- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.541
Cnm pure cekiyo yapicam sanirimmmm :) uzuyoooooo benim purem hahahahaOhh misssay bende bilmiyorum yaa esimde işde ne yapsamki kuzumla kendime
Ayy keskemm yakin olsaakkkkk yimekler püreleer yirdik biraberrCnm pure cekiyo yapicam sanirimmmm :) uzuyoooooo benim purem hahahahaayy bendeeeee gel beraberrrrrrr donatalim.masayi yielim pnpiskoomm
Evettttttttttttttt tatlida yirmiydik kiAyy keskemm yakin olsaakkkkk yimekler püreleer yirdik biraberrkankiskomm
Yimezdik datliEvettttttttttttttt tatlida yirmiydik kihahahaha yemn ederim gozumn onune fistikli baklava ve dondurma geldi yoook boyle bisey yaa hahahahahahajaaj
En büyük keyfimiz hayal edip edip yiyemeyip kendime eziyet etmek@ParteMoralll kız eziyet etmesene millete niye cıs şeyler yazıyosun oylebizede hayal ettiriyorsun sonra
Ennnnnn sevdigimm üstü kavrulmus findukluuuKunefeeeeeeeeeee immh dondurmaaaylaaaaa aaaaaaaa cnm kunefeem
En buyukl zzevkimmmm.o benimmmm@ParteMoralll kız eziyet etmesene millete niye cıs şeyler yazıyosun oylebizede hayal ettiriyorsun sonra
Off off citirr citiirrrrYimezdik datlidatli yooh spoggg yaparıdıh biraber gızlarımızda evcilik oynardi
Ennnnnn sevdigimm üstü kavrulmus findukluuu
Benim.menu vasattttt
Hep esim yuzunden yaaacumartesi ya beraber olsun dedim onun isi uzadi trafik derken 6/7 de gelen adam 9 da geldim ozaman yedm yaaaaa pfffr hc yapmadigim birseyyyy efkarlandimmm
Sabah iki haslanmis yumurta
Peynir,yarim ucgen peynir,domates,salatalik,fume, cay
Oglen
3 kepce tarhana corbasi
Aksam
Iki antrikott
Kocaaaamaaaaaaaaaaan bir salata yaptimmmmm
Hepsini yedik valla
Bir orta boy patates firinda
Yarim bardak fantane alakaysa
Ama oyle bir yedim ki iki gundu yememiisim sankiiiayy oldümmm acliktaaaaaan
ovunmek gibii olmasinSekerPancarii gibi o cok over kendini
ama et i sahanee yaparim.lokumduuuu esiminkileride yicektimhatta yarisinida veriodu adam halimee acidi zaar
Ayyy anliyacaginiz sistimmmmmmmm pattislerrr veee gec saat hic olmadi
Hafta ici ben erken yiyorum aksam esim gelince masaya oturuyorm ama yemiyorum kizima yediriyorum bisey demiyo biliyo zayiflamak istedigimi...Afiyet olsunn balimm amaa essizde yimek guzel olmuy insanin bogazdan geçmiyor bugunluk effedildinn dirmusimm sankim ben bahcede gec gelince yimiyimm alla alla
Kizzzz cok misir yimisinnSabah iki catal piynir zeytin ne yedimm baskaa hatirlsmimm
Öğle iki orta haslanmis misir
Aksam 3-4 yk patlican guvec suyunu almadimm bide ayran
21, 00 de haslanmis misir
Bugun hesapladim 1100 kalorilik yimisimm
Spor yapamadim bahcedeydim oule calisamadim ama gezdim yarinn ice spor olicak bana
1.5 lt ayran vardi 1, 5 lt su icebildimm
Kizzzz cok misir yimisinn
Hafta ici ben erken yiyorum aksam esim gelince masaya oturuyorm ama yemiyorum kizima yediriyorum bisey demiyo biliyo zayiflamak istedigimi...
Ama hafta sonlari olmuyo yalniz birakmak istemiyorum aman bugunluk boyle olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?