Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün metabolizma çalıştırıcı çorba yaptım sadece ondan ve activia orman meyveli yoğurttan yedim. Bir de 1 dilim ekmek yedim.
Çorbanın malzemelerini de vereyim
6 domates, 3 kırmızı biber, 6 yeşil biber, 6 ceviz, 1 orta boy boy soğan, 1 diş sarımsak, kuru nane, çok çok az sıvı yağ , çok çok az tuz ve su
Bugün bu çorbadan 4 kase içerek günü tamamladım yarın ve salı günüde öyle yapıcam. Umarım sonra toparlanırım.
Not: çorbanın tamamı bana 3 gün yeter

Bizim köyün kızları iyi geceler :) mide ağrılarım hala hafif hafif devam ettiğinden sadece 10 dakika hafif tempolu koşu yapabildim bu gece ama olsun.
Seviliyorsunuz yarın görüşmek üzeree

Günaydın kızlar dün misafirliğe gitmiştik 3 saat falan yolda git gel 1 saatte yürüdüm kızımı uyuttum 7 gibi bende uyudum kaldım uyandığımda saat 12 olmuş kızımda uyuyordu emzirdim altını değiştirdim yattım yine dün baya uyudum

menüm
05.09.2016
kahvaltı 08:00 yarım kepekli lavaş, 1 kk tulum, 3 biber, 3 siyah zeytin, domates
öğlen: metabolizma çalıştırıcı çorbam, 7 sarma
ara 14:30 1 fincan sütlü kahve
akşam 17:00 granola
spor iş-ev yürüme, 2 kere 4 kat merdiven,
3 bardak yeşil çay
3 ltye yakın su

Ayyyy bu hafta a iyi gecmedi benim için iki ucgun sinir stres hepsi var istah açılması kendimi kontrol edememe ayy bu regl donemi bana kabus gibi gibi geçti ne tarçın hic bişey fayda etmedi bide istedigim gibi yiyip icemedim hele iki gun engel vardi bu happ beni çok kötü ediyor ve şükür az kaldi bitecek menu yazmak icimden gelmiy istedigim bi hafta hic olmadi bigun menum kötüydü yidim yidigim gibi bulantidan öyle yattim bi daha tobee afff allahimm

Granola nedir bacimm ben pek cahilim netten arattirma beni :))) useniyomm. Kizz ooo sarmalari parte gormesinn benim menum daha kotu niyse afiyet olsun.sporun super.menunde guzel granola nedirr

Müsli, 1900′ li yılların başında İsviçreli bir hekim ve beslenme uzmanı tarafından bulunmuştur.Orijinal sunumu çiğ yulafın eşit miktarda badem içi,fındık çok az limon suyuyla yoğunlaştırılıp,süt ve bol miktarda taze mayhoş elma dilimi ile harmanlanmasıyla oluşmaktadır.Günümüzde ticari olarak paketlenmiş ve kuru olarak satılan, tahıllar, fındık, fıstık ve meyve parçalarının birleştirilmesinden oluşan Müsli uzun süreli taze olarak saklanabilir.

Granola ise 1890larda Amerika’da geliştirilmiştir. Çiğ yulaf lapa haline getirildikten sonra fındık, her çeşit çekirdek ve kurutulmuş meyvelerle harmanlanır. Ayrıca arpa, çavdar gibi diğer tahıllar da kullanabilirsiniz. Karışım kanola yağı , tereyağı , zeytinyağı ya da tercih edilen herhangi bir yağ ile yağlanarak bal katılır ve gevrek bir kıvam alana kadar fırınlanır. Genellikle diğer tahıl gevrekleri gibi süt ya da yoğurt ile tüketilir. İçerdiği tahıl, kuru meyveler, bal ve yağlı tohumlar sayesinde bütün bir günün vitamin ve enerji ihtiyacının büyük bir kısmını karşılayan çok sağlıklı bir besin Granola.

KISACA;Fırınlanmış ve çıtır olması Müsli’den ayıran en önemli farkıdır.
@selcanmehmetcan canımm araştırdım buyurr canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…