Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydin fistiklarr ayy hala kahvalti yapmadik gayinanam cöreklee yapiyo da anca

Sabah menum 2 has yumurta sogan yani cirtme az patates kizartma 1 kk peynir 5 zeytin 5 dilim kizartmis ekmek öğle 1 tabak patlican yemegi 4 yk makarna 4 dlm ekmek yedim.Aksam yemek yemeyecegim.Pazar benim serbest günüm genede çok tozutmadim kizlar birdeeşimle 185 dakika yani 3 saat yürüdüm

Afiyet olsun canım..ekmek biraz fazla mı olmuş yürüyüş iyi olmuş..

Menüm.
Sabah: iki haşlanmış yumurta, peynir, domates salatalık, bir tk acı sos..
Akşam: bir tabak yumurtali taze fasülye, yoğurt..

Kizlarrr pazartesiye kadar kacamaklara devam @ParteMoralll pazartesi bomba gibi geliyy amannn kendisi duymasinn sssssssttttttttt :))((-) canimiza okuuu valllaaaaa

burasi icin dedim kg vermek icin birakiyorum demedim cnm. Insallah tesekkur edermmm

Merhaba kızlar 2 gündür düğün ve mesai dolayısıyla giremiyorum. Ve nedendir bilinmez iştah açılması ve kilo alımı yaşadım. 63.2 yim ( gün içinde girmeye çalışacağım ama bakalım iş yeri yoğunluğu devam edecek gibi.

Gunaydin kizlar guzel ve boll eksili bi hafta olsun hepimiz icin iyki listeye girmişim havalarin sogumasindan midir regl olucam ondan midir bi istah var sormayin cumaya gore 100 gr eksideyim ama hic dikkat etmedim haftasonu cumaya kadar 1 kilo vericem ama listede olmasam kendimi zor frenlerdim ben

Haydiii inşallahh tatlımmm yaparsınn sennn kesin 1 den bile fazlası gider

Haydiii inşallahh tatlımmm yaparsınn sennn kesin 1 den bile fazlası gider
Aslında cumartesi sabahi 1 kilo eksideydim biliyo msn kayinvalidemlere gittik ya onlarin yemek yeme saatleri cok degisik ilk gün guzelce kahvaltimi yaptim oglen kvdemlerde de meyve yedim ama aksam 9 a geliyodu aksam yemegi yendiginde ve acliktan bayilcaktim o açlıkla bi yedim ki sorma o gün orda kaldik az yedim ama hep hamur isi vardi yine kilo verme yalan oldu bugun evdeyim ve az yemeye hazirimmay bu arada 10 da kalktik sabah ve 1 bucuk da kahvalti yaptik dün kvdemlerde hiç bana gore degill valla herkesin duzeni kendine yaa ben kaltiktan bir saat sonra hemen yaparim kahvaltimi

Tekrar merhaba canlar 5 günde 5 kiloya başladım bugün :)) ama kendimce revize ettim. Bugün activia günü.

İyi aksamlar kizlar
Menum
Sabah: 2 kasik yulaf ezmesi 1 kaşik karışık tahil bir yumurta beyaziyla krepcikler, 1 haşlanmis yumurta ve kahvaltiliklardan azar azar
Öğle: 2 dilim armut, 2 küçük yas incir
Akşam: 1 kase mercimek çorbası, bir tabak az kiymali kabak yemegi ve sarimsakli yogurt( 5 bucukda yedim)
Biraz önce de: 1 küçük yaş incir, 1 bucuk dilim armut, 3 dilim elma yedim bide kahve içerim yatmadan tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…