- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.301
Afiyet olsun canim gayet guzelo aksamlar canlar menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta 1.5 dilim ekmek 3 zeytin kk peynir 1 elma
Öğlen
et haşlama 1.5 dilim ekmek
Ara 4 ceviz
Aksam
kabak yemeği yogurt 1 dilim ekmek 1 çay kaşığı pekmez şu 2.5 litre olur
Sağol canım seninkide güzelAfiyet olsun canim gayet guzel
afiyet olsun canım güzelBenimm menu
Sabah bi salkım üzüm
Kahvalti 11:30
yulaf kepeginde iki krep bi yk has bal şekersiz cayy sonra bitki cay soda ictim
Aksam 16:30 bi porsiyon kabak yemegi yogurt 4-5 dilim kucuktu kavun karpuz karisik yidim
Suan cayy icirim 2.5 lt su tamamlanacak bi bucuk saat gezdim yürüyüş sayilirmi bilmim
afiyet olsun canım öğlen cok ekmekSabah menum 1 kk peynir 2 yumurtali omlet 5 zeytin 1 domates öğlen hamsi tava 3 dlm ekmek akşam 1 tabak çorba 4 yk patates yemegi 2 kupa yesil cay 2 lt yakin su ictim
Haklisin vallaa balikk müthişti citirda ekmekk dayanamadim.Lakin 135 dakika yürüyüş yaptimmafiyet olsun canım öğlen cok ekmekyetmişsin akşama da patates yemeseydin iyi olurmuş ama kötü sayılmaz
Ahahah ben hergun 6 da kalkiyomm ne o kizz tavuk musunn yatiyorsunn bu saattee aaaai geceler canlar ben yatıyorum sabah 6.5 da uyandım kızım sağolsunerkenden uyuyacağım öpüldünüz
Sabah menum 1 kk peynir 2 yumurtali omlet 5 zeytin 1 domates öğlen hamsi tava 3 dlm ekmek akşam 1 tabak çorba 4 yk patates yemegi 2 kupa yesil cay 2 lt yakin su ictim
Ayy bizde tavuk gibi 9 bucukda yattik dün kizAhahah ben hergun 6 da kalkiyomm ne o kizz tavuk musunn yatiyorsunn bu saattee aaaa
İmm bayilirim kabak yemegine bende bi tabak kaldi ben yicimm oniiAaaaa şaka gibi ben yarinda yicegim :))) ama kabakk yemegi yoğurtla süper immmmmm
Gunaydin elacimmmGünaydın kızlarr :)) harika bir gün bizim olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?