- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.941
sağolasınn canımm teşekkür ederimmtebrik ederim canım cok güzel vermişsin
Vallaa yaradıı birtanemm ekim sonu 95 de asıl mezun olma hedefimm 75 canım inşallahhDelyDoly tebrik ederim valla istahsizlik ise yaradi haa cok guzel hedef kilon kacti 95 miydi eger oykese supersin az kaldi beklim daha fazla giderr
Üzülmee ödemdirr belki canımm yada çok mu fazla kaçırmıştınMalesef 1.1 kilo artıdayım
Kızz Allah senii ne etmeyeeBiraz bekleyim listeye yazarim kilomu belki degisik olur kiloda afedersiniz vc gidersemm
1.900 gr artidaydim annemlerde almişim kuzum ya 800 gr anca gitti 2 günde cokda dikkat etmedimÜzülmee ödemdirr belki canımm yada çok mu fazla kaçırmıştın
Malesef 1.1 kilo artıdayım
canimmmmmmmmmmm
Senn azimlii hatunsunn giderr üzülmeee tatlımm benimm1.900 gr artidaydim annemlerde almişim kuzum ya 800 gr anca gitti 2 günde cokda dikkat etmedim
Üzülmee tatlımm verirsnn ne tahlilii hayır mı güzelimKızlar malesef 1.5 kilo fazlayım..şimdi hastanedeyim tahlil yaptırcam görüşürüz sonra..
Endokrine geldim canım..tiroidde nodül var ona baktırıcam kan değerlerine falan..Üzülmee tatlımm verirsnn ne tahlilii hayır mı güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?