- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.261
@ParteMoralll gitme lutfennn neden izne ayrilacannn tam diyet uygulayamiyom diyemi dusunuyon bizim hepmizin kacamaklari var cinimmm toparlanacagizz karamsar dusunme eger böyle bi dusuncen varsa regl yaklasinca karamsarlik çöker lutfenn neden gitcennki cinimm ozlerizzzz sinii hele bennn
evet dogru tahmin ediyosunuz ben saglikli besleniyorum zayiflarken, simdi uyaamadigim icin menu yazmak beni strese sokuyo oyuzden gitmek istiyorum. Cunku kendime yakistiramiyorm. Tatil sonrasi regl olamadim iyi hissetmiyorumiyi aksamlar kızlar @ParteMoralll tatil falan derken iyice dağıttım diye düşünüp ayrılmak istiyorsan gitme canım bende şuanda aynı durumdayım ama evime geçince toparliycam kendimi sende toplarsın gitme
Canım öyle düşünme lütfen..ben de aynı durumdayım iki kilo almıştım bayramda bu ara dikkat ettim gitti bir kilosu..mesela liste yaptım hergün tartılıp kilomu yazıyorum onu da dolaba astım..düşüşe geçtim şükür..seni motive edecek yöntem bul ve devam et..adet düzensizliği zaten stres yapıyo stres de yemeye sebep yani kısır döngü..sen başarabilirsin tatlım
evet dogru tahmin ediyosunuz ben saglikli besleniyorum zayiflarken, simdi uyaamadigim icin menu yazmak beni strese sokuyo oyuzden gitmek istiyorum. Cunku kendime yakistiramiyorm. Tatil sonrasi regl olamadim iyi hissetmiyorum
Bilmiyorum devam tabi ki edicem kacari yok yoksa kilo alirim.Canım öyle düşünme lütfen..ben de aynı durumdayım iki kilo almıştım bayramda bu ara dikkat ettim gitti bir kilosu..mesela liste yaptım hergün tartılıp kilomu yazıyorum onu da dolaba astım..düşüşe geçtim şükür..seni motive edecek yöntem bul ve devam et..adet düzensizliği zaten stres yapıyo stres de yemeye sebep yani kısır döngü..sen başarabilirsin tatlım
Yaa ben geldim listeye sen gidiyosun
evet dogru tahmin ediyosunuz ben saglikli besleniyorum zayiflarken, simdi uyaamadigim icin menu yazmak beni strese sokuyo oyuzden gitmek istiyorum. Cunku kendime yakistiramiyorm. Tatil sonrasi regl olamadim iyi hissetmiyorum
Ayyyy cansinnn cnmmm galiba hormonlar gercekten yerlerdeeeeee..Kiz noldu kuzummm ya horminlarinn iyice ortaligi karistirmis olablirr bi durum yani sende bi insansin sonucta saglikli yiyerek ve kim zaman yiyerek verdim de yalan degil tam motife edicive bizleri gaza getiren bi hatunsun ki kaldiki oylesin kendin icin cok kati olma ne guzel ne mutluki 6 ...li rakamdasin aaa yeri geldiginde biz seni yeri geldiginde sen bizi ayaga kaldir beybimmm bakk kizarimm haa sana bi hafta musade edim dipcikk gibi gelcenn gitme amaaa
Ozaman pazartesi ola hayrolaa ogun kesinlestirirz canlarimYaa ben geldim listeye sen gidiyosungitmee pazartesi yeni bi başlangıç yaparsin toparlarsin kii senn
Ayy cnmmmmmm
olsun canım bak bende aynı durumdayım menüde paylaşamıyorum ama 1 hafta böyle yaptık diye ayların emeğini bi kenara birakiverme belki bırakınca bu kadar dikkat etmeyip alırsan hedefine ne kaldı o kadar emek verdin toplarsın canım üzülme stres yapma bende menü yazmıyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?