Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben menü yazmıyorum kızlar burda ne pişiyorsa mecbur onu yiyorum aralarda hep biseyler oluyor atistirmalik milletin icindede yemeyince zorluyorlar mecbur bir iki aliyorum cok degil bir hafta sonra evime geçince kendi istedigimi pişirip yerim sıkı bi şekilde devam edicem ama bir hafta daha burdayim yinede cok yemiyorum eve gidince görücez bakalım ne alemdeyim

Valla öyle yoğunum ki ilk fefa bi tatile gittim iki günlüğüne eve geldim dinlenemeden haydiiii diyet miyet kalmadı yaaa bi türlü toparlamamadim kizlar offf diyemiyorum gunah afffff diyimm.esimde evde adam cagiz denizde yandi vucudu su topladi iki gun nobetteyiz uyku hic yok böyle bişey ilk defa basimiza geldi bu hafta berbat benim icin okula koptur oraya buraya koptur bakalimm

@PartelMoralll naptin kilo ne alemde ben cok kacamak yaptim götürdüm tatlilari dün ve ekmekte yedimm bir kilo almisim seviniyimmi uzuleyimmi bilemedim karnim okadar siski zannettim ki 3-4 kilo aldimm ama artik negatif enerjyi atmam lazim hemen toparlanmaliyimm

Menüm: sabah sütlü kahve
Öğle: 1 küçük köfte
Akşam: mercimekli pilav, salata, yoğurt
Ara: şekersiz çay

Afiyet olsun canim cok iyi

Sabah menum 2 kk peynirli 2 yumurtali omlet 2 bardak cay öğlen ciborek 5 ad.aksam 2 parça has.etyedim.Yesilcayimi ve 4 lt yakin su ictim Hayirlii aksamlar kizlarr buralara pekk sakinledi genee
Niiii 5 adet ciborek mi yidin giz oglen aksami hafif yemissin ama

Sabah menum 1 yumurtali menemen 1 kk peynir 3 zeytin 1kupa cay 1.5 dilim ekmek öğlen simit cay aksam menum 1 tabak pirasa yemegi 4 dlm kzrtma patlican kabak sifir ekmekk yedim.Iyi aksamlar kizlarr 130 dakikada yürüyüşüm var.

Selam kızlar..bayram sonrası bi türlü adapte olamadık değil mi..bir öğün uysam diğer öğün kaçamak oluyor malesef..inşallah bu durum tez zamanda sona erer..
Bende bu aralar frenleyemiyorum kendimi bi ogun az yesem digeri kaciyo 53.5 kiloyum 51.4 düm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…