- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.561
7 de flaan geliyo cnm ben o saate birakmiyorum kiilo vermenin puf noktasi budur. Oda saygi gosteriyo ben ona ayri kendime ayri pisiriyorum. O yerken bakiyorumAy esin hep gec geliyor isten yazikk hep yanliz yiyor ama yapcak.bisey yok sonucta bizim saglik iyi etmisin bari hafta sonu bırakma eşini...
Ama dikkat et bak sabah guzel ye korkma domates slaatalik peynir yumurta bunlarin sana zarari olmaz. Saglam ye ki canin baska seyler cekmesin. Aksam yemeginide erken ye tamamdir.bittiYarin telafi edecegim bu yediklerimi sabah erkenden gidecegiz bahçeye calisma var ben yatiyim hadi görüşürüz kendinize iyi bakin mucukk mucukkk
Ben misiri bi tane yemeye korkuorm yedigimde buyuk.kacamak sayiyodum valla dikkat etEvett anam kazanla kaynatti kalabalikti bi baktim iki yimisim evede getirdim esim yimemisti o yerken bende yidim her zamann boom boom bakarken yidim bugun hemen kalorisine baktim allahtan 107 mis tanesi orta boydu sonracima anaaamm ne kaa vitamini ne kaa faydasini olduğunu ogrendim tamm benim ihtiyacimm olann vitaminler allah verede beni vc cikarsinn :))
Ayy dün erkenden uyudum mennnAy balkon sefasii yapiyozzz.. nargile misir patlattim ama yimiommm cay iciom yavan yavantutturuyom arada :) yaz bitiyo sefasini surelim ama dimiii
SekerPancarii nerdesnn sesn cikmiyooo
Kiiiz düştü mü gercekten kilon fazla yeyince bende de bu cok işe yarardi kilo verirken cok sevindimmm.Günaydın kızlar ben du ne bulduysam yedim3kase corba ictim oglen aksam beyaz ekmek yedim ceyregi az gecikti muz oncir falan çikolata bile yedim yani bir buçuk haftadır düşmeyen kilom düştü bi anda bugünde protein günü yapayım diyorum neler yapabilirim kizceler aksam öğlen ilk defa yapicam
Afiyet olsun kuzumSabah menum 2 yumurta 5 zeytin 1 domates 1 biber 1 salata 1 kk peynir 2 bardak çay içtimöğlen yemedim aksam 4 parca tavuk 3 yk makarna yedim.45 dakika yürüdüm.Iyi2 akşamlar kizlar
Guzel kiz menun sadece bu seferlik gec saatte yemissin fanta içmeseydin light bi içecek icseydin iyi olardiBenim.menu vasattttt
Hep esim yuzunden yaaacumartesi ya beraber olsun dedim onun isi uzadi trafik derken 6/7 de gelen adam 9 da geldim ozaman yedm yaaaaa pfffr hc yapmadigim birseyyyy efkarlandimmm
Sabah iki haslanmis yumurta
Peynir,yarim ucgen peynir,domates,salatalik,fume, cay
Oglen
3 kepce tarhana corbasi
Aksam
Iki antrikott
Kocaaaamaaaaaaaaaaan bir salata yaptimmmmm
Hepsini yedik valla
Bir orta boy patates firinda
Yarim bardak fantane alakaysa
Ama oyle bir yedim ki iki gundu yememiisim sankiiiayy oldümmm acliktaaaaaan
ovunmek gibii olmasinSekerPancarii gibi o cok over kendini
ama et i sahanee yaparim.lokumduuuu esiminkileride yicektimhatta yarisinida veriodu adam halimee acidi zaar
Ayyy anliyacaginiz sistimmmmmmmm pattislerrr veee gec saat hic olmadi
Aksamki misiri yemeseydin harika olurdu fıstikooSabah iki catal piynir zeytin ne yedimm baskaa hatirlsmimm
Öğle iki orta haslanmis misir
Aksam 3-4 yk patlican guvec suyunu almadimm bide ayran
21, 00 de haslanmis misir
Bugun hesapladim 1100 kalorilik yimisimm
Spor yapamadim bahcedeydim oule calisamadim ama gezdim yarinn ice spor olicak bana
1.5 lt ayran vardi 1, 5 lt su icebildimm
Bende elaa nerelerde diyodumMerhaba kızlar valla dün bana da bi haller oldu ne bulduysam yedim. Kahvaltıda annemin ara ver gazına geldim tüm gün abarttım. Şimdi mide fesatı geçiriyorum. Hiç böyle olmamıştım. Bugün bir şey yiyebileceğimi bile sanmıyorum. Dün de bugünde mide ağrısından spora falan gidemedim. Akşam duruma göre bakıcam.
Yemek yiyip, temizlik yaptım garip bir gündüBende elaa nerelerde diyodumyimek yiyomus hafif seyler tüket bugun canim tabi mide alisti az yemeye napiyo bu kiz dedi gecmis olsun balimm ne kadar yedin de bu kadar rahatsiz oldunnn bu haftaki kacamak haklarini bitiğdinn dünle
Ohhhhhhhh iyi yapmisinnnnnAyy dün erkenden uyudum mennneşimi beklemedim bu sefer kuzuma sarildim uyudum bugunde esimin izin günü gezecuuummm
eveeeeeeeeettttttt olmusummGuzel kiz menun sadece bu seferlik gec saatte yemissin fanta içmeseydin light bi içecek icseydin iyi olardiay iyiki öğlen corba içmissin yoksa açliktan ölerdin aaşamaaaca
Miden yorulmuş biraz demekki canım..dikkat et yediklerine çok aç da kalmasarraf hem sözüm söz gereği hem de midemi biraz sakinleştirmek adın 3 günmidemi yormayacak çorbalar ve yoğurt yeme kararı aldım.
Gecmis olsun tatlim nesi var iyii mi biraz acil sifalar diliyorumSelam kızlar..ugrayamadım buraya kusura bakmayın..küçük kızım hasta ateşi var sabah acile götürdüm onunla uğraşıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?