- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.281
Günaydın balımGunaydin beybilerrimmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Afiyet olsun canım..ekmek biraz fazla mı olmuşSabah menum 2 has yumurta sogan yani cirtme az patates kizartma 1 kk peynir 5 zeytin 5 dilim kizartmis ekmek öğle 1 tabak patlican yemegi 4 yk makarna 4 dlm ekmek yedim.Aksam yemek yemeyecegim.Pazar benim serbest günüm genede çok tozutmadim kizlar birdeeşimle 185 dakika yani 3 saat yürüdüm
Pazarlari ödül günüm canimm fazla olduAfiyet olsun canım..ekmek biraz fazla mı olmuşyürüyüş iyi olmuş..
Kizlarrr pazartesiye kadar kacamaklara devam @ParteMoralll pazartesi bomba gibi geliyy amannn kendisi duymasinn sssssssttttttttt :))((-) canimiza okuuu valllaaaaa
burasi icin dedim kg vermek icin birakiyorum demedim cnm. Insallah tesekkur edermmmolsun canım bak bende aynı durumdayım menüde paylaşamıyorum ama 1 hafta böyle yaptık diye ayların emeğini bi kenara birakiverme belki bırakınca bu kadar dikkat etmeyip alırsan hedefine ne kaldı o kadar emek verdin toplarsın canım üzülme stres yapma bende menü yazmıyorum şimdiliktohatlarim seni ha kendine gel
Kizzz nereee gidennn sennn aaa özleriz biz seniii
burasi icin dedim kg vermek icin birakiyorum demedim cnm. Insallah tesekkur edermmm
Haydiii inşallahh tatlımmm yaparsınn sennn kesin 1 den bile fazlası giderGunaydin kizlar guzel ve boll eksili bi hafta olsun hepimiz iciniyki listeye girmişim havalarin sogumasindan midir regl olucam ondan midir bi istah var sormayin cumaya gore 100 gr eksideyim ama hic dikkat etmedim haftasonu cumaya kadar 1 kilo vericem ama listede olmasam kendimi zor frenlerdim ben
Aslında cumartesi sabahi 1 kilo eksideydim biliyo msnHaydiii inşallahh tatlımmm yaparsınn sennn kesin 1 den bile fazlası gider
Döndün mü eve fistikim
burasi icin dedim kg vermek icin birakiyorum demedim cnm. Insallah tesekkur edermmm
Kizzz nereee gidennn sennn aaa özleriz biz seniii
canim ben hafta sonu gitmistim dun gece dondum. Simdi ama evde degilim aksam donucemDöndün mü eve fistikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?