Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay esin hep gec geliyor isten yazikk hep yanliz yiyor ama yapcak.bisey yok sonucta bizim saglik iyi etmisin bari hafta sonu bırakma eşini...
7 de flaan geliyo cnm ben o saate birakmiyorum kiilo vermenin puf noktasi budur. Oda saygi gosteriyo ben ona ayri kendime ayri pisiriyorum. O yerken bakiyorum napsin adam sagolsn bisey demiyo cnku eslik ediyorm sohbet muhabbet yemesemde oluyo yani

Yarin telafi edecegim bu yediklerimi sabah erkenden gidecegiz bahçeye calisma var ben yatiyim hadi görüşürüz kendinize iyi bakin mucukk mucukkk
Ama dikkat et bak sabah guzel ye korkma domates slaatalik peynir yumurta bunlarin sana zarari olmaz. Saglam ye ki canin baska seyler cekmesin. Aksam yemeginide erken ye tamamdir.bitti

Ben misiri bi tane yemeye korkuorm yedigimde buyuk.kacamak sayiyodum valla dikkat et

Günaydın kızlar ben du ne bulduysam yedim 3kase corba ictim oglen aksam beyaz ekmek yedim ceyregi az gecikti muz oncir falan çikolata bile yedim yani bir buçuk haftadır düşmeyen kilom düştü bi anda bugünde protein günü yapayım diyorum neler yapabilirim kizceler aksam öğlen ilk defa yapicam

Günaydın kizlaarr 9 bucukda uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum kizimla aksam erkenden uyuduk ama yinede geç kalkti bende bi guzel dinlenmişim

Ay balkon sefasii yapiyozzz.. nargile misir patlattim ama yimiommm cay iciom yavan yavan tutturuyom arada :) yaz bitiyo sefasini surelim ama dimiii

SekerPancarii nerdesnn sesn cikmiyooo
Ayy dün erkenden uyudum mennn eşimi beklemedim bu sefer kuzuma sarildim uyudum bugunde esimin izin günügezecuuummm

Kiiiz düştü mü gercekten kilon fazla yeyince bende de bu cok işe yarardi kilo verirken cok sevindimmm. Sabah kiymali yumurta peynir falan ye doyana kadar ogle akşam da tavuk et bisiler ayarlarsin canim yogurt da eklersin menune protein gününde acikmazsin doyurucu oluyor

Guzel kiz menun sadece bu seferlik gec saatte yemissin fanta içmeseydin light bi içecek icseydin iyi olardi ay iyiki öğlen corba içmissin yoksa açliktan ölerdin aaşamaaaca

Aksamki misiri yemeseydin harika olurdu fıstikooafiyet olsun

Merhaba kızlar valla dün bana da bi haller oldu ne bulduysam yedim. Kahvaltıda annemin ara ver gazına geldim tüm gün abarttım. Şimdi mide fesatı geçiriyorum. Hiç böyle olmamıştım. Bugün bir şey yiyebileceğimi bile sanmıyorum. Dün de bugünde mide ağrısından spora falan gidemedim. Akşam duruma göre bakıcam.

Bende elaa nerelerde diyodumyimek yiyomus hafif seyler tüket bugun canim tabi mide alisti az yemeye napiyo bu kiz dedi gecmis olsun balimm ne kadar yedin de bu kadar rahatsiz oldunnn bu haftaki kacamak haklarini bitiğdinn dünle

Bende elaa nerelerde diyodumyimek yiyomus hafif seyler tüket bugun canim tabi mide alisti az yemeye napiyo bu kiz dedi gecmis olsun balimm ne kadar yedin de bu kadar rahatsiz oldunnn bu haftaki kacamak haklarini bitiğdinn dünle
Yemek yiyip, temizlik yaptım garip bir gündü Zavallı midem hakikaten alışmış, daha da ona bu kötülüğü yapmam aslında şu an yemek lafını duyunca bile demin ki mesajı zor yazdım
En azından artık çok yiyemediğimi anlamış oldum

Ayy dün erkenden uyudum mennn eşimi beklemedim bu sefer kuzuma sarildim uyudum bugunde esimin izin günügezecuuummm
Ohhhhhhhh iyi yapmisinnnnn bendeeeee gezicummmmmmmm tabisi havada guzeeell
Guzel kiz menun sadece bu seferlik gec saatte yemissin fanta içmeseydin light bi içecek icseydin iyi olardi ay iyiki öğlen corba içmissin yoksa açliktan ölerdin aaşamaaaca
eveeeeeeeeettttttt olmusumm

Sabah menum 1 sck yumurta az kizartma 5 zeytin 1 kk peynir az kizartma pattis ekmek te yedim ama saymadim öğlen tvk 4 dlm ekmek aksam yemek yemedim.Bugün kahvaltiyla saglam odullendirdim kendimi sabah beri oturmadim.Dip köşe ev temizligi çamaşır yikama ütü daha şimdibitirdim.Yediklerim erimsitir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…