Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Amin canım..üç ev hazırlığı olunca uzun sürdü bir turşu kaldı yapılcak..
Ohhh ohh hayy maşallahh sağlamm yorulmuşunuzdurr.Ama kışın rahatt edeceksiniz elinize gelii geliverecek hem lezzetli hem de daha karlı hemde daha sağlıklı ağız tadıyla yiyin canım benim emeğinize değecek.

kızlar yoldaşlar <3 bugun ku menumu söylüyorum
sabah
tost domates salatalık
ara
1 yesil elma
oğle
100 gram ızgara et 1 kase sehriye corbası az salata 1 tane ceviz
ara
1 yesil elma yogurt 5 tane badem

birazdan spora gitcem. daha bişey yememeyi düşünüyorum inşallah Allah ın izniyle

Zikzak kalori tabloma göre bugünkü kalorim "1249" kaloriydi
Sabah: 1 kuru kayısı ve sade turk kahvesi
Kahvalti: 1 dilim çavdar ekmegi, 1 minik sosis, az miktar beyaz peynir, yarim çubuk kasar,1 haşlanmis yumurta,6 zeytin, salatalik, 1 tatli kasigi labne,iki cay kasigi tahinpekmez, sekersiz çay
Ara:2badem,2findik,1 kuru kayisi ,1 kuru incir,5zeytin
Aksam: 1 tabak etli nohut yemegi,2 kasik yogurt, biber tursusu, çatalin ucuyla pilavdan tatdim(4.00 yedim)
Ara:yarim elma, yarim muz
Ara: 2 oreo biskuvi, 240 ml sıcak süt
Bi de kahve icerim yatmadan sekersiz tamamdir
Toplam aldigim kalori 1247

Sekercim gr mi gr mina tartip tami yiyorsun yani kalori sayimi öyle mi oluyordu ki kafam durdu sabah sabah.
Bende hassa terazi aldim oylemi yapsam bana sindilik musait sen bi küçük ozet geç tatlimm
Yok canim ben gr gr tartmiyorum hassas tartim yok senin varsa daha kolay olur aslinda ben mesela bir elma diye aratiyorum kalorisini yada 5 kasik nohut falan yada bi tatli kasigi 5 gr bi yemek kasigi 10 gr öyle goz karari hesapliyorum ben bütün kilolarimi daha once kalori sayarak verdim canim ben cok aç kalamiyorum basim agriyo mutsuz oluyorum o yuzden bu yontemle neyi ne kadar yiycegimi bilmek bana iyi geliyo

Hergun degisik bi kalori alimi var canim bir gun az bir gun cok aliyosun kalorileri hic diyet yapiyo gibi gelmiyo valla

Cok iyi tatliskooooafiyet olsun

Sabah menum 1 kyml yumurta 1 kk peynir 3zeytin 1 dlm ekmk öğlen izgara kft 2 dlm ekmk aksam oturma 2 dlm ekmek bugün ekmkte zipittimm ödül ertesii olunca zipiittim herhal yarinn toparlanirimm insallahhh cokk aminnnn

google playda program var keptincigim fatsecret diye herşey var onda tavsiye ederim arama yeri var ordan giriyorsun o senin yerine sayiyor toplam alına nı sabbah öğle aksam diye

oooh kış hazırlıkları :) vallahi ıkudukca bunları diyorum bekarlık sultanlık ben calıstıgım için hiç öyle seyleri yapmadım şimdiye kadar ama 3 ay sonra evlenince bende yapmak zorunda kalcam
Hayırlı olsun canım şimdiden..insanın kendine ait evi oldu mu daha bi özeniyo böyle şeylere..bekarlık sultanlık tabi o ayrı aahhh ahh..

Menümü de yazayım..
Sabah: yağda yumurta, kk peynir, üç zeytin, domates, iki gün kurusu..
Akşam: bir kase şehriye çorbası, bir tabak ıspanak, yoğurt..
Ara: şekersiz türk kahvesi..

[QUOTE="ParteMoralll, post: 48294553, member: 652Yarin etiketlicem seni supppruuuuzum vaar sizeee [/QUOTE]

Kizzz parte yarin oldu supruzz neyy sindi soyle saat 12yi gecti beybimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…