- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.321
Kıyamamm cnaım geçmişş olsn salgın var galiba herkes hastaa valla bende c vitamini limonu artırdımm inşallah olmam..Ayy bizde tavuk gibi 9 bucukda yattik dün kizregl oldum karnim agriyi ve kizim grip oldu
Tünaydınnn tatlımmm 2 armutTunaydin canlarimmmmm.. nasilsiniz
Bende valiz hazırlamaya başladım sen nasılsın canım gitti mi keçilerinTunaydin canlarimmmmm.. nasilsiniz
Afiyet olsun aksam ekmek yeme 3 dilimTünaydınnn tatlımmm 2 armuthüpplettim ayumii gibiyimm Limon almaya gittim markete görünce daynamayıp aldımm ve afiyetle yidimm sen nasılsınn
bilmiyorm olabilir.Bende valiz hazırlamaya başladım sen nasılsın canım gitti mi keçilerinbanada arda ugruyirlar
Kızz dün öğlenn yidimm birtekk akşamlarıı ekmek yemem benAfiyet olsun aksam ekmek yeme 3 dilim
bilmiyorm olabilir.kecileri kovalarim dayagi yerler
Tamammmm ozamnnn afiyet olsunKızz dün öğlenn yidimm birtekk akşamlarıı ekmek yemem ben
Sagolasinnn tatlimm bakalim bir arkadas geldi orta çaplı dukanii anlattii bayagii süpermiş denesem mi diyorummTamammmm ozamnnn afiyet olsun
Afiyett olsun tatlim kisirr bayilirimmmSabah: 1 dilim ekmek, bi çay k. Tereyağ, bal, süt
Öğle: kısır ve bolca biber turşusu
Akşam: kısır ve acı biber, 2 sarma, çay
Saol balımm bende çok seviyorum hele turşuylaaaAfiyett olsun tatlim kisirr bayilirimmm
Aynenn tatlim miden saglamsaa çok iyii benim sakat cok fazla tuketemiyorum.gerci bazen dokunuyor bazen dokunmuyor anlamadim gitiiSaol balımm bende çok seviyorum hele turşuylaaa
tabi çok şişiriyor
Oyyy kiyamamm kuzucukk yaa hadii buyukler neysede bebislere ve cocuklara içim gidiyor bir an önce atlatir inşallahİyi akşamlar kizlar nasilsinizbenim kuzum hasta bugun ne isterse yaptim yidik berabercenek ayy simdi uyudu ama burnu cok tikali mentollu damla damlattim yastigina ama acmadi
Yapabilirsen basla cnm kesinlikle oyleSagolasinnn tatlimm bakalim bir arkadas geldi orta çaplı dukanii anlattii bayagii süpermiş denesem mi diyorumm
Gecmis olsun cnm herkesde hastalik baslangici falan var hava degisimi sanirimm. Gecmis olsunİyi akşamlar kizlar nasilsinizbenim kuzum hasta bugun ne isterse yaptim yidik berabercenek ayy simdi uyudu ama burnu cok tikali mentollu damla damlattim yastigina ama acmadi
Bilmemm kii tatlimm eski duzenim decam ediyimm dedim bayagi kati kuralalri ve devamliligi varmisYapabilirsen basla cnm kesinlikle oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?