- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.401
Valla koca bi poset çekip atacam fotosunu size eziyet edecemAmaann kaptan dimee
Ayy dagitsam mi kii gizzzEnemm kaptana çukulatt gelmişşkızz yimee yimee bize dağıt
Ayy canim valla hic cekmesin canin bu sefer benim sevdikleriimden yohBana yollaaaaa cnm cektiiii hic aklimda yoktu harbiden cnm cekti
Ben corba icecem sadece oglenBen ne yicem aksam
benim kurbana çılgın planlarım var 10 gün ebru şallı yapıcimmm, dukana yönelip parkada spora gidicem. Bayramdan sonra kuzenimin düğünü var biraz fazladan kilo versem fena olmaz yaniiiYok kiz ne izni zaten bayramda kimse ugrayamaz firsat bulursak geliriz sıkıntı olmazkavurmaaa yagli yaglii
Ayy bak ne dicem dukana baslayip birakmak iyi olmuyo heralde @ParteMoralll daha iyi bilir tabi ama bence dukan express yap ben bir haftada 1.7 kilo vermistim dukan expresslebenim kurbana çılgın planlarım var 10 gün ebru şallı yapıcimmm, dukana yönelip parkada spora gidicem. Bayramdan sonra kuzenimin düğünü var biraz fazladan kilo versem fena olmaz yaniii
O vakit yapalım :))) ben haftaya 61.8 hedefi koyuyorum kendime. Ve bu amaçla hafta sonu en geç yemeğimi 6'da yiyeceğim. Hafta içi de 7:30 'da. Akşamları hep çozutuyordum onu da yapmamaya söz veriyorum. Yaparsam ertesi gün ya ekstradan spor ya da akşam yemeği yememeye söz veriyorum.Olur canım ben varım..ilacım bugün bitti şükür..
DUKAN EXPRESSSAyy bak ne dicem dukana baslayip birakmak iyi olmuyo heralde @ParteMoralll daha iyi bilir tabi ama bence dukan express yap ben bir haftada 1.7 kilo vermistim dukan expressleve ben 5 gün yapmistim ve kilom azdi o yuzden az gitti 3 4 kilo veren bile oluyomus
Yap yap müsait olunca yine yaparsın. İİ terlemelerVeee misafirler giderrr Şekerpancarı spora baslarraksam spor bildirimimle karşinizda olicammmm beybilerrr aslinda bayramdan sonra baslayim diyodum da sonra düşündüm bayram da eşim çalistigi icin zaten bi birinci ve ikinci günü yogun olurum sonra evdeyim o yuzden vakit kaybetmeden baslayim spora
Bi bakin bence netten 7 günlük bi diyet ama öyle şok diyetler gibi degil birinci gün saf protein sonra gün gün sebze ekmek peynir meyve falan ekleniyor eğlenceli de bi diyet bence
DUKAN EXPRESSSO nedir, ne cahilmişim yawwww
Ayy kavurmaaaaaaaaaaaaa kocaaa tencere yapicam sabah oglen ikindi aksamngeceYok kiz ne izni zaten bayramda kimse ugrayamaz firsat bulursak geliriz sıkıntı olmazkavurmaaa yagli yaglii
yarisinida disarda cocuklara ver kizzz sevinirlerAyy dagitsam mi kii gizzzsize yohh bana da yoh benim yiyip yiyip kilo almayan kardeslerim var onlara verecem yarisini onlara goturecem yoksa evde olursa
Aynen haklisin bak bu konuda benm cnm fistkli cekti ayyy ama nasl hep senin yuzundenAyy canim valla hic cekmesin canin bu sefer benim sevdikleriimden yohsende sevmezsin benim sevmedigimi bilirim ben
Ben doner yicemmmmBen corba icecem sadece oglenyedim de bol acı biber ve yayla corbasi çok seviyom
express mantikli evet hemde zor degil ben biras daha verince dusunuodm zaten onun gibi yapiom sayilir tam uymuyorm baznAyy bak ne dicem dukana baslayip birakmak iyi olmuyo heralde @ParteMoralll daha iyi bilir tabi ama bence dukan express yap ben bir haftada 1.7 kilo vermistim dukan expressleve ben 5 gün yapmistim ve kilom azdi o yuzden az gitti 3 4 kilo veren bile oluyomus
Ayy haklisin kizz sevinir yavrucaklaryarisinida disarda cocuklara ver kizzz sevinirler
Olsun kiz hem gezer hem yer yüzersin çok yürürsün yedigini eritirsin bi sekilde dengeler az hasarla dönersin beybiliboyAyy kavurmaaaaaaaaaaaaa kocaaa tencere yapicam sabah oglen ikindi aksamngecehahahahahahahahahahahah tavuga ara vercem ozlerm biraz ama tatilde kavurma deglde cislardan cok yirim kesn gezicez cunku sadece yuzme olmucak
yarisinida disarda cocuklara ver kizzz sevinirler
Aynen haklisin bak bu konuda benm cnm fistkli cekti ayyy ama nasl hep senin yuzunden
Ben doner yicemmmm
express mantikli evet hemde zor degil ben biras daha verince dusunuodm zaten onun gibi yapiom sayilir tam uymuyorm bazn
IviitAyy haklisin kizz sevinir yavrucaklar
hahah evt zaten arti olsamda gercekten umursamam bi haftalik isOlsun kiz hem gezer hem yer yüzersin çok yürürsün yedigini eritirsin bi sekilde dengeler az hasarla dönersin beybiliboy
Bi bakayımm, düşüneyimmmBi bakin bence netten 7 günlük bi diyet ama öyle şok diyetler gibi degil birinci gün saf protein sonra gün gün sebze ekmek peynir meyve falan ekleniyor eğlenceli de bi diyet bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?