Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

DelyDoly canim protein diyeti uyguladiginda muhakkak 2.5 -3lt suyunu iciyorsun bu soyle.yi unuttum
Bir veya iki gun uygulamak iyi ayda bir mesala ben haftafa bir uyguladim gibi ama tam uyamadim sebeblerden dolayı. .

DelyDoly canim protein diyeti uyguladiginda muhakkak 2.5 -3lt suyunu iciyorsun bu soyle.yi unuttum
Bir veya iki gun uygulamak iyi ayda bir mesala ben haftafa bir uyguladim gibi ama tam uyamadim sebeblerden dolayı. .
Anladımm canımm yanii yarı dukanvari bir şeyy böbrekler susuz kalmaması ve zarar almaması içinn bol su içeceğizz çok teşekkür ederim.Bende yapayımm barii en azından azcık şoka girer belkii vücudum

Moonlii @ParteMoralll afiyet olsun canlar iyi aksamlar kizceler menüm
sabah 1 bardak sut 1 haşlanmış yumurta yarim yumurta kadar haşlanmış pattis 6zeytin 1 dilim ekmek maydonoz dere otu
Öğlen kıymalı lahana yemeği yogurt salata 1 dilim ekmek
Aksam 1 tabak et sote 2 yk pilav bi parça ekmek yeşillik akşama da çaya davetliyiz ama abur cubur hiç sey yemiycem sadece şekersiz çay

@ParteMoralll beybim burdamisinnn
Kiz senin supruz kilomu verdin
Yosaaa regl mi oldun
Yosaaa hamilemisinn
Kizz mirakk ettim bakk bu üç ihtimallerden biri dimi
Hahahahahahahaha allah seniiii
Neler dusunmuss ah keske regl olsaydm malesef olmadim cnm.
Hamile degilim bence ama hahaha
Moonlaydik ya sekerpancarini nispet icin oyle yazmistim

Menüm bugun almam gereken kalori 999 kaloriydi
Sabah:2 yumurta beyazi 2 kasik yulaf ezmesiyle minik krepcikler, bi catal peynir, 5 siyah 5 yesil zeytin, 1 tatli kaşığı labne,salatalik dometes maydanoz nane,sekersiz cay
Ogle: 1 küçük avuc kuru üzüm,1 küçük kabak cekirdegi, 1 kuru kayisi,3 findik, 3 badem
Ara: sekersiz nescafe, 2 tane oreo
Aksam(annemlere geldim) 1 bucuk dilim yumurtali ekmek kizartmasi, yaridan az simit, 7 zeytin, 2 catal peynir, sekersiz cay
Toplam aldigim kalori 995
Bi de kahve icerim sekersiz tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…