Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
02.09.2016
Kahvaltı yarım kepekli lavaş, 3 zeytin, yarım hindi füme, nane, domates, 1 kk tulum, 1 dolma
Öğlen müsli
İkindi sütlü kahve
Akşam bademli tavuk salata
Bayaa bi yürüdüm,
Yeşil çay, siyah çay, türk kahvesi, americano, 2 lt civarında su

Canım afiyet olsun ama bana biraz olmamış gibi geldi hem kakaolu süt, petibör üstüne dondurma aynı gün için fazla. Umarım yürüyüşün ve yemeği erken saatte yemen kurtarır

Afiyet olsun gayet ii dengeli bence

Hani kavurmaya banacaktık

Hem ekmek hem makarnami ekmek arasi derken

Tamamdır canım..benim hedef 78.0 listeye de girebilirim o zaman..aynı cezalar bana da..

Sabah
Bir haslanmis yumurta, peynir, salatalik,domates cay
Aksam
Doner, uc dilim tursu, 4dilim domates
Ayran
Iki lt su
Bacak hareketleri,mekik
Bir agri kesici

Ağrı kesicinin kalorisi fazla diyor uzmanlar öyle kötü bi espriydi bu d gayet güzel olmuş afiyet olsun, yediklerin şifa olsun

sarraf cnm snden de menü ve haftaya hedef bekliyrum.
Haftaya buraların tozunu attırıciiz inşallahh

Bi de niye kimse benim menüme yorum yapmıyor yahu. Ben bazı günler yapıyorum sonra bakıyorum kimse yapmıyor bırakıyorum

Ben de adana kebap yapıciimm bol boll..geçende yaptım çok güzel oldu..fazla et gidiyo ona kurbanı bekliyorum ben de..
Ayy neler neler yaa normaldede et aliyosn ama kurbanin yerini hic bisey tutmuyo ya
Oo uzmanlar coook biliyy
Ben artik aylardir yapyap menu bile yazarken boyle hale geldm hahahaa aksi bisey gorunce yaziyorm begeniyorm like like guzel diyorm efkarlandin beni
Hihii kft soylemis canim banada sürpriz olduu.
bu hafta agzindan bir dilim ekmek gecmicek okadar diyorm

Neden canin sürekli tatli istemiş biliyo msn çünkü sabah kahvaltı yapmamissin tatli şeylerle başlamişsin güne bisküviynen kahvalti mi olar insan hafifcenek kahvaltisini yapar öğlene de bi sütlü tatli yapip bol tarcinli yesen tatli istegi uçarrr giderdi

Ekmek arasi çeyrek dimi afiyet olsun ballisim ben diyetteyken yarim ekmek arasi alip ekmegin içini cikarip bi parcasini koparip ceyregine bütün eti veya köfteyi yığıp oyle yiyordum ekmek az ici bol ossun severim ben

Tamam patronn ayıpsın

Afiyet olsun elacımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…