- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.521
Oylemi dersinnnn 55 olursam belki dogruDaha da zayıf olcan sen bence o resmin bacaklar kalinn
yaaaaaaaas oylemiiiiiiiii diyosunnnmmnnmBence senin bacaklar daha ince oluğ kizzz
Boyum 1.60 benim :)@ParteMoralll canim boyun kaçtı senin bide araştıma yaptım biraz kilo durması hakkında şaşırttın diyi de nasil yapam yardımcı olun kız sen hiç benim sorularıma niy cevap vermiyinn
Menulerin nasildi senin hatirlamiyorum biraz degisiklikler yap yediklerinde.Kilo vermem durdu canım ya bir haftadır 73 oluyor ydüşüyorum yine 73 yine eksiye düşüyorum yine 73 oluyor sürekli böyle oldu bu hafta 73te takıldım senin bi fikrin varmı ne yapsam
Evet fıstığım emziriyorum kahvaltım genelde aynı oluyor 2 yumurta 1 yada 2 dilim ekmek zeytin domates peynir falan öğlen sebze yada tavuk akşamda aynı canım salata falan klasik diyet menusu aralarda da ya kuruyemiş yada meyve falan oyle işteMenulerin nasildi senin hatirlamiyorum biraz degisiklikler yap yediklerinde.
Detoks seyler yapiyolar ama ben yapmadim hic.
SekerPancarii ayran detoksu vardi nasildi? Ise yarar belki
Ama sen emziriyomuydun
Emziriyorsan ozaman onerebilincek bisey yok.Evet fıstığım emziriyorum kahvaltım genelde aynı oluyor 2 yumurta 1 yada 2 dilim ekmek zeytin domates peynir falan öğlen sebze yada tavuk akşamda aynı canım salata falan klasik diyet menusu aralarda da ya kuruyemiş yada meyve falan oyle işte
Nyeee bana msj aticaktin vazmigectinn :)
Isım çıktı kız: ) kendimi yollayacaktımNyeee bana msj aticaktin vazmigectinn :)
Emzirdigi icin ayran detoksu yapmasin benceMenulerin nasildi senin hatirlamiyorum biraz degisiklikler yap yediklerinde.
Detoks seyler yapiyolar ama ben yapmadim hic.
SekerPancarii ayran detoksu vardi nasildi? Ise yarar belki
Ama sen emziriyomuydun
Bana özel msj mi aticaktin kiz
Evettt evettOylemi dersinnnn 55 olursam belki dogrubilemedim simdi
yaaaaaaaas oylemiiiiiiiii diyosunnnmmnnm
Bana özel msj mi aticaktin kizbana özel msj atman icin seni izlemem gerekiyi izlemedigim kisiler bana ozelden yazamiyiiii
Ben kendim yaptim o ayarı canim du izleyim siniiYeni uyeyim ya o kadarını bilmiyodum
Yollllllaaaaaaaaa hemeenIsım çıktı kız: ) kendimi yollayacaktım
Ozaman dahada kisabilrsn cnm buyumus ben 8ayllikken basladimBenimki 13 aylık canım @ParteMoralll
Evt katiliyorm
ayy tisikkur edermm babymmmmEvettt evett
Ne yicen aaşaminanBen var acikmaaakkk
Ne yesemmm yaaaa canima ne cekiyo diye soruyorm hepp tehlikeli seyler
Tarhana yedmm yas tarhana immmh mismissss yeni pisirdimmmm. Aksamda ne yicemmmm blmiore :) sennNe yicen aaşaminan
Ohh misssTarhana yedmm yas tarhana immmh mismissss yeni pisirdimmmm. Aksamda ne yicemmmm blmiore :) senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?