Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hehhh istee buu eşler yakiyooo biziii ahhh ahh
Kiz harbi midemi yakti ne alakaysa
Ayyyyy ben cok korkuyom dişçidennn benimde iki tanesi sorunsuz çıktı ama alttan ikisi arada agriyo
Ben korkmuyorm da amaan km gtcek diyorm ama gidicem mecbur
İki dilimcik karpuzboyle mi yapti kiz siniiiay bende acıktım bi elma yedim 9 da bi cevizle aldığımı veriyim himencik diye az yiyom
Gercekten yapti esimde dio midende biseymi var
Niye efkarlandın yahu sakin genç
Yorum yapmayıp like şadığında ii demek oluyor yani, tmm çözdüm o vakit
sakin genc mi aynen like yapiyorm begenince baska bisey gelmedi hic aklima

dişin baş ağrısı fenadır , Allah yardımcın olsun cnm valla... Tedaviyi çok erteleme ama boşuna ğrıyı daha uzun süre çekme
Bayadir gerekiyo tedavisi alinmasi lazim ama ben erteledim bayadir seneler olcak. Bas agrisi yoktu ondan diye suphelendim.. aminnn

@ParteMoralll kiz baska bir sey mi dokundu dicemde yedigin birsiycik yokk allaa karpuz da mideye dokunmazki yaa ilac icmistin sanki agri kesici o dokunmustur

binnnn gildimmmmm ay artik pek ugrayamaz oldum bu haftada hic evde degildim kizlar 2 gun hastanedeydim bigun ablamdaydim bigun anamgilde boyle gecirdim..baş agrim icin mr cekildim bide nefes problemim vardi burnumdan dr.da ona kesin ameliyat dedi dr arastiricam simdi

Gecmis olsunn tatlimm burun ameliyati korkma eşim olduu benim cok ta iyi oldu şükür ilk 2 hafta koruyacaksin ama acil şifalar diliyorum

Hosgeldin canimm mr mi cekildin sonuc ne peki nedeennnnn burnundan neden ameliyat olcaksin gecmis olsun kuzum

Gecmis olsunn tatlimm burun ameliyati korkma eşim olduu benim cok ta iyi oldu şükür ilk 2 hafta koruyacaksin ama acil şifalar diliyorum
Benimde eşimin burnu kirik ama hastane fobisi var ameliyat olamiyor çok kötü oluyor bi kac kez denedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…