Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben hic sallamiom desem yeri bayram seysiiii simdiden beni sardi 70 olmazsam iyi hahahahah

Yok kiz valla oyle diolar benim tartismalarim bile olduu burda hakedenlere tabi
Tesekkur ederm sende oylesin kuşummm

Niyse onlar bos vir algilari kitt ben seni gayett iyi algiliyomm burdaki arkidislerde öyle algiliyorlar daha ne diyim konu algiya kadar vardi :)) saka bi yana dopraligin dogrulugun her kivam da güzel on numara bu adder

Niyse onlar bos vir algilari kitt ben seni gayett iyi algiliyomm burdaki arkidislerde öyle algiliyorlar daha ne diyim konu algiya kadar vardi :)) saka bi yana dopraligin dogrulugun her kivam da güzel on numara bu adder
Hahahaha algilari kit iyiymis sagol minnoosss mck
Bence olmazsin yaa tam protein diyet olur bak gorde bi okiitatlidan bisey olmaz fazla kacirmadigin surece bide bol hareket li olursun telas kaygi dahs ne olsun
olursamda umrumda degl veririm amaaaaaaaaaaan ne diyim ki
Zaten tatli gormem ben pek kiz :) gidicrm ilk gunu gecesi.. tatilde simdi kuzenlerle olcazz yemekler dondonlar onlar bunlar kacar biraz ama hareket tabi bol olcak ins iki kg olsa iyi olr

Ayy ben size geliyom bayrama

.Sabah menum 1 yumurtali menemen 7 zeytin 1 kk peynir 3 kupa cay ictim öğlen tavuk izgara aksam 1 kepce corba 2 kasik patates kvrma 2 kasik pilav 45 dakika yürüyüş yaptim
Afiyet olsun tatlim çok iyi
Afiyet olsun elacımmmm cok iyi

kimseyle fazla samimi olmyacaksin canm en iyisi
Iftirasa hic muhattap olmazdim, dunyayi dar ederdim bencee seninde isin olmasin
İste benim hayat felsefem kimseyle fazla samimi olmaboyle bi insanim ve her zaman kazandiriyor emin olun

Slm bayanlaarr Ben 6. Takımdan Ecz.imis. Son 200 etapdır izindeydim, yeni döndüm falan filan
O ayrıntıları geçersek, gördüm ki bizim bir cafemiz varmıışş
Diyorum ki değişiklik isterseniz oraya da bir uğrayın Takımlar arası sohbet muhabbet, daha aktif oluruz

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ight-cuma-zayiflama-yarismasi.566306/page-596

Boş kalmış cafemiz, kalmasın. Yazıktır, günahtır
Hepiniz öpüldünüüzz Sağlıklı, bol giden kalorili günlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…