- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.501
ayy sevdigim iki gun cumartesi, pazaaaaarrrrGünaydın kızlaarr iyi haftasonlari
Yok kiz keskem ben olsam ama değalSeker pancari bu senmisin yosa böylemi olcannn..kiz onceden starda bi dizi vardi fasli jade lugas diye ordaa kadinn didiginn yatagi doldurmali diyidi :))) kizz anamm zati 51 kilosunn dee gett fazla zayiflamaaaakisgandimm bende boyle zayif olmakk isterdimm her hall hayall geliyy
Kahvalti da coh yidimayy sevdigim iki gun cumartesi, pazaaaaarrrr
Afiyet olsun tatlımm geldi 300 gram deseneKahvalti da coh yidimkayinbabam geldi bende bisiler yaptim ve yidim ama aksam az yicem çahtırma panpa
Aksama kadar bisey yemeyip aksam da az yersem dengelerim menceeeAfiyet olsun tatlımm geldi 300 gram desenehelal kızz nasıl yemedin dondurmayı korku filmi hangini izledinn.
Hahhaha allahh senii neyse nasip olursa bugün izlersin artıkAksama kadar bisey yemeyip aksam da az yersem dengelerim menceeeizlemedik kiz film seçmemiş ki eşim film arıcaz da izlicez de ooo benim uykum geldi uyuduk
ayyy ne yidin kizzzzKahvalti da coh yidimkayinbabam geldi bende bisiler yaptim ve yidim ama aksam az yicem çahtırma panpa
Yap kiz ne guzel yemek pattis puresini az yirsin miissayyy ne yidin kizzzz
Benm cnm pure istiyooooo immmh
Aksama antrkot puremi yapsam immmmhh
Pis bogazliktan olcem
ayyyyyYap kiz ne guzel yemek pattis puresini az yirsin miisspatates kızartması sucuklu yumurta bal kaymak tereyag felan yedim yarim ekmeğin sadece dışıyla
kizz bu fotoda kendimi gordm hahahahahahah sagdakine cok yok sankiim ama ben soldan daha siskoydum sanki
Benim de sen geldin aklima baktigimda resme biliyi msnayyyyy
Yirim.yirim.yirimmmmmm
Harbiden
kizz bu fotoda kendimi gordm hahahahahahah sagdakine cok yok sankiim ama ben soldan daha siskoydum sanki
Dime hahahah direk kendimi getrdim aklima yanilmamsm ozaman hahahahahahaha bende boyle mucizemi olcam yani. Ah ahhhBenim de sen geldin aklima baktigimda resme biliyi msn
Bak ne kdr zayiflamis ama bacaklari cop gibi olmamis tam benlik bana benziy hahahahahahaahhahaBenim de sen geldin aklima baktigimda resme biliyi msn
Daha da zayıf olcan sen bence o resmin bacaklar kalinnDime hahahah direk kendimi getrdim aklima yanilmamsm ozaman hahahahahahaha bende boyle mucizemi olcam yani. Ah ahhh
Bence senin bacaklar daha ince oluğ kizzzBak ne kdr zayiflamis ama bacaklari cop gibi olmamis tam benlik bana benziy hahahahahahaahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?