Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah menum 2 kk peynirli 2 yumruta 5 zeytin 1 domates 1 zeytin öğlen 2 lahmacun 1 ayran aksam menum yok yemek yemedim.2 kupa yesilcay ve 4 lt su ictim.Birazdanda spor yapacagaim hayirli aksamlar kizlar

Slm kızlar bugun bahcedeydim dondum yaa kayseride erciyese kar yagmis haliyle soguk yansidi ve ekmek yemedigimdenmi dondum ya kac gündür ayy bugun annanem bahceye tatli getirmis zorla ikram etti bak tadina diye baktim kirilcak yedim iki dilim baklava .öyle hazir baklavalar gibi şireli yagli değildi.

Menu
Sabah bi haslanmis yumurta iki kk haslanmis tavuk göğüsu iki kupa cay
Öğle kozlenmis patlican ve salata, bir kozlenmis mısır
Ara tatli
Aksam 4 yk sehriyeli salata kozlenmis bi misir bol sekersiz cayy
Su iki lt tamamlanacak usidugumden suda icemedimm.

iyi aksamlar kızlar @ParteMoralll tatil falan derken iyice dağıttım diye düşünüp ayrılmak istiyorsan gitme canım bende şuanda aynı durumdayım ama evime geçince toparliycam kendimi sende toplarsın gitme
evet dogru tahmin ediyosunuz ben saglikli besleniyorum zayiflarken, simdi uyaamadigim icin menu yazmak beni strese sokuyo oyuzden gitmek istiyorum. Cunku kendime yakistiramiyorm. Tatil sonrasi regl olamadim iyi hissetmiyorum

evet dogru tahmin ediyosunuz ben saglikli besleniyorum zayiflarken, simdi uyaamadigim icin menu yazmak beni strese sokuyo oyuzden gitmek istiyorum. Cunku kendime yakistiramiyorm. Tatil sonrasi regl olamadim iyi hissetmiyorum
Canım öyle düşünme lütfen..ben de aynı durumdayım iki kilo almıştım bayramda bu ara dikkat ettim gitti bir kilosu..mesela liste yaptım hergün tartılıp kilomu yazıyorum onu da dolaba astım..düşüşe geçtim şükür..seni motive edecek yöntem bul ve devam et..adet düzensizliği zaten stres yapıyo stres de yemeye sebep yani kısır döngü..sen başarabilirsin tatlım

Bilmiyorum devam tabi ki edicem kacari yok yoksa kilo alirim.
Kendime yakistiramiyorum iste.
Bugun bayadr gormedigim arkadasim erimissin ne yaptin hap mapmi ictin vs diye sordu o oyle derken bile utandim kendime yakistiramadim.oyuzden grupta olmak istemedm

Kiz noldu kuzummm ya horminlarinn iyice ortaligi karistirmis olablirr bi durum yani sende bi insansin sonucta saglikli yiyerek ve kim zaman yiyerek verdim de yalan degil tam motife edicive bizleri gaza getiren bi hatunsun ki kaldiki oylesin kendin icin cok kati olma ne guzel ne mutluki 6 ...li rakamdasin aaa yeri geldiginde biz seni yeri geldiginde sen bizi ayaga kaldir beybimmm bakk kizarimm haa sana bi hafta musade edim dipcikk gibi gelcenn gitme amaaa

Yaa ben geldim listeye sen gidiyosun gitmee pazartesi yeni bi başlangıç yaparsin toparlarsin kii senn

Ayyyy cansinnn cnmmm galiba hormonlar gercekten yerlerdeeeeee..
Tesekkr ederm cnmm ben herzman yaninizdayimm versemde vermesemde bildiklerimi soylerim..
Optum seniiii tatliskomm benm

olsun canım bak bende aynı durumdayım menüde paylaşamıyorum ama 1 hafta böyle yaptık diye ayların emeğini bi kenara birakiverme belki bırakınca bu kadar dikkat etmeyip alırsan hedefine ne kaldı o kadar emek verdin toplarsın canım üzülme stres yapma bende menü yazmıyorum şimdilik tohatlarim seni ha kendine gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…