Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Haydiii gözün aydın olsunn canımm darısı başımızaa bizi mezun ettiğin günleride görürüzzz inşallahh
İnsallah kuzum o günlerde gelecekve burdan hic ayrilmayin ki beraberce kilomuzu da koruyalimhiccc almayalimmmm insallah

İnsallah kuzum o günlerde gelecekve burdan hic ayrilmayin ki beraberce kilomuzu da koruyalimhiccc almayalimmmm insallah
Valla benn ideal kiloma insemm bilee buraları bırakacağımı hiçç sanmam kuzumm inşallah dostluklarımız baki olur @ParteMoralll nerlerdesinn gönlümm hep seniiarıyorr neredesin sennn bakk hiçç ikmekkk yimedimmmm

Temam bir seferlik affettim belki ödem olmuştur canım üzme kendini dikkat edince geçer emzirmede iyi gidiyor canım cok şükür bi sıkıntı yok spor yapmıyorum yapınca cok azalıyor çünkü

ayy çok sevindim cnm, böyle devam eder inşallah

E elaalemi senin geceler nasi gidiyor bebekim

bi geçen cuma gecesi kalktım cmt rezaletimde öyle başladı zaten. Onun dışında kalkınca su içiyorum. Her gece yatarken kalkarım diye korkuyorum ama hala

Ayy İnşallahh Ben de bırakamam bırakırsam kilo alırım zaten. Bir gün uğramadım neredeyse 2 kilo fazla yattım o gece. Aklım başıma geldi artık ne buraları bırakırım ne o kadar yirimm

Ayy İnşallahh Ben de bırakamam bırakırsam kilo alırım zaten. Bir gün uğramadım neredeyse 2 kilo fazla yattım o gece. Aklım başıma geldi artık ne buraları bırakırım ne o kadar yirimm
Amannn canımmm amann ne o kadar ye ne de o kadar artıı çıkk inşallah hedeflerimize ulaşırız.Sen gene çok şükür iyisinn bana nazaran benimm yoll uzunnnnnn

Niiii iki kilo muuuarti mi
o gece öyle oldu, neden mide spazmı geçirdim. ama toparladım bu sabah 62.9'a inmiştim tekrardan korurum herhalde cumaya.

Amannn canımmm amann ne o kadar ye ne de o kadar artıı çıkk inşallah hedeflerimize ulaşırız.Sen gene çok şükür iyisinn bana nazaran benimm yoll uzunnnnnn
vakit hızlı geçiyor cnm eminim snn de zamanın göz açıp kapayıncaya kadar geçecektir :)) ve gayet ii gidiyorsun böyle çok kaçamak olmadan devam edersen o zaman daha bile kısalabilir

@ParteMoralll canim sende uğramamışsın kötü bişey yok dimiii
Yok cnmmm pazar disardydim, dun de islerim vardi oyle baktim ciktim sadece.
hahaha aklindan cikmiyorum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…