- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.901
En çok da ondan korkuyorum zaten ilaç kilo yapar mı diye..ben de altı sene bebek tedavisi gördüm hormon ilaçları mahvediyo hakikaten bünyeyi..Yaa benimde kanimm düşük ondan zor gider kilo ama dr kan ilaci kullanma kirmizi ne görürsen ye demisti kilolusun daha kilo alirsin demisti benim durum farkliydi bebek tedavisi goruyordum ozamann..
Tiroid icin saglikli yeslkikler isirgan otunu ben yufgaya durup durup yemistim cokta güzel oluyordu bir ay denedim normala girmisti kan degerler
Evet yapıyo canım..ben ilaç kullanıyorum bi de nodül var ultrason çekindiğim için endokrine gidiyorum mecburen..onlara saglik ocagi bakiyomu bende gitmisken kan veriyim kizimi goturnce.
Allah kabul etsin canım..bereketi bol olsun..Slm beybilerAşure yapicam bugün
Ayyy rabbim saglik versin biseylerle ugrasmak zordur. Allah beterinden korusunEvet yapıyo canım..ben ilaç kullanıyorum bi de nodül var ultrason çekindiğim için endokrine gidiyorum mecburen..
Teşekkür ederimmm tek iyi tarafı ekmek aştan kesildimm iyii olduSana da günaydın canım..atlatırsın inşallah sıkma canını..herkeste oluyor böyle bir dönem öptüm seni
Sağlasınn canım galiba havalardan ama ii oldu ekmek aştna kesildimGunaydin tatlimm hic bisey icib uzme kendini belki de havalardandirbende de var bu aralar depresif haller
Amin canım sağol..Ayyy rabbim saglik versin biseylerle ugrasmak zordur. Allah beterinden korusun
Allah iyiliğini versin kızTeşekkür ederimmm tek iyi tarafı ekmek aştan kesildimm iyii oldu
Noldu asuremiiiAyy ben kesin yarin artidayim simdiden özür dilerim kizlar
Ayy asureyi cok yedim ama sonra midem almadiNoldu asuremiii
Aminnn tatlimmm hepimizinnAllah iyiliğini versin kız
nye okadar yedin hergun bir kase ye bariiAyy asureyi cok yedim ama sonra midem almadisafalak gibiyim bu ara ya niye boyle oldum niye bu kadar yiyosam sanki bi kahve içip kendime gelim
Aksam yemegi yemeyim dedim cok canim isteyince cok da acıkmıştim olanlar oldu iste sonra bisey yemedimnye okadar yedin hergun bir kase ye barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?