- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.661
Amaaa yemicemmmm hahahaahahHahahahah oyleyimdir
Ye ye bu seferlik bisey olmaz ekmeksiz ye..
Ne iftirasiii gorumcen geldi aklima iftira diyince :)
Hakkimda boyle dusunmene sevindim cnm tesekkur ederm. Sanalda olsa gercegi biraz yansittiysam ne mutlu banaa
Ye ye bu seferlik bisey olmaz ekmeksiz ye..
Ne iftirasiii gorumcen geldi aklima iftira diyince :)
Hakkimda boyle dusunmene sevindim cnm tesekkur ederm. Sanalda olsa gercegi biraz yansittiysam ne mutlu banaa
fistikli yerim cevizli sevmem tatliyiAyyy benn bayrama cevizli sobiyet tatli yapcam elimi opmeye gelinn hem haslik verem hem tatli ikramm edemm immmtatlini yaninda et kavurma yaprak sarmaa ne istersenizz kuzumm daha esim tarafin adeti degisikk onlarinkide cesitli cerezler meyveler tatlilar cesit olur her gelen misafirin önüne getiririz tepsiyle ye yiyebildigi kadariyla..
Zaten ya makarna ya pilav kuser nimetler aman aman.Sabah menum 1 yumurtali menemen 7 zeytin 1 kk peynir 3 kupa cay ictim öğlen tavuk izgara aksam 1 kepce corba 2 kasik patates kvrma 2 kasik pilav 45 dakika yürüyüş yaptim
kimseyle fazla samimi olmyacaksin canm en iyisiYokk kiz gorumce değil imtihan dunyasi burda cok fesat komşu larimdan dolayı iftiraya ugradim ve evime içime kapandim ve rabbim buyuktu edenler buldu sevinmiyorum oda onlarin imtihaniydi etmeselerdi keskemm.. oyle bacim imtihann dunyasi..
Niiiii
Bu bana uydu sankimAyy ayyy pek te şirin huysuzzz ve datluuu gadinnn
Aynennn vallaa datlumm tamm olduu amaa şu bir gercekk sevdimm seni severim dobra insaniiBu bana uydu sankimhuysuzz ve tatli kadin hahahahaha kendimide ovmus oldum
Aynennn vallaa datlumm tamm olduu amaa şu bir gercekk sevdimm seni severim dobra insanii
Ayyy bende seni sevdimmm cnmmmmAynennn vallaa datlumm tamm olduu amaa şu bir gercekk sevdimm seni severim dobra insanii
Ayyyy kizlaaaar ayyy utancam ama baakBu kizda melek tüyü varr :))(-)
Seytan da bir melek diye klaskBu kizda melek tüyü varr :))(-)
Seytan da bir melek diye klask
Sen bana yoksaaaa ni dedinnnn
Hahahahahahha deli kiz
Seytan tüyü dicektim baktimki sen bi melehhh sinn bende melehh tüyü diyim didimm ni vaaa tersmi tepti nee
Bu kizi ovmeyede gelmiy alsana bi@brokenangel26uyudun dimiii parteyi bi da ovmiyekk seytan tuyu var ondaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?