- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.601
Sarmaların inceyse olabilirde tombiklerse daha az olmali canimmenüm
05.09.2016
kahvaltı 08:00 yarım kepekli lavaş, 1 kk tulum, 3 biber, 3 siyah zeytin, domates
öğlen: metabolizma çalıştırıcı çorbam, 7 sarma
ara 14:30 1 fincan sütlü kahve
akşam 17:00 granola
spor iş-ev yürüme, 2 kere 4 kat merdiven,
3 bardak yeşil çay
3 ltye yakın su
Granola nedir bacimm ben pek cahilim netten arattirma beni :))) useniyomm. Kizz ooo sarmalari parte gormesinn benim menum daha kotu niyse afiyet olsun.sporun super.menunde guzel granola nedirr
Müsli, 1900′ li yılların başında İsviçreli bir hekim ve beslenme uzmanı tarafından bulunmuştur.Orijinal sunumu çiğ yulafın eşit miktarda badem içi,fındık çok az limon suyuyla yoğunlaştırılıp,süt ve bol miktarda taze mayhoş elma dilimi ile harmanlanmasıyla oluşmaktadır.Günümüzde ticari olarak paketlenmiş ve kuru olarak satılan, tahıllar, fındık, fıstık ve meyve parçalarının birleştirilmesinden oluşan Müsli uzun süreli taze olarak saklanabilir.
Granola ise 1890larda Amerika’da geliştirilmiştir. Çiğ yulaf lapa haline getirildikten sonra fındık, her çeşit çekirdek ve kurutulmuş meyvelerle harmanlanır. Ayrıca arpa, çavdar gibi diğer tahıllar da kullanabilirsiniz. Karışım kanola yağı , tereyağı , zeytinyağı ya da tercih edilen herhangi bir yağ ile yağlanarak bal katılır ve gevrek bir kıvam alana kadar fırınlanır. Genellikle diğer tahıl gevrekleri gibi süt ya da yoğurt ile tüketilir. İçerdiği tahıl, kuru meyveler, bal ve yağlı tohumlar sayesinde bütün bir günün vitamin ve enerji ihtiyacının büyük bir kısmını karşılayan çok sağlıklı bir besin Granola.
KISACA;Fırınlanmış ve çıtır olması Müsli’den ayıran en önemli farkıdır.
@selcanmehmetcan canımm araştırdım buyurr canımm
Sarmaların inceyse olabilirde tombiklerse daha az olmali canim
Oyle deme kızYalnız kızlar ben bu hafta kilo veremeyeceğim galiba tartı koruyacaksın der gibi yanıt veriyor. Erkenden haber vereyim didim :))
Oyle deme kızdaha 3 gün var hiç değil se 200 300 gram biseyler yapabilirsin seni sopaynan kovalarım ha kendine gell benimkide sabitti ama ben elimden geleni yapacam artık ne olursa
Temam bir seferlik affettimValla cmt günkü rezaletimden sonra 63.5 e geldim ancak bugün. Tahminim ancak 600 gr verebileceğim yönünde. Kendimi bir güncük kaybettim faturası çok ağır oldu ondan daha zor yaparım böyle bir salaklık. Sopayı bir kerecik ertelesek
Bu arada süper ilerliyorsun cnm tebrik ederim valla
Emzirme durumun nasıl, bir sıkıntı olmuyor değil mi??
Gecmis olsun canim
Teşekkürler kızlar..ateşten ağzında yara çıktı ıştahı yok düzelecek inşallah..Geçmiş olsun tatlım hemen iyileşir inşallah
İyiyimm çok şükürr tatlım sen nasılsınnGünaydın kizlardün eşim evdeydi yogun bi gündü uğrayamadim kusura bakmayın nasilsiniz bakalim
Bende iyyim kuzum hemde cok iyyim sabah tartildim ve 51.7 çıktım ve ideal kiloma geri inmis bulunuyorumİyiyimm çok şükürr tatlım sen nasılsınn
Haydiii gözün aydın olsunn canımm darısı başımızaa bizi mezun ettiğin günleride görürüzzz inşallahhBende iyyim kuzum hemde cok iyyim sabah tartildim ve 51.7 çıktım ve ideal kiloma geri inmis bulunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?