarr aksam spor bildirimimle karşinizda olicammmm beybilerrr aslinda bayramdan sonra baslayim diyodum da sonra düşündüm bayram da eşim çalistigi icin zaten bi birinci ve ikinci günü yogun olurum sonra evdeyim o yuzden vakit kaybetmeden baslayim spora

benim kurbana çılgın planlarım var 10 gün ebru şallı yapıcimmm, dukana yönelip parkada spora gidicem. Bayramdan sonra kuzenimin düğünü var biraz fazladan kilo versem fena olmaz yaniii
Ayy bak ne dicem dukana baslayip birakmak iyi olmuyo heralde @ParteMoralll daha iyi bilir tabi ama bence dukan express yap ben bir haftada 1.7 kilo vermistim dukan expressle ve ben 5 gün yapmistim ve kilom azdi o yuzden az gitti 3 4 kilo veren bile oluyomus

Olur canım ben varım..ilacım bugün bitti şükür..
O vakit yapalım :))) ben haftaya 61.8 hedefi koyuyorum kendime. Ve bu amaçla hafta sonu en geç yemeğimi 6'da yiyeceğim. Hafta içi de 7:30 'da. Akşamları hep çozutuyordum onu da yapmamaya söz veriyorum. Yaparsam ertesi gün ya ekstradan spor ya da akşam yemeği yememeye söz veriyorum. bunları yapmazsam bana istediğin gibi kızabilir, artı ceza verebilirsin

DUKAN EXPRESSS O nedir, ne cahilmişim yawwww

Yap yap müsait olunca yine yaparsın. İİ terlemeler

Yok kiz ne izni zaten bayramda kimse ugrayamaz firsat bulursak geliriz sıkıntı olmaz kavurmaaayagli yaglii
Ayy kavurmaaaaaaaaaaaaa kocaaa tencere yapicam sabah oglen ikindi aksamngece hahahahahahahahahahahah tavuga ara vercem ozlerm biraz ama tatilde kavurma deglde cislardan cok yirim kesn gezicez cunku sadece yuzme olmucak
Ayy dagitsam mi kii gizzz size yohh bana da yoh benim yiyip yiyip kilo almayan kardeslerim var onlara verecem yarisini onlara goturecem yoksa evde olursa
yarisinida disarda cocuklara ver kizzz sevinirler

Ayy canim valla hic cekmesin canin bu sefer benim sevdikleriimden yohsende sevmezsin benim sevmedigimi bilirim ben
Aynen haklisin bak bu konuda benm cnm fistkli cekti ayyy ama nasl hep senin yuzunden
Ben corba icecem sadece oglen yedim de bol acı biber ve yayla corbasiçok seviyom
Ben doner yicemmmm
express mantikli evet hemde zor degil ben biras daha verince dusunuodm zaten onun gibi yapiom sayilir tam uymuyorm bazn

Olsun kiz hem gezer hem yer yüzersin çok yürürsün yedigini eritirsin bi sekilde dengeler az hasarla dönersin beybiliboy

Bugun benim tatliii kirizimm tuttu gecen regl doneminde hic istrmedi bugun cohhh kotuydu yaa kizlar gittigimm yerde ne tatlilar borekler soslarr niler varsi ben seee semizz bi catal peynir yidimmmm
Ama hala canimmm tattli istediii 40 dk giderken 40 dk gelirkenn yurudumm vee hala canimm tatliii vee evde meyve ve bi külah dondurma ydimm

Menu sabah kakalu süt yaptim bi cay kasigi bal koydum tatli istiydi icine 4petibor biskut batırıp yedim kk peynir
Öğle sonu semizz bi catal peynir boll suu
Aksam17 de bi kulah dondurma meyve iki incik tavuk
Spor 80 dk yürüyüş 3 tl su tamamlanacak gec saatte yürüyüş tamamlanacakk

Sabah menum 2 yumurtali omlet 2kk peynir 7 zeytin 1 domates 1 biber 1 salata 2 kupa cay ictim.öğlen esim2 yemek göndermiş ekmek arasi 1 ayran aksam 1 kepce corba 3 parca tavuk 3 yk makarna yedim.65 dakika yürüyüş yaptim.Iyi aksamlar kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…