- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.241
Kiz gitsene daktıraaaTesekkur ederm cnmm
Varrr gunlerim tutmaz
bende bende d
Gaynanamgile geldim menNasilsiniz kizlarrrrrrrrrrrrrrrr
Ay insana öyle geliyo ama emin ol o 3 4 kilo gidince bacaklarinda iyce incelecek bende basen bacaktan hep sikayet ederdim simdi incecikEvet kuzum ya kilo veriyorum ama nerden bilmiyorum bacaklar duruyor hala
Hosgeldin sevtalcim gelsene kiz burda ver 5 kilonu bizimlen beraberHerkese merhaba.ben dün maydonoz kürüne başladım buarada hala koruyorum kilomu kaptancım.1 kg alıyorum veriyorum ama 5 kg daha vermek istiyorum gitmiyo inş.kür iyi gelir herkese tavsiye ederim arkadaşlar iyi sonuç aldı.
Herkesi öpüyorum
Valla çok iyi olur ama gitmiyo ya ben yine her cuma tartılıyorum hatta hergünHosgeldin sevtalcim gelsene kiz burda ver 5 kilonu bizimlen beraber
Listeye girmek ister msn tekrar bende 4 kilo daha vermek istiyorum girdim listeye boyle daha hirsli oluyo insan kizValla çok iyi olur ama gitmiyo ya ben yine her cuma tartılıyorum hatta hergün
Hahhaa nerde bende o şanss ev işi temizlik yıkancak ütü vs vss başımı kaşıyamıyorumAyy kiz senin izin gününde uyuma şansın var benim o da yokama bende anamgildeyken uyyom
Ayy dogru diyosun kiz o zamanda ev isi rahat vermez ben daha şansliyim o zaman en azindan anamgile gidince uyyom 10 a kadarHahhaa nerde bende o şanss ev işi temizlik yıkancak ütü vs vss başımı kaşıyamıyorum
Kaynanagil neler yapmış gelinineee hiiii kaçamakk yapma heeAyy dogru diyosun kiz o zamanda ev isi rahat vermez ben daha şansliyim o zaman en azindan anamgile gidince uyyom 10 a kadar
Olur bi bakalım olursa bende geleyim.herkes saçmalama yeter böyle çok iyisin diyo ama ben istiyorum.bedenim üst 36 alttada 36_38 değişiyoListeye girmek ister msn tekrar bende 4 kilo daha vermek istiyorum girdim listeye boyle daha hirsli oluyo insan kizsen mezun olali 6 ay gecti mi ki oyle girilebiliyo bi bakarim eger dusunursen
Yok kiz yapmicam kahvalti yaptim evden geldim daha bisey yemedim aksam ekmek pilav yemem balik yapcak heraldeKaynanagil neler yapmış gelinineee hiiii kaçamakk yapma hee
Ayy bende oyleyim kuzum bosver istedigin kiloda ol dur ben bi bakayim ne zaman mezun olmussunOlur bi bakalım olursa bende geleyim.herkes saçmalama yeter böyle çok iyisin diyo ama ben istiyorum.bedenim üst 36 alttada 36_38 değişiyo
AmaanKiz gitsene daktıraaa
Gaynanamgile geldim men
hahahahAy insana öyle geliyo ama emin ol o 3 4 kilo gidince bacaklarinda iyce incelecek bende basen bacaktan hep sikayet ederdim simdi incecikkemdimi övdüm uzun zamandan sunra ayem it ize bitifull ayem go to du gaynana
Amaninnn sakın hamsii dimeeee ayy bu ara resmenn acayip canım çekiyor tembellikten yapamıyorumYok kiz yapmicam kahvalti yaptim evden geldim daha bisey yemedim aksam ekmek pilav yemem balik yapcak heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?