Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah menum 1 yumurtali menemen 1 kk peynir 3 zeytin 1kupa cay 1.5 dilim ekmek öğlen simit cay aksam menum 1 tabak pirasa yemegi 4 dlm kzrtma patlican kabak sifir ekmekk yedim.Iyi aksamlar kizlarr 130 dakikada yürüyüşüm var.
Öglenki simiti yarim yesen harika olurdu kuzuşum afiyet olsunyuruyus harikaa

Mercimekli pilavdan az yediysen harika tatli migimm ayy bayilirim mercimekli bulgur pilavina
Bende çok seviyorum balım salatayı bol yedim pilavı da 4-5 yemek kaşığı yedim
Aşk acısı çekiyorum iştahım yok azalttım yediklerimi bunları da zorla yiyorum

Grupçanak dağılmışlığı ben de yaşıyorum. Bugün çekirdeği gömdüm. Ama toparlanma zamanı kilo takvimimim 3 hafta gerisine düşmek üzereyim. O nedenle akşam sporuna geri dönüyorum birazdan 20 dakikalık spor yapacağım.

Menum berbat yinde paylasimda kendime gelim
Sabah iki haşlanmış yumurta kk peynir iki dilik ekmak yarim domates
Oglen iki dilim tatli soda
Aksam patlican yemek iki kasik pirinç pilav bi bardak salgam ,sekersiz erik komposto bi dilim tatli
2.5 lt su - 3.5 saat gezdim alış veriş spor olarak saydim
Evet en berbat menum bilim beni fircalayin kendime gelemm @ParteMoralll nerdesin kuzissss beni kendime getirr.kizz yoksa sendemi kilo aldinn

canimm tatil sonrasi sendromu evle ugrasiodum camasr vs. Bugun evde degildim gezmeden alamiyorm ki kendimi diyete yogunlasiym. Yarinda evde yokum pazartesiden sonra dusunuyorm cnm kg kesin aldm
Reglde olmadm karnm sis. Normal yiyorm ben baya abartiyorumda yani.

Hımmm kolay gelsin aynen bende oyle yoğunum ama fazla kilo almadan kendime gelmeliyimm sende dikkat etmeye çalış senin hedefe izzcik kalmış.. valla bir an önce gezmelerini bitir azcik biznende ilgilen pazartesiyece musade sana:))) kiz ozledim sinii..
Tabi diger arkifisleride aynen cok ozledim grup olarak bi canlanalim inşallah. .

Ben gelince canlanir merak etme
Aslinda ben her zaman gezen ama size yazan biriydim herkesde tatil modunda zaten oyuzden
Ayy cnmmmm bende seni ozledimmmm tatliskommm

Menüm: sabah sütlü kahve
Öğle: 1 küçük köfte
Akşam: mercimekli pilav, salata, yoğurt
Ara: şekersiz çay
Rakibem yerinde yediyse pilavı çok ii devam ediyor
Yalnız yemek dağılımı tersten gibi.sabahtan sağlam başlayıp akşama azaltsan daha güzel olurmuş

Sabah menum 1 yumurtali menemen 1 kk peynir 3 zeytin 1kupa cay 1.5 dilim ekmek öğlen simit cay aksam menum 1 tabak pirasa yemegi 4 dlm kzrtma patlican kabak sifir ekmekk yedim.Iyi aksamlar kizlarr 130 dakikada yürüyüşüm var.
Akşamnki kızartma olmasa öğlen ki simit olur du ama birqz fazla cıss olmuş gibi canım

Kizz kizartma o da 4 dilim yani cokda fazla degul bence onceye kiyasla 2 saati geckin sporum var.

Canım sabahtan bişi istemiyor rakibem ya
Öyle geçiştiriyorum
Akşam yiyorum tek öğün besleniyorum nerdeyse :/
Bugün dışarda olucam cıs yicekmişim gibi bi his var içimde

Teşekkür ederimm canimm bugun köyler kosturdum kii esamesii kalmamistir kesinn valla bende vücutta kas kutleleri basladi resmenn taslasiyomm insallah tartiyada yansir
Ayy ne guzel kizz sıkılaşmak çok onemli insallah tartida da eksi görürsün

Bende çok seviyorum balım salatayı bol yedim pilavı da 4-5 yemek kaşığı yedim
Aşk acısı çekiyorum iştahım yok azalttım yediklerimi bunları da zorla yiyorum
Oyyy kiyamam kuzumm ask acisi mii amaan bosver giymetini bilen gessin manken gibisin gendi kaybeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…