- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.621
İnsallah kuzum o günlerde gelecekHaydiii gözün aydın olsunn canımm darısı başımızaa bizi mezun ettiğin günleride görürüzzz inşallahh
Valla benn ideal kiloma insemm bilee buraları bırakacağımı hiçç sanmam kuzumm inşallah dostluklarımız baki olurİnsallah kuzum o günlerde gelecekve burdan hic ayrilmayin ki beraberce kilomuzu da koruyalim hiccc almayalimmmm insallah
Temam bir seferlik affettimbelki ödem olmuştur canım üzme kendini dikkat edince geçer emzirmede iyi gidiyor canım cok şükür bi sıkıntı yok spor yapmıyorum yapınca cok azalıyor çünkü
Valla benn ideal kiloma insemm bilee buraları bırakacağımı hiçç sanmam kuzumm inşallah dostluklarımız baki olur@ParteMoralll nerlerdesinn gönlümm hep seniiarıyorr neredesin sennn bakk hiçç ikmekkk yimedimmmm
Niiii iki kilo muuuAyy İnşallahhBen de bırakamam bırakırsam kilo alırım zaten. Bir gün uğramadım neredeyse 2 kilo fazla yattım o gece. Aklım başıma geldi artık ne buraları bırakırım ne o kadar yirimm
Amannn canımmm amann ne o kadar ye ne de o kadar artıı çıkk inşallah hedeflerimize ulaşırız.Sen gene çok şükür iyisinn bana nazaranAyy İnşallahhBen de bırakamam bırakırsam kilo alırım zaten. Bir gün uğramadım neredeyse 2 kilo fazla yattım o gece. Aklım başıma geldi artık ne buraları bırakırım ne o kadar yirimm
o gece öyle oldu, neden mide spazmı geçirdim.Niiii iki kilo muuuarti mi
vakit hızlı geçiyor cnm eminim snn de zamanın göz açıp kapayıncaya kadar geçecektir :))Amannn canımmm amann ne o kadar ye ne de o kadar artıı çıkk inşallah hedeflerimize ulaşırız.Sen gene çok şükür iyisinn bana nazaranbenimm yoll uzunnnnnn
Yok cnmmm pazar disardydim, dun de islerim vardi oyle baktim ciktim sadece.@ParteMoralll canim sende uğramamışsın kötü bişey yok dimiii
Valla benn ideal kiloma insemm bilee buraları bırakacağımı hiçç sanmam kuzumm inşallah dostluklarımız baki olur@ParteMoralll nerlerdesinn gönlümm hep seniiarıyorr neredesin sennn bakk hiçç ikmekkk yimedimmmm
Iyiyim cnm noldu sana@ParteMoralll nirdesin dunden beri sesin solugun cikmadi iyimisin tatliss.
Kizlarr ayyy ben bosluktayimm niye boyle kötü oldumm
Her ekmekk gördüğümde aklımaa geliyonnnn tatlımmmYok cnmmm pazar disardydim, dun de islerim vardi oyle baktim ciktim sadece.
hahaha aklindan cikmiyorum dimi
Aman aklindan cikmiyimmmmmm babyHer ekmekk gördüğümde aklımaa geliyonnnn tatlımmm
Nee mümkünnnn tatlımm özleniyorsunn yanlız kayıplara karışma lütfennAman aklindan cikmiyimmmmmm baby
ayy ben burdymm zaten cnnmmmm herkes bir kayiplardaaNee mümkünnnn tatlımm özleniyorsunn yanlız kayıplara karışma lütfenn
Afiyet olsun tatlımmm valla @ParteMoralll canımm bende anlamadım bazen dolu dolu burası bazende in cin top oynuyorNaber beybileeer kizimi uyuttum bi kahve keyfi yaptimm
Ayy aynen bi ortasini bulamadikAfiyet olsun tatlımmm valla @ParteMoralll canımm bende anlamadım bazen dolu dolu burası bazende in cin top oynuyor
Bencede tatlımmm birr yarsızlık var her sabah ictima alak bariiAyy aynen bi ortasini bulamadikya hep ya hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?