- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.021
Dayanamadım canım bugün 2 li rakamlara ulaştım şükür ama kg yarın süprizzAyy ne guzel kizz sıkılaşmak çok onemli insallah tartida da eksi görürsün
Aman canim dikkat edelim ipin ucu bi kaçinca toparlamak çok zor oluyoGrupçanak dağılmışlığı ben de yaşıyorum. Bugün çekirdeği gömdüm. Ama toparlanma zamanı kilo takvimimim 3 hafta gerisine düşmek üzereyim. O nedenle akşam sporuna geri dönüyorum birazdan 20 dakikalık spor yapacağım.
Ayyy cok guzellllll bi haberr buuuDayanamadım canım bugün 2 li rakamlara ulaştım şükür ama kg yarın süprizz
Oo tatlilar nii öyleMenum berbat yinde paylasimda kendime gelim
Sabah iki haşlanmış yumurta kk peynir iki dilik ekmak yarim domates
Oglen iki dilim tatli soda
Aksam patlican yemek iki kasik pirinç pilav bi bardak salgam ,sekersiz erik komposto bi dilim tatli
2.5 lt su - 3.5 saat gezdim alış veriş spor olarak saydim
Evet en berbat menum bilim beni fircalayin kendime gelemm @ParteMoralll nerdesin kuzissss beni kendime getirr.kizz yoksa sendemi kilo aldinn
Aynennn tatlım her giden kilo hedefime yaklaştırıyorrAyyy cok guzellllll bi haberr buuumasallahh canimm
Ozledikk ozledikkkkkBen gelince canlanir merak etme
Aslinda ben her zaman gezen ama size yazan biriydim herkesde tatil modunda zaten oyuzden
Ayy cnmmmmbende seni ozledimmmm tatliskommm
Öyle olsun bakalım, 2 saat spor muhteşemmKizz kizartma o da 4 dilim yani cokda fazla degul bence onceye kiyasla 2 saati geckin sporum var.
Ayy dikkatli ye ama cısıda doğru seçmek lazım. Ben yine dün gece kalkıp yediğim için bugün kahvaltı ve öğle yemeğini yemeyeceğim. Kendime cezaCanım sabahtan bişi istemiyor rakibem ya
Öyle geçiştiriyorum
Akşam yiyorum tek öğün besleniyorum nerdeyse :/
Bugün dışarda olucam cıs yicekmişim gibi bi his var içimde
Öyle toparlanamıyorum, dün gece yeniden kalkmışım. Bugün kahvaltı ve öğle yemeği yok banaAman canim dikkat edelim ipin ucu bi kaçinca toparlamak çok zor oluyo
Sağolasınnn canımm valla tamm halaylıkk şükür 2 li rakamları görmekkk
Hatırlattığım iyi olmuş o vakit. dinle programı iç iç içSağolasınnn canımm valla tamm halaylıkk şükür 2 li rakamları görmekkkSu olayına gelince benim azaldı yaw ite kaka içiyorum bu ara nolcak bilmemm.Allahtan telefonda program vardaa o içç iççç diyip duruyorr
Napiyosun balimmmmaskililililili
Aynenn canim iciyorumm valla birde gunde 3 bardak yeşil cay iciyorumHatırlattığım iyi olmuş o vakit. dinle programı iç iç içgerçekten metabolizma hızlandırmada en etkin unsur
Tatlimmm 2 li rakamlariii gordumm bennn azimle gidiyorum.Ekmeksizzaskililililili
Kizzz ne yisin kii öyle de aldin hemen belkide ödemdir.Valla bogazi birakinca yiyince hemenn geliyor bu kilolarr zamp gibiiiAyy kizlar bende toparlanamiyorumkilo alicam aldim da zaten yarindan itibaren bende menü paylaşicam
Ayy bayramda aldim kiz 3 4 gunde inanir msnKizzz ne yisin kii öyle de aldin hemen belkide ödemdir.Valla bogazi birakinca yiyince hemenn geliyor bu kilolarr zamp gibiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?