Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

saoll canim bende ablama cok yakindan sahit oldugum icin biraz korkuyorum acikcasi bakalim kismet şubat gibi olmayi planliyorum
Korkmaa calla tatlimm cokk rahatlarsın.Esimde hem nefes almada sıkıntı oluyordu hemde horlamaa yapiyordu burnunda kemik vardi.Horlamaa derken su motoru gibigök gurulduyor gibii ameliyat olduu şükür şimdi hicbir sıkıntımız kalmadı

Kizzz kalktimm canim tatli istiyy ne yesemm doyee dusundum tatli olarak kakolu süt aklima geldi normalde bi ay oldu cekmedi regl oldum yaa illa yicemmde susacakk ve aksama kadarda gecmedi iste cunku tatli diyor meyvede kesmiyor oglen evdr olsam yapardim bazennn öyle beynim duruyor aklima gelmiy tarçın tek biseye odaklanimm neyse yarinn neyy istek olmasin amannnn.nedenn regll doneminde tatli istegi oluyy enerjimi kaybedik yine beyin durdu

@

Sutlu tatli derken nasil bi di muhallebi mi kizz tatlidann kacimmm derken dondurmaya bulastimm

@ParteMoralll kiz baska bir sey mi dokundu dicemde yedigin birsiycik yokk allaa karpuz da mideye dokunmazki yaa ilac icmistin sanki agri kesici o dokunmustur
Yok ya karpuzu yedigm gbi mideme oturdu sanki ilaci oglen ictim coook oldu. Hict3 sevmem mecbur kaldm ilaca..ben mideme baktirmam lazim ins umarsayip gidersem
@ParteMoralll canimmm noldu sanaaaa hic haberim yok biseymi dokundu noldu
hafta basindan rahatsizdim iyiyim suan

@moon8187 canim gecmis olsun korkma sindi ameliyatlar kolay bende burnumdan et aldirsdim 16 yil mi oldu ne cok rahatim ozamanlar hic iyi degil nefeste sorun nunuk konusma herşey ama gribi hicc bilmezdim et alınınca ogrendim ozamanlar cok zor oldu ayik yaptilar ama sindi teknoloji cok kolay
Ben üç defa kulaktan bi burunda bi labaroskobi ve cok tedaviler ve cocuklugumdan beri daha doğrusu dogdugumdan beri hastaneleri iyi tanirim Rabbimie bugunlere cok şükür korkma hic sade iyi dr bul ol ameliyatini...

@moon8187 çok çok geçmiş olsun cnm hayırlısıyla en kısa zaman da en acısız yöntemle sağlığına kavuşursun inşallah

@

Sutlu tatli derken nasil bi di muhallebi mi kizz tatlidann kacimmm derken dondurmaya bulastimm
Muhallebi olur sütlaç olur her zaman degil tabi ama böyle regl dönemlerinde boll tarçınla küçük bi porsiyon sütlü tatli en guzeli tatlikom

Ben yatimm bari yarin bol bol bahcede calisicimm.partecim gecmis olsun usutuncede mideye oturur karpuz yani ceyrandami kaldin beybimm bir de ilaca karsi alerjinmi var niyy oda olabilir once iyiless terli terli durrma deges ustuni ayyyy cok karistimmmm opuyom sizleri iyi geceler. ..

Günaydın kızlar benim vücut 73 kiloya direnç gösteriyor galiba geçen pazartesiden beri 73 oldum hafta ici 72.5 72.4 falan görüyorum ertesi gün bi bakıyorum 73 yine veriyorum 300 gram falan bir iki gün geçiyor tartılıyorum yine 73 hafta içinde 4 defa falan oldu böyle napcan ben düzgünde yiyorum kaçamagimda yok hatt ta 2 gündür 5 den sonra yemek falan yemedim niye böyle

Günaydın kizlarr 2.5 litre tarcinli suyumu hazirladim ve 1.5 lt ayran yaptim aciktikca icerim tabii ayranima ortak cikmazlarsa kahvalti bi domates iki catal piynir ve iki uc ziytin yidim sindi hazorladim bahceye gidim ürün toplsmaya hadi artik aksam görüşürüz zagarr optum sizleri iyi hafya sonlari diliimm

Günaydın canikomm afiyet olsunnn kolay gelsinnn

Bazen vücut direnc gösteriyor belli kilolarda canim devam et bakalim bide tartilma hic kiloyu da düşünme verdim mi falan diye belki kilo vericem stresi de yapiyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…