- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.421
Menu sabah kakalu süt yaptim bi cay kasigi bal koydum tatli istiydi icine 4petibor biskut batırıp yedim kk peynir
Öğle sonu semizz bi catal peynir boll suu
Aksam17 de bi kulah dondurma meyve iki incik tavuk
Spor 80 dk yürüyüş 3 tl su tamamlanacak gec saatte yürüyüş tamamlanacakk
Afiyet olsunSabah menum 2 yumurtali omlet 2kk peynir 7 zeytin 1 domates 1 biber 1 salata 2 kupa cay ictim.öğlen esim2 yemek göndermiş ekmek arasi 1 ayran aksam 1 kepce corba 3 parca tavuk 3 yk makarna yedim.65 dakika yürüyüş yaptim.Iyi aksamlar kizlar
Hani kavurmaya banacaktıkAyy kurbanda gelioooo immhhhh gelsin kavurmalaaaar agzim sulandi
Ayy bayramaa yogunn gunler bizi bekliyoooo hic ugramayabilirm ugrayadabilirm belli olmaz.
Ilk gunu kurban isleriiiii olacak, gecesiiiii bu yaz ki ikinci tatilimi gerceklestirmek uzere yola cikicaaaaz
Iznemi ayrilsamm yoksaa grupca relaxmiyiz babySekerPancarii
Hem ekmek hem makarnamiSabah menum 2 yumurtali omlet 2kk peynir 7 zeytin 1 domates 1 biber 1 salata 2 kupa cay ictim.öğlen esim2 yemek göndermiş ekmek arasi 1 ayran aksam 1 kepce corba 3 parca tavuk 3 yk makarna yedim.65 dakika yürüyüş yaptim.Iyi aksamlar kizlar
Banaaacuukk mirak etmeeeee aslaa kacmaaaz ayy sus kizzzz hahahahahahaha bir an once yesemHani kavurmaya banacaktık
Tamamdır canım..benim hedef 78.0 listeye de girebilirim o zaman..aynı cezalar bana da..O vakit yapalım :))) ben haftaya 61.8 hedefi koyuyorum kendime. Ve bu amaçla hafta sonu en geç yemeğimi 6'da yiyeceğim. Hafta içi de 7:30 'da. Akşamları hep çozutuyordum onu da yapmamaya söz veriyorum. Yaparsam ertesi gün ya ekstradan spor ya da akşam yemeği yememeye söz veriyorum.bunları yapmazsam bana istediğin gibi kızabilir, artı ceza verebilirsin
Ben de adana kebap yapıciimm bol boll..geçende yaptım çok güzel oldu..fazla et gidiyo ona kurbanı bekliyorum ben de..Banaaacuukk mirak etmeeeee aslaa kacmaaaz ayy sus kizzzz hahahahahahaha bir an once yesem
Sabah
Bir haslanmis yumurta, peynir, salatalik,domates cay
Aksam
Doner, uc dilim tursu, 4dilim domates
Ayran
Iki lt su
Bacak hareketleri,mekik
Bir agri kesici
Alıntılarla uğraşırken yazmışsınTamamdır canım..benim hedef 78.0 listeye de girebilirim o zaman..aynı cezalar bana da..
Hihii kft soylemis canim banada sürpriz olduu.Hem ekmek hem makarnamiekmek arasi derken
SözzzAlıntılarla uğraşırken yazmışsıntamamdır sözümüz söz
Ayy neler neler yaa normaldede et aliyosn ama kurbanin yerini hic bisey tutmuyo yaBen de adana kebap yapıciimm bol boll..geçende yaptım çok güzel oldu..fazla et gidiyo ona kurbanı bekliyorum ben de..
Oo uzmanlar coook biliyy
Ağrı kesicinin kalorisi fazla diyor uzmanlaröyle kötü bi espriydi bu d gayet güzel olmuş afiyet olsun, yediklerin şifa olsun
sarraf cnm snden de menü ve haftaya hedef bekliyrum.
Haftaya buraların tozunu attırıciiz inşallahh
Bi de niye kimse benim menüme yorum yapmıyor yahu. Ben bazı günler yapıyorum sonra bakıyorum kimse yapmıyor bırakıyorum
bu hafta agzindan bir dilim ekmek gecmicekHihii kft soylemis canim banada sürpriz olduu.
Neden canin sürekli tatli istemiş biliyo msn çünkü sabah kahvaltı yapmamissin tatli şeylerle başlamişsin güne bisküviynen kahvalti mi olarMenu sabah kakalu süt yaptim bi cay kasigi bal koydum tatli istiydi icine 4petibor biskut batırıp yedim kk peynir
Öğle sonu semizz bi catal peynir boll suu
Aksam17 de bi kulah dondurma meyve iki incik tavuk
Spor 80 dk yürüyüş 3 tl su tamamlanacak gec saatte yürüyüş tamamlanacakk
Ekmek arasi çeyrek dimiSabah menum 2 yumurtali omlet 2kk peynir 7 zeytin 1 domates 1 biber 1 salata 2 kupa cay ictim.öğlen esim2 yemek göndermiş ekmek arasi 1 ayran aksam 1 kepce corba 3 parca tavuk 3 yk makarna yedim.65 dakika yürüyüş yaptim.Iyi aksamlar kizlar
Tamam patronn ayıpsınAyy neler neler yaa normaldede et aliyosn ama kurbanin yerini hic bisey tutmuyo ya
Oo uzmanlar coook biliyy
Ben artik aylardir yapyap menu bile yazarkenboyle hale geldm hahahaa aksi bisey gorunce yaziyorm begeniyorm like like guzel diyorm efkarlandin beni
bu hafta agzindan bir dilim ekmek gecmicekokadar diyorm
Ekmek arasi çeyrek dimiafiyet olsun ballisim ben diyetteyken yarim ekmek arasi alip ekmegin içini cikarip bi parcasini koparip ceyregine bütün eti veya köfteyi yığıp oyle yiyordum ekmek az ici bol ossun severim ben
Afiyet olsun elacımmmmMenüm
02.09.2016
Kahvaltı yarım kepekli lavaş, 3 zeytin, yarım hindi füme, nane, domates, 1 kk tulum, 1 dolma
Öğlen müsli
İkindi sütlü kahve
Akşam bademli tavuk salata
Bayaa bi yürüdüm,
Yeşil çay, siyah çay, türk kahvesi, americano, 2 lt civarında su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?