Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun sacma sapan bi menum oldu balkona dolap yaptik is coktu ve midemi usuttugumden surekli üç gün oluyor ne yedeğimi hic anlamiyorum anlamadigim gibi agzimda boş durmadi yani sinir bozucu biseyy yaa
Menü
Öğle peynir domates bi lokma ekmekle bal yidim
Bi yarim saat sonra koyden elma gelmisti 3-4elma yidim yumurta kadardi sonra küçük bi kase gabak çekirdek citledim
Aksam bi salkim üzüm yedim
22:00 da cay ictim 2.5 lt su soda

bi düzene koysan normal yiceksin bence cnm.hiç normal öğün yok hep atıştırma. ve bence bi süre cekirdeği hayatından cıkar. cunku onlar belli miktarda yenmesi gereken seyler ve yemeye baslanıldımı kase bitmeden durulamayan seyler :)

herkese günaydınlar efenim bugun ben gelinlik bakcam güm güm cok heyecanlı bi de bohca işlerini tamamlıcaz. inceden koşusturma olcak yani. inşallah hersey guzel olur

Bu hafta yogunluktan öyle oldu cekirdekte bahceden yeni hasat urun cikinca oyle ortada durup duruyordu citledim evet haklisin kilo aldiran bişey citlemicem...
Hadi bakalim hayirli olsun tadini cikar bu gunleri guzel hatirlarsin inşallah hersey istedigin gibi olur...♡♥♡

Bugün tartildim bi kilo almisim yuhhh ne zaman midem eksise hemen kilolar lop lop geliy üç günde bugun protein diyeti uygulayacagim yarin bakalim eksi gorecekmiyim..79 dum 80 olmusum afffff affff

Keskee öyle olsaa ben uzun bi aradan sonra dönüş yaptım kizlara kendimi gösterme cabamdi bu smile
ayyyy nerdeeee vallaaa kilo aldim tartiya bile cikmaya korkuyorummm
Valla müthişş girişşşş ammannn kiloo dediğinn nedir kii verilir dicemmm lakinnn göbegimiz çatlıyor veresiyee veririzz inşallahh tatlımm hep birlikteee maratonn başlasınn

Bugün tartildim bi kilo almisim yuhhh ne zaman midem eksise hemen kilolar lop lop geliy üç günde bugun protein diyeti uygulayacagim yarin bakalim eksi gorecekmiyim..79 dum 80 olmusum afffff affff
Kızz proteinde nasıl besleniyorsun mesela günlükk bir menuu paylaşır msınnn

Kızz proteinde nasıl besleniyorsun mesela günlükk bir menuu paylaşır msınnn

Canim sabah iki haslanmis yumurta peynir cay yiyon yaninda yeşillikler olabilir
Ogle istersen tum bi tavuk hasla istersen yagsiz tavuk gogusu bi kilo yetiyor bana artiyo bile , haslama et veya tavuk dediğim gibi yiyon aksamda aynen yaninda yesillik olabilir meyve yok ama bunu uyguladigindan kesin kilodan gidiyor odeminde varsa oda gider gayet doyurucu ve kolay menü
Ben uyguladigimda bir kilo gitmisti hemende almadim oyle kaldimdi

Aaaa çokk iyiymişş yaa tatlımm hemenn bendee bir koşu tavuk alayım Saklama kabına atar buraya getiririm kaç gün yapacağımm pekii sen bilirisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…