- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.461
dişin baş ağrısı fenadır , Allah yardımcın olsun cnm valla... Tedaviyi çok erteleme ama boşuna ğrıyı daha uzun süre çekmeEvet sebebini blmiorm disten supheleniorm bakalim 4tane yirmilik var cerrahi alincak.
Bakalim...
Kiz harbi midemi yaktiHehhh istee buu eşler yakiyooo biziii ahhh ahh
Ben korkmuyorm da amaan km gtcek diyormAyyyyy ben cok korkuyom dişçidennnbenimde iki tanesi sorunsuz çıktı ama alttan ikisi arada agriyo
Gercekten yapti esimde dio midende biseymi varİki dilimcik karpuzboyle mi yapti kiz siniii ay bende acıktım bi elma yedim 9 da bi cevizle aldığımı veriyim himencik diye az yiyom
sakin genc miNiye efkarlandın yahusakin genç
Yorum yapmayıp like şadığında ii demek oluyor yani, tmm çözdüm o vakit
Msja bak corcBen acicik spor yapiyim geliyogummm gizlaa
Bayadir gerekiyo tedavisi alinmasi lazim ama ben erteledim bayadir seneler olcak. Bas agrisi yoktu ondan diye suphelendim.. aminnndişin baş ağrısı fenadır , Allah yardımcın olsun cnm valla... Tedaviyi çok erteleme ama boşuna ğrıyı daha uzun süre çekme
Baktım maykılllMsja bak corc
Ben cok korkuyorum.....aminnBayadir gerekiyo tedavisi alinmasi lazim ama ben erteledim bayadir seneler olcak. Bas agrisi yoktu ondan diye suphelendim.. aminnn
Ahahaha yersin bence sendee tatlimmEşim gece 12 de gelecek işten korku filmi izliyek didi temem dedimdondurma da yirik dedi ona tamam dimedim o yisin gece gece ahh bu eşler
Gecmis olsunn tatlimm burun ameliyati korkma eşim olduu benim cok ta iyi oldu şükür ilk 2 hafta koruyacaksin ama acil şifalar diliyorumbinnnn gildimmmmm ay artik pek ugrayamaz oldum bu haftada hic evde degildim kizlar 2 gun hastanedeydim bigun ablamdaydim bigun anamgilde boyle gecirdim..baş agrim icin mr cekildim bide nefes problemim vardi burnumdan dr.da ona kesin ameliyat dedi dr arastiricam simdi
saoll canim bende ablama cok yakindan sahit oldugum icin biraz korkuyorum acikcasi bakalim kismet şubat gibi olmayi planliyorumGecmis olsunn tatlimm burun ameliyati korkma eşim olduu benim cok ta iyi oldu şükür ilk 2 hafta koruyacaksin ama acil şifalar diliyorum
Ayy yok kiz bu saatte yimemmmAhahaha yersin bence sendee tatlimm
Hosgeldin canimm mr mi cekildin sonuc ne peki nedeennnnnbinnnn gildimmmmm ay artik pek ugrayamaz oldum bu haftada hic evde degildim kizlar 2 gun hastanedeydim bigun ablamdaydim bigun anamgilde boyle gecirdim..baş agrim icin mr cekildim bide nefes problemim vardi burnumdan dr.da ona kesin ameliyat dedi dr arastiricam simdi
Benimde eşimin burnu kirik ama hastane fobisi var ameliyat olamiyor çok kötü oluyor bi kac kez denedikGecmis olsunn tatlimm burun ameliyati korkma eşim olduu benim cok ta iyi oldu şükür ilk 2 hafta koruyacaksin ama acil şifalar diliyorum
Ayy canim ameliyatini ol Allah daha büyük hastalik vermesin tedavisini yaptirsaoll canim bende ablama cok yakindan sahit oldugum icin biraz korkuyorum acikcasi bakalim kismet şubat gibi olmayi planliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?