- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #162.681
Yok kiz valla oyle diolarBence cana yakinsin kana kansinn kanki sicakk kanlisin bakkk bana yine kendini ovdurdunn safmiyim neehadi hadi seviliysinnn
Ben hic sallamiom desem yeri bayram seysiiii simdiden beni sardiKizzz seytani bos virde töbe töbe töbe cumsya iki gun kaldi ve arkamm tutustudaha cok gayret etmem lazim daha sıkı afff bayramda geliyy allahimmm nolur vereyimm kilo bu haftaki beslenmemi hic mi hic begenmedim kabus gibiydi artik gözümün önüne bakicamm
Yok kiz valla oyle diolarbenim tartismalarim bile olduu burda hakedenlere tabi
Tesekkur ederm sende oylesin kuşummm
Ben hic sallamiom desem yeri bayram seysiiii simdiden beni sardi70 olmazsam iyi hahahahah
Hahahaha algilari kit iyiymisNiyse onlar bos vir algilari kitt ben seni gayett iyi algiliyomm burdaki arkidislerde öyle algiliyorlar daha ne diyim konu algiya kadar vardi :)) saka bi yana dopraligin dogrulugun her kivam da güzel on numara bu adder
olursamda umrumda degl veririmBence olmazsin yaa tam protein diyet olur bak gorde bi okiitatlidan bisey olmaz fazla kacirmadigin surece bide bol hareket li olursun telas kaygi dahs ne olsun
Aynenn 2. Rüya daydim tatlimm o araBu kizi ovmeyede gelmiy alsana bi@brokenangel26uyudun dimiii parteyi bi da ovmiyekk seytan tuyu var ondaaa
Ayy ben size geliyom bayramaAyyy benn bayrama cevizli sobiyet tatli yapcam elimi opmeye gelinn hem haslik verem hem tatli ikramm edemm immmtatlini yaninda et kavurma yaprak sarmaa ne istersenizz kuzumm daha esim tarafin adeti degisikk onlarinkide cesitli cerezler meyveler tatlilar cesit olur her gelen misafirin önüne getiririz tepsiyle ye yiyebildigi kadariyla..
Afiyet olsun tatlim çok iyi.Sabah menum 1 yumurtali menemen 7 zeytin 1 kk peynir 3 kupa cay ictim öğlen tavuk izgara aksam 1 kepce corba 2 kasik patates kvrma 2 kasik pilav 45 dakika yürüyüş yaptim
Afiyet olsun elacımmmmMenü zamanı
06.09.2016
Kahvaltı
08:00 1 dilim beyaz ekmek, 1 kk tulum, 3 zeytin, 1 dilim hindi füme, domates, nane
Öğlen
12:30 metabolizma çalıştırıcı çorba
Ara
16:00 sütlü nescafe
Akşam
Patateski köfte yemeği, yarım soğan, nane, yarım bardak ev yapımı hoşaf
3 lt su, çay, yeşil çay, sade türk kahvesi
Spor işe yürüme gelme, gece 15 dakika egzersiz
Ayyy bende cevizli bayilirim yaafistikli yerim cevizli sevmem tatliyiama digerleri cok begendm hepsini yirimmmmmmmmmm
İste benim hayat felsefem kimseyle fazla samimi olmakimseyle fazla samimi olmyacaksin canm en iyisi
Iftirasa hic muhattap olmazdim, dunyayi dar ederdimbencee seninde isin olmasin
Kuzumla kahvalti yapiyoruz balım sen nasilsinGünaydınnn güzellikkk nasılsınn
Ohhh afiyett ball şeker olsun cimcimeler sizii analaı kızlıııKuzumla kahvalti yapiyoruz balım sen nasilsin
Saol canimmmmsssOhhh afiyett ball şeker olsun cimcimeler sizii analaı kızlııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?