- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.041
tebrik ederim cnmmm senin adina sevindimmTatlimmm 2 li rakamlariii gordumm bennn azimle gidiyorum.Ekmeksizz
Teşekkür ederimm tatlimm sen gezmelere tam gaz devam dimiitebrik ederim cnmmm senin adina sevindimm
Ayy kizlar bende toparlanamiyorumkilo alicam aldim da zaten yarindan itibaren bende menü paylaşicam
Motive edici olacaksa, senin için faydalı olacaksa ve kaçamaklarına engel olacaksa gir canım :)) ama gerçekten ödem olabilir.Hep kiş girişi bu sorunu yaşiyorum yaayy bende mi listeye girsem tekrar daha zevkli olar
Evet canım eklicem baska kisiler kalabaliklaşalimBayramdan sonra gruba birilerini eklesek mi diyordun kaptanımSekerPancarii taze kanlar bizi motive eder mi ki?? Ne dersiniz??
Sağol canım..bayram haftası çok kötüydü ama bu hafta biraz toparladım gibi :)Canım çok iyi gidiyorsun valla tebriklerrinşallah tartıda da güzel sonuçlar alırsın
Hahahah :) yoo herzmanki gibi normal iste. Sen biz yokken eri eriTeşekkür ederimm tatlimm sen gezmelere tam gaz devam dimii
Teşekkür ederim canımm sağolasınn
Dimiii dimii fırsatt bu fırsattt şöyle iyiicee bir eriyimHahahah :) yoo herzmanki gibi normal iste. Sen biz yokken eri eri
ben de bayramda iyiydim, bayramdan sonra dağıldımSağol canım..bayram haftası çok kötüydü ama bu hafta biraz toparladım gibi :)
Beni de katDimiii dimii fırsatt bu fırsattt şöyle iyiicee bir eriyim
Şu an iş yerinde baklava dağıtıyorlar alıp zayıf bir arkadaşa yedirme niyetim var
Sağolasınn canımm darısııı inşallahh dahada düşmeyee istediğim kiloyu verip mezun olmaya tabii hepimizzz düşerizz inşallahhh
Insallahhh fıstığım daha cok yolumuz var ama güzel gidiyoruz maşallah kaçamak olsa bile topluyoruzSağolasınn canımm darısııı inşallahh dahada düşmeyee istediğim kiloyu verip mezun olmaya tabii hepimizzz düşerizz inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?