Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

I aksamlar canlar benim bugün menü sabah
3 kıymalı yumurta yarım dilim ekmek kk peynir
Öğlen
Tavuk sote patates de vardi 3 küp patatis yogurt sıfır ekmek
Ara avuç ortası kadar uzum
Aksam 6.5 7 gibii yedum
Balık yesellik 1 dilim ekmek
Kötü tarafı balığı yağda kızarttım şu 3 litre olur sporda yarım saat yürüyüş

Sarmaların inceyse olabilirde tombiklerse daha az olmali canim

Granola nedir bacimm ben pek cahilim netten arattirma beni :))) useniyomm. Kizz ooo sarmalari parte gormesinn benim menum daha kotu niyse afiyet olsun.sporun super.menunde guzel granola nedirr

DelyDoly tarihli matihli açıklama getirmiş valla başka bir şey diyemem artık
Ekmek yerine yidim minicikti sarmalar :)) az yağlı yaprağı daha bol sarıldı kendileri :))

Ben de aydınlandım sağolasın cnm

Sarmaların inceyse olabilirde tombiklerse daha az olmali canim

Miniklerdi ekmek niyetine yedim cnm

Yalnız kızlar ben bu hafta kilo veremeyeceğim galiba tartı koruyacaksın der gibi yanıt veriyor. Erkenden haber vereyim didim :))

Son düzenleme:
Yalnız kızlar ben bu hafta kilo veremeyeceğim galiba tartı koruyacaksın der gibi yanıt veriyor. Erkenden haber vereyim didim :))
Oyle deme kız daha 3 gün var hiç değil se 200 300 gram biseyler yapabilirsin seni sopaynan kovalarım ha kendine gell benimkide sabitti ama ben elimden geleni yapacam artık ne olursa

Oyle deme kız daha 3 gün var hiç değil se 200 300 gram biseyler yapabilirsin seni sopaynan kovalarım ha kendine gell benimkide sabitti ama ben elimden geleni yapacam artık ne olursa

Valla cmt günkü rezaletimden sonra 63.5 e geldim ancak bugün. Tahminim ancak 600 gr verebileceğim yönünde. Kendimi bir güncük kaybettim faturası çok ağır oldu ondan daha zor yaparım böyle bir salaklık. Sopayı bir kerecik ertelesek
Bu arada süper ilerliyorsun cnm tebrik ederim valla
Emzirme durumun nasıl, bir sıkıntı olmuyor değil mi??

Temam bir seferlik affettim belki ödem olmuştur canım üzme kendini dikkat edince geçer emzirmede iyi gidiyor canım cok şükür bi sıkıntı yok spor yapmıyorum yapınca cok azalıyor çünkü

Sabah menum 3 yumurtali omlet 5 zeytin 2 kk peynir3 kupa çay ictim. Oglen menum musli 1 kase yogurt aksam yemek yemedim.Nisana gittim 4 tuzlu kuru pasta 2 bardak portakal gazoz 75 dakika yürüyüş acliktann geberiyimmmm

Korka korka menumu yaziyim
Sabah avuç ici fistik içi 6-7 tane findik
Öğle bebeler manti bisirdim bende suurumu kaybettim bi porsiyon samirsak Yoğurtlu yidim akşama kadar bulantidan yattim bidaha manti gormek istemimmm
Aksam birer saat arayla bi dilim kavun bisaat sonra iki incir sekersiz
Bisaat sonra yeşil elmaa
Ara form cayy
1.5 lt alkali su 1lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…