- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.541
Amin canım..üç ev hazırlığı olunca uzun sürdü bir turşu kaldı yapılcak..Selamm canım Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.Bol bereketli lezzetli olur inşallahh
Ohhh ohh hayy maşallahh sağlamm yorulmuşunuzdurr.Ama kışın rahatt edeceksiniz elinize gelii geliverecek hem lezzetli hem de daha karlı hemde daha sağlıklı ağız tadıyla yiyin canım benim emeğinize değecek.Amin canım..üç ev hazırlığı olunca uzun sürdü bir turşu kaldı yapılcak..
Yok canim ben gr gr tartmiyorum hassas tartim yok senin varsa daha kolay olur aslinda ben mesela bir elma diye aratiyorum kalorisini yada 5 kasik nohut falan yada bi tatli kasigi 5 gr bi yemek kasigi 10 gr öyle goz karari hesapliyorum ben bütün kilolarimi daha once kalori sayarak verdim canim ben cok aç kalamiyorum basim agriyo mutsuz oluyorum o yuzden bu yontemle neyi ne kadar yiycegimi bilmek bana iyi geliyoSekercim gr mi gr mina tartip tami yiyorsun yani kalori sayimi öyle mi oluyordu ki kafam durdu sabah sabah.
Bende hassa terazi aldim oylemi yapsam bana sindilik musait sen bi küçük ozet geç tatlimm
Evetttt yaaa haydinnn gizlaarBuu haftaa haydii bakalı ell birliği ilee 1.olalımmm kızlarrr sıkınn dişlerii
Hergun degisik bi kalori alimi var canim bir gun az bir gun cok aliyosun kalorileri hic diyet yapiyo gibi gelmiyo vallagünaydın kızlar bende sabah biraz abarttım ama yeter bu kadar astigim bugunden itibaren bende kendime defter tutuyorum menüleri önceden planlayıp yazicam hemde ne yesem ne pişirsem diye düşünüp durmam kilo hedeflerinide yazicam yetti garıSekerPancarii seninki nasil olucak canım hafta içimi zigzag yoksa hafta hafta mi bir hafta az bir hafta cok kalori gibi
Hosgeldin tatlikomMerhaba kızlar geri döndüm ben. Yoğun çalışmam devam ediyor ama tempoya aluştım. Burayı da takip edebileceğim.
Evet canim birlikte kilo vermek daha eğlenceli ve kolaysuper ben vallahi gün içinde hep giriyorum ne oldu ne olmadı diye :) artık yoldaş olduk burda hepimiz
Ayy ne guzel gule gule yeyin agiz tadiyla bitanemSelam kızlar..iki gündür uğrayamadım tam gaz kış hazırlıkları devam ediyo..dolaba epey bişeyler koydum yemek nasip olur inşallah..
Cok iyi tatliskooookızlar yoldaşlar <3 bugun ku menumu söylüyorum
sabah
tost domates salatalık
ara
1 yesil elma
oğle
100 gram ızgara et 1 kase sehriye corbası az salata 1 tane ceviz
ara
1 yesil elma yogurt 5 tane badem
birazdan spora gitcem. daha bişey yememeyi düşünüyorum inşallah Allah ın izniyle
google playda program var keptincigimYok canim ben gr gr tartmiyorum hassas tartim yok senin varsa daha kolay olur aslinda ben mesela bir elma diye aratiyorum kalorisini yada 5 kasik nohut falan yada bi tatli kasigi 5 gr bi yemek kasigi 10 gr öyle goz karari hesapliyorum ben bütün kilolarimi daha once kalori sayarak verdim canim ben cok aç kalamiyorum basim agriyo mutsuz oluyorum o yuzden bu yontemle neyi ne kadar yiycegimi bilmek bana iyi geliyo
Yarin etiketlicem seni supppruuuuzum vaar sizeeeCanimmmmmmmmmmmmm
Hayırlı olsun canım şimdiden..insanın kendine ait evi oldu mu daha bi özeniyo böyle şeylere..bekarlık sultanlık tabi o ayrı aahhh ahh..oooh kış hazırlıkları :) vallahi ıkudukca bunları diyorum bekarlık sultanlıkben calıstıgım için hiç öyle seyleri yapmadım şimdiye kadar ama 3 ay sonra evlenince bende yapmak zorunda kalcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?