Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese merhaba.ben dün maydonoz kürüne başladım buarada hala koruyorum kilomu kaptancım.1 kg alıyorum veriyorum ama 5 kg daha vermek istiyorum gitmiyo inş.kür iyi gelir herkese tavsiye ederim arkadaşlar iyi sonuç aldı.
Herkesi öpüyorum

Evet kuzum ya kilo veriyorum ama nerden bilmiyorum bacaklar duruyor hala
Ay insana öyle geliyo ama emin ol o 3 4 kilo gidince bacaklarinda iyce incelecek bende basen bacaktan hep sikayet ederdim simdi incecikkemdimi övdüm uzun zamandan sunra ayem it ize bitifull ayem go to du gaynana

Hosgeldin sevtalcim gelsene kiz burda ver 5 kilonu bizimlen beraber

Valla çok iyi olur ama gitmiyo ya ben yine her cuma tartılıyorum hatta hergün
Listeye girmek ister msn tekrar bende 4 kilo daha vermek istiyorum girdim listeye boyle daha hirsli oluyo insan kiz sen mezun olali 6 ay gecti mi ki oyle girilebiliyo bi bakarim eger dusunursen

Listeye girmek ister msn tekrar bende 4 kilo daha vermek istiyorum girdim listeye boyle daha hirsli oluyo insan kiz sen mezun olali 6 ay gecti mi ki oyle girilebiliyo bi bakarim eger dusunursen
Olur bi bakalım olursa bende geleyim.herkes saçmalama yeter böyle çok iyisin diyo ama ben istiyorum.bedenim üst 36 alttada 36_38 değişiyo

Olur bi bakalım olursa bende geleyim.herkes saçmalama yeter böyle çok iyisin diyo ama ben istiyorum.bedenim üst 36 alttada 36_38 değişiyo
Ayy bende oyleyim kuzum bosver istedigin kiloda ol dur ben bi bakayim ne zaman mezun olmussun

Ayy bugün çok yedim ya
Geç uyandım kahvaltıyı es geçtim 13:30da bi dilim ekmek, 5 kaşık kabak yemeği, şekersiz çay
Ara: osmanlı kahvesi
Akşam: 4 inceecik krep, peynir, yarım domates, ayran
Yarın dengelicem

Ve cok aciktim meyve yedim ama kesmedihala yemek koyan yok ocaga 8 de yicez ellaamm

Aklima deli dusunceler giriyi acıhınca misala gayinbabamin aldigi halka tatlisi gibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…