Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim.menu vasattttt
Hep esim yuzunden yaaa cumartesi ya beraber olsun dedim onun isi uzadi trafik derken 6/7 de gelen adam 9 da geldim ozaman yedm yaaaaa pfffr hc yapmadigim birseyyyy efkarlandimmm

Sabah iki haslanmis yumurta
Peynir,yarim ucgen peynir,domates,salatalik,fume, cay

Oglen
3 kepce tarhana corbasi

Aksam
Iki antrikott
Kocaaaamaaaaaaaaaaan bir salata yaptimmmmm
Hepsini yedik valla
Bir orta boy patates firinda
Yarim bardak fanta ne alakaysa

Ama oyle bir yedim ki iki gundu yememiisim sankiii ayy oldümmm acliktaaaaaan
ovunmek gibii olmasin SekerPancarii gibi o cok over kendini
ama et i sahanee yaparim.lokumduuuu esiminkileride yicektim hatta yarisinida veriodu adam halimee acidi zaar
Ayyy anliyacaginiz sistimmmmmmmm pattislerrr veee gec saat hic olmadi

Afiyet olsunn balimm amaa essizde yimek guzel olmuy insanin bogazdan geçmiyor bugunluk effedildinn dirmusimm sankim ben bahcede gec gelince yimiyimm alla alla

Sabah iki catal piynir zeytin ne yedimm baskaa hatirlsmimm
Öğle iki orta haslanmis misir
Aksam 3-4 yk patlican guvec suyunu almadimm bide ayran
21, 00 de haslanmis misir
Bugun hesapladim 1100 kalorilik yimisimm
Spor yapamadim bahcedeydim oule calisamadim ama gezdim yarinn ice spor olicak bana
1.5 lt ayran vardi 1, 5 lt su icebildimm

Afiyet olsunn balimm amaa essizde yimek guzel olmuy insanin bogazdan geçmiyor bugunluk effedildinn dirmusimm sankim ben bahcede gec gelince yimiyimm alla alla
Hafta ici ben erken yiyorum aksam esim gelince masaya oturuyorm ama yemiyorum kizima yediriyorum bisey demiyo biliyo zayiflamak istedigimi...
Ama hafta sonlari olmuyo yalniz birakmak istemiyorum aman bugunluk boyle olsun :)

Kizzzz cok misir yimisinn

Kizzzz cok misir yimisinn

Evett anam kazanla kaynatti kalabalikti bi baktim iki yimisim evede getirdim esim yimemisti o yerken bende yidim her zamann boom boom bakarken yidim bugun hemen kalorisine baktim allahtan 107 mis tanesi orta boydu sonracima anaaamm ne kaa vitamini ne kaa faydasini olduğunu ogrendim tamm benim ihtiyacimm olann vitaminler allah verede beni vc cikarsinn :))

Hafta ici ben erken yiyorum aksam esim gelince masaya oturuyorm ama yemiyorum kizima yediriyorum bisey demiyo biliyo zayiflamak istedigimi...
Ama hafta sonlari olmuyo yalniz birakmak istemiyorum aman bugunluk boyle olsun :)

Ay esin hep gec geliyor isten yazikk hep yanliz yiyor ama yapcak.bisey yok sonucta bizim saglik iyi etmisin bari hafta sonu bırakma eşini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…