- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.481
Saol balim bende hem korkuyom hem izliomSekerPancarii canimcimmmmmmm iyi seyirler sizede ben asla korku filmi izlememmmmmmmmm aslaaaaaa:)
Korkmaa calla tatlimm cokk rahatlarsın.Esimde hem nefes almada sıkıntı oluyordu hemde horlamaa yapiyordu burnunda kemik vardi.Horlamaa derken su motoru gibisaoll canim bende ablama cok yakindan sahit oldugum icin biraz korkuyorum acikcasi bakalim kismet şubat gibi olmayi planliyorum
Neden canin sürekli tatli istemiş biliyo msn çünkü sabah kahvaltı yapmamissin tatli şeylerle başlamişsin güne bisküviynen kahvalti mi olarinsan hafifcenek kahvaltisini yapar öğlene de bi sütlü tatli yapip bol tarcinli yesen tatli istegi uçarrr giderdi
Neden canin sürekli tatli istemiş biliyo msn çünkü sabah kahvaltı yapmamissin tatli şeylerle başlamişsin güne bisküviynen kahvalti mi olarinsan hafifcenek kahvaltisini yapar öğlene de bi sütlü tatli yapip bol tarcinli yesen tatli istegi uçarrr giderdi
Yok ya karpuzu yedigm gbi mideme oturdu sanki ilaci oglen ictim coook oldu. Hict3 sevmem mecbur kaldm ilaca..ben mideme baktirmam lazim ins umarsayip gidersem@ParteMoralll kiz baska bir sey mi dokundu dicemde yedigin birsiycik yokk allaa karpuz da mideye dokunmazki yaa ilac icmistin sanki agri kesici o dokunmustur
hafta basindan rahatsizdim iyiyim suan
Muhallebi olur sütlaç olur her zaman degil tabi ama böyle regl dönemlerinde boll tarçınla küçük bi porsiyon sütlü tatli en guzeli tatlikom@
Sutlu tatli derken nasil bi di muhallebi mi kizz tatlidann kacimmm derken dondurmaya bulastimm
Günaydın canikomm afiyet olsunnn kolay gelsinnnGünaydın kizlarr 2.5 litre tarcinli suyumu hazirladim ve 1.5 lt ayran yaptim aciktikca icerim tabii ayranima ortak cikmazlarsa kahvalti bi domates iki catal piynir ve iki uc ziytin yidim sindi hazorladim bahceye gidim ürün toplsmaya hadi artik aksam görüşürüz zagarr optum sizleri iyi hafya sonlari diliimm
Bazen vücut direnc gösteriyor belli kilolarda canim devam et bakalim bide tartilma hic kiloyu da düşünme verdim mi falan diye belki kilo vericem stresi de yapiyor olabilirGünaydın kızlar benim vücut 73 kiloya direnç gösteriyor galiba geçen pazartesiden beri 73 oldum hafta ici 72.5 72.4 falan görüyorum ertesi gün bi bakıyorum 73 yine veriyorum 300 gram falan bir iki gün geçiyor tartılıyorum yine 73 hafta içinde 4 defa falan oldu böyle napcan bendüzgünde yiyorum kaçamagimda yok hatt ta 2 gündür 5 den sonra yemek falan yemedim niye böyle
Günaydın fistikk dün esim dondurma yidi ben yimedimGünaydın musmutlu sabahlar hayirli hafta sonlari diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?