Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

En çok da ondan korkuyorum zaten ilaç kilo yapar mı diye..ben de altı sene bebek tedavisi gördüm hormon ilaçları mahvediyo hakikaten bünyeyi..

Ayy ben kesin yarin artidayim simdiden özür dilerim kizlar

Sabah menum 2 yumurta 1 kk peynir 1.5 yulaf kepegi az maydanoz omlet yarisini yedim oglen simit aksam yemegi yemedim.Iyii aksamlarr kizlarr bu hall böyle giderse ben kürdan olurum tez zamanda hahaah

Ben bugun evde yicektim planimda o vardi ama kizim sagolsun gece agliodu aldim yanima gozume bir darbe yedim gozumun beyaz kismini cizmis gece ben agla agla
Sabah gozum sisti kizardi akiyodu. Ogleden sonra dr gittik ilac verdi zedelemis
Oyuzden yemegide disarda yedim
Sabah normal yedim ayni standart aksam tavuk korili yaninda soslu makarnasi vardi onuda yedim malesef

menüm de sabah klasik kahvaltı öğlen 1 kase aşure öğleden sonra el yapımı sucuk 3 dilim ekmek aksam 1 kıymalı yumurta az ekmeğin ucu 1 saat yürüyüş şu 2.5 litre olur yatana kadar geçedebilirim biraz kotu oldu bugun ama yurudum

nye okadar yedin hergun bir kase ye barii
Aksam yemegi yemeyim dedim cok canim isteyince cok da acıkmıştim olanlar oldu iste sonra bisey yemedim bogazlarim agriyo basim agriyo hastalik uzun sürmücek geçiyo derken bugun kötü oldum midem de bulaniyo sureklihic keyfim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…