- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.441
Aman Allah'iimmmcikss maleseff saglamm yidimm tatlumm
HarikaSabah
Bir haslanmis yumurta, peynir, salatalik,domates cay
Aksam
Doner, uc dilim tursu, 4dilim domates
Ayran
Iki lt su
Bacak hareketleri,mekik
Bir agri kesici
İlk gün banarim giz bişi olmasHani kavurmaya banacaktık
Banaaacuukk mirak etmeeeee aslaa kacmaaaz ayy sus kizzzz hahahahahahaha bir an once yesem
Bendeeee bayiliyorummm adanayaBen de adana kebap yapıciimm bol boll..geçende yaptım çok güzel oldu..fazla et gidiyo ona kurbanı bekliyorum ben de..
Tabiisiii cnmm merak etmee benn gene bol eksili olacammm insallah 65 dakikada yurudumm kizz erimistir.Parteme de soz virdimm hicc yok kacamakkAman Allah'iimmmolsun sen yarin karbonhidrati keser hemencik dengelersin kii dimi
Evet sebebini blmiorm disten supheleniorm bakalim 4tane yirmilik var cerrahi alincak.Harikabende birazdan sporumu yapicam ama az yapicam hemen hamlamayim basin mi agriyodu kuşum
Afiyet olsun balımmmm gayet güzelMenüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, kk peynir, salatalık, fındık, bir lokma acı sos..
Akşam: bir tabak patlıcan yemeği, iki çatal karpuz, yoğurt..
Hehhh istee buu eşler yakiyooo biziii ahhh ahhMenume iki dilim karpuz ekliyorm dilimcikkk yanii valla esim aldi geldi okdr guzelli kipkirmizi yemesem ayip olurdu yaniii
Afiyet olsun tatliko bisicik olmas iki dilimcikdenMenume iki dilim karpuz ekliyorm dilimcikkk yanii valla esim aldi geldi okdr guzelli kipkirmizi yemesem ayip olurdu yaniii
Tabiisiii cnmm merak etmee benn gene bol eksili olacammm insallah 65 dakikada yurudumm kizz erimistir.Parteme de soz virdimm hicc yok kacamakk
Ay sanki mideme oturduAfiyet olsun tatliko bisicik olmas iki dilimcikden
Yeşil çayMenüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, kk peynir, salatalık, fındık, bir lokma acı sos..
Akşam: bir tabak patlıcan yemeği, iki çatal karpuz, yoğurt..
Ayyyyy ben cok korkuyom dişçidennnEvet sebebini blmiorm disten supheleniorm bakalim 4tane yirmilik var cerrahi alincak.
Bakalim...
Neden canin sürekli tatli istemiş biliyo msn çünkü sabah kahvaltı yapmamissin tatli şeylerle başlamişsin güne bisküviynen kahvalti mi olarinsan hafifcenek kahvaltisini yapar öğlene de bi sütlü tatli yapip bol tarcinli yesen tatli istegi uçarrr giderdi
İki dilimcik karpuzAy sanki mideme oturduama bi guzelmis bi guzelmiss ama benim
Özellikle sabah sekerli seylerle gune baslamamak lazim bence yoksa denge altüst oluyo bütün günAyça kaya vucüdun tatlı isteğine kompleks karbonhidratlarla kepekli ekmek gibi cevap vermek gerek diyor. Böylece hem daha geç açıkıyor hem de daha sağlıklı beslenmiş oluyoruz. Tarçını ve belirli bir miktarda olma k üzere bitteride öneriyor.
Niye efkarlandın yahuAyy neler neler yaa normaldede et aliyosn ama kurbanin yerini hic bisey tutmuyo ya
Oo uzmanlar coook biliyy
Ben artik aylardir yapyap menu bile yazarkenboyle hale geldm hahahaa aksi bisey gorunce yaziyorm begeniyorm like like guzel diyorm efkarlandin beni
bu hafta agzindan bir dilim ekmek gecmicekokadar diyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?