- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.921
Ayy gecmis olsun canimm yaa Allah korumus göz hassas yerBen bugun evde yicektim planimda o vardi ama kizim sagolsun gece agliodu aldim yanima gozume bir darbe yedim gozumun beyaz kismini cizmis gece ben agla agla
Sabah gozum sisti kizardi akiyodu. Ogleden sonra dr gittik ilac verdi zedelemis
Oyuzden yemegide disarda yedim
Sabah normal yedim ayni standart aksam tavuk korili yaninda soslu makarnasi vardi onuda yedim malesef
Sagol cnmm suan bile cok agrio gozumAyy gecmis olsun canimm yaa Allah korumus göz hassas yermakarna yidin demek ha
gecmis olsun canım bende markarnacilardanim oldumu zor dayanıyorumSagol cnmm suan bile cok agrio gozumkucuk bebekten dayak yidimmm ama masallah bizim kizin elide bir agirrrkiiiiiii babasi bile tokatiyla sarsiluyo. Tokat atsa yine iyi gozun beyazinin cizildigini vallahi bilmiyodum kizim bana bisey ogretti sagolsun
Evet ya makarna yidim pek guzeldi o makarnaya hic dayanamiorm suprr ya
maşallah kızına nazar boncuğu koyacaktım bulamadımAyy bu arada kizim artiksonundaa tek başına uyyo cok mutluyum ben olmadan yatagina yatip uyudugu icin normalde ya ben yanina yatiyordum yada dizimde salliyordum hala konustum kizimla artik büyüdüğünü anlattim çocuk bu konusmayi bekliyomus megerse Masallah deyimmm nazar degmesin kendi kendine gitti yatti uyudu bile benim pitircigim
bu grup boylece makarnaci amaaaan yarabbim disari cikmamak en iyisigecmis olsun canım bende markarnacilardanim oldumu zor dayanıyorum
Günaydın keptincigimGunaydin kizlar hayirli cumalarrrrboll eksiler
Ben bugun evde yicektim planimda o vardi ama kizim sagolsun gece agliodu aldim yanima gozume bir darbe yedim gozumun beyaz kismini cizmis gece ben agla agla
Sabah gozum sisti kizardi akiyodu. Ogleden sonra dr gittik ilac verdi zedelemis
Oyuzden yemegide disarda yedim
Sabah normal yedim ayni standart aksam tavuk korili yaninda soslu makarnasi vardi onuda yedim malesef
tebrik ederim canım cok güzel vermişsin***14.TAKIM 487. ETAP***
ParteMoralll (68.0 / / /%)
Sarraf ( 78.0/ / /%)
brokenangel26(98.2/96,7 / 1,5/ %1,53)
selcanmehmetcan(80/ / / % )
Elaalemi( 62.9 / / / %)
htc71(71.1 / 70.1/ 1/1.40%)
Migim( 60.9/ / /%)
Şekerpancarı71( 53.0/ / /%)
14.Takım Ortalaması:%
Günaydınn kızlarr hayırlı cumalar diliyorumm.Bugünn müthişş eksiii gördümm.Bu hallerimin tek iyi yanı kilom gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?