- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.001
Öglenki simiti yarim yesen harika olurdu kuzuşum afiyet olsunSabah menum 1 yumurtali menemen 1 kk peynir 3 zeytin 1kupa cay 1.5 dilim ekmek öğlen simit cay aksam menum 1 tabak pirasa yemegi 4 dlm kzrtma patlican kabak sifir ekmekk yedim.Iyi aksamlar kizlarr 130 dakikada yürüyüşüm var.
Teşekkür ederimm canimm bugun köyler kosturdum kii esamesii kalmamistir kesinn valla bende vücutta kas kutleleri basladi resmenn taslasiyomm insallah tartiyada yansirÖglenki simiti yarim yesen harika olurdu kuzuşum afiyet olsunyuruyus harikaa
Bende çok seviyorum balım salatayı bol yedim pilavı da 4-5 yemek kaşığı yedimMercimekli pilavdan az yediysen harika tatli migimmayy bayilirim mercimekli bulgur pilavina
canimm tatil sonrasi sendromu evle ugrasiodum camasr vs. Bugun evde degildim gezmeden alamiyorm ki kendimi diyete yogunlasiym. Yarinda evde yokum pazartesiden sonra dusunuyorm cnm kg kesin aldmMenum berbat yinde paylasimda kendime gelim
Sabah iki haşlanmış yumurta kk peynir iki dilik ekmak yarim domates
Oglen iki dilim tatli soda
Aksam patlican yemek iki kasik pirinç pilav bi bardak salgam ,sekersiz erik komposto bi dilim tatli
2.5 lt su - 3.5 saat gezdim alış veriş spor olarak saydim
Evet en berbat menum bilim beni fircalayin kendime gelemm @ParteMoralll nerdesin kuzissss beni kendime getirr.kizz yoksa sendemi kilo aldinn
canimm tatil sonrasi sendromu evle ugrasiodum camasr vs. Bugun evde degildim gezmeden alamiyorm ki kendimi diyete yogunlasiym. Yarinda evde yokum pazartesiden sonra dusunuyorm cnm kg kesin aldm
Reglde olmadm karnm sis. Normal yiyorm ben baya abartiyorumda yani.
Ben gelince canlanir merak etmeHımmm kolay gelsin aynen bende oyle yoğunum ama fazla kilo almadan kendime gelmeliyimm sende dikkat etmeye çalış senin hedefe izzcik kalmış.. valla bir an önce gezmelerini bitir azcik biznende ilgilen pazartesiyece musade sana:))) kiz ozledim sinii..
Tabi diger arkifisleride aynen cok ozledim grup olarak bi canlanalim inşallah. .
Canım çok iyi gidiyorsun valla tebriklerrMenüm..
Sabah: kıymalı yumurta, peynir, domates, salatalık..
Akşam: bir tabak taze fasülye, üç kaşık pilav, yoğurt..
Rakibem yerinde yediyse pilavı çok ii devam ediyorMenüm: sabah sütlü kahve
Öğle: 1 küçük köfte
Akşam: mercimekli pilav, salata, yoğurt
Ara: şekersiz çay
Akşamnki kızartma olmasa öğlen ki simit olur du ama birqz fazla cıss olmuş gibi canımSabah menum 1 yumurtali menemen 1 kk peynir 3 zeytin 1kupa cay 1.5 dilim ekmek öğlen simit cay aksam menum 1 tabak pirasa yemegi 4 dlm kzrtma patlican kabak sifir ekmekk yedim.Iyi aksamlar kizlarr 130 dakikada yürüyüşüm var.
Kizz kizartma o da 4 dilim yani cokda fazla degul bence onceye kiyasla 2 saati geckin sporum var.Rakibem yerinde yediyse pilavı çok ii devam ediyor
Yalnız yemek dağılımı tersten gibi.sabahtan sağlam başlayıp akşama azaltsan daha güzel olurmuş
Akşamnki kızartma olmasa öğlen ki simit olur du ama birqz fazla cıss olmuş gibi canım
Canım sabahtan bişi istemiyor rakibem yaRakibem yerinde yediyse pilavı çok ii devam ediyor
Yalnız yemek dağılımı tersten gibi.sabahtan sağlam başlayıp akşama azaltsan daha güzel olurmuş
Akşamnki kızartma olmasa öğlen ki simit olur du ama birqz fazla cıss olmuş gibi canım
Ayy ne guzel kizz sıkılaşmak çok onemli insallah tartida da eksi görürsünTeşekkür ederimm canimm bugun köyler kosturdum kii esamesii kalmamistir kesinn valla bende vücutta kas kutleleri basladi resmenn taslasiyomm insallah tartiyada yansir
Günaydın tatlimm nerelerdesinnngunaydinnnn kizlarrrrrrrr
Oyyy kiyamam kuzumm ask acisi miiBende çok seviyorum balım salatayı bol yedim pilavı da 4-5 yemek kaşığı yedim
Aşk acısı çekiyorum iştahım yok azalttım yediklerimi bunları da zorla yiyorum
Afiyet olsun canim gayet guzel menunMenüm..
Sabah: kıymalı yumurta, peynir, domates, salatalık..
Akşam: bir tabak taze fasülye, üç kaşık pilav, yoğurt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?