Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menü zamanı
06.09.2016
Kahvaltı
08:00 1 dilim beyaz ekmek, 1 kk tulum, 3 zeytin, 1 dilim hindi füme, domates, nane
Öğlen
12:30 metabolizma çalıştırıcı çorba
Ara
16:00 sütlü nescafe
Akşam
Patateski köfte yemeği, yarım soğan, nane, yarım bardak ev yapımı hoşaf
3 lt su, çay, yeşil çay, sade türk kahvesi
Spor işe yürüme gelme, gece 15 dakika egzersiz

Ye ye bu seferlik bisey olmaz ekmeksiz ye..
Ne iftirasiii gorumcen geldi aklima iftira diyince :)

Hakkimda boyle dusunmene sevindim cnm tesekkur ederm. Sanalda olsa gercegi biraz yansittiysam ne mutlu banaa

Yokk kiz gorumce değil imtihan dunyasi burda cok fesat komşu larimdan dolayı iftiraya ugradim ve evime içime kapandim ve rabbim buyuktu edenler buldu sevinmiyorum oda onlarin imtihaniydi etmeselerdi keskemm.. oyle bacim imtihann dunyasi..

Ye ye bu seferlik bisey olmaz ekmeksiz ye..
Ne iftirasiii gorumcen geldi aklima iftira diyince :)

Hakkimda boyle dusunmene sevindim cnm tesekkur ederm. Sanalda olsa gercegi biraz yansittiysam ne mutlu banaa

Yokk kiz gorumce değil imtihan dunyasi burda cok fesat komşu larimdan dolayı iftiraya ugradim ve evime içime kapandim ve rabbim buyuktu edenler buldu sevinmiyorum oda onlarin imtihaniydi etmeselerdi keskemm.. oyle bacim imtihann dunyasi..

fistikli yerim cevizli sevmem tatliyi ama digerleri cok begendm hepsini yirimmmmmmmmmm

.Sabah menum 1 yumurtali menemen 7 zeytin 1 kk peynir 3 kupa cay ictim öğlen tavuk izgara aksam 1 kepce corba 2 kasik patates kvrma 2 kasik pilav 45 dakika yürüyüş yaptim
Zaten ya makarna ya pilav kuser nimetler aman aman
kimseyle fazla samimi olmyacaksin canm en iyisi
Iftirasa hic muhattap olmazdim, dunyayi dar ederdim bencee seninde isin olmasin

Menu
Sabah iki yumurta haşlanmış peynir zeytin bi dilim ekmek yidimm
Ogle mercimek çorbası bi kase bi dilim karpuz
Aksam 3-4 yk nohut iki kk haslanmis et 3-4 yk yoğurt soda icti
2 lt su bitki cay

Kizzz seytani bos virde töbe töbe töbe cumsya iki gun kaldi ve arkamm tutustu daha cok gayret etmem lazim daha sıkı afff bayramda geliyy allahimmm nolur vereyimm kilo bu haftaki beslenmemi hic mi hic begenmedim kabus gibiydi artik gözümün önüne bakicamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…