Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu üst bölge nasıl erir onu araştırıyorum, o bölgeden yağlar erimiyor sanki hep bacaktan gidiyor (

Kizlar aksam yimegide yimedim kizzz nolacak nohut yimegi pisirim sindi bol etli etinden yisemm olur dimi kizlar bu saate kaldim bi arkadasla bi iftira serli insanlarin yuzunden bir yil kusstum kustum dimeyimde kirgindimm rabbim nasip etti bugun konuştuk konu aciga ciktik baristik bi baktim saat 19:30 hemen yemegi koydumm ama.kizz partis o arkadasimda senin gibi dobra dopra sankim senle burda yazisirken onu goruydum burdaa..sevindim iyi olduguna okullar acilana kadar bende yoğun olurumm...

Ye ye bu seferlik bisey olmaz ekmeksiz ye..
Ne iftirasiii gorumcen geldi aklima iftira diyince :)

Hakkimda boyle dusunmene sevindim cnm tesekkur ederm. Sanalda olsa gercegi biraz yansittiysam ne mutlu banaa

gel sana bir fistikli şöbiyet ismarliyim imhh yaninda dondurma cay ni dersin kimselere demem

Ayyy benn bayrama cevizli sobiyet tatli yapcam elimi opmeye gelinn hem haslik verem hem tatli ikramm edemm immm tatlini yaninda et kavurma yaprak sarmaa ne istersenizz kuzumm daha esim tarafin adeti degisikk onlarinkide cesitli cerezler meyveler tatlilar cesit olur her gelen misafirin önüne getiririz tepsiyle ye yiyebildigi kadariyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…