- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.961
Geçmişş olsunn birtanemm Rabbim şifa versin inşallah iyi çıkar sonuçlarınEnd
Endokrine geldim canım..tiroidde nodül var ona baktırıcam kan değerlerine falan..
Amin canım sağol..Geçmişş olsunn birtanemm Rabbim şifa versin inşallah iyi çıkar sonuçların
Hosgeldin balimmSekerPancarii be i listeye alamazsn dimi 61.9 olmaliyim yani ayrildigim kiloma geri donmeliyim uzun bi sure donememm listede olmayinca kasmiyor insan
Ooo super canmm@ParteMoralll canim Ben koyduğum hedefe ay bitmeden ulaşacağım galiba
Aaaa gecmis olsun canimmm gunaydin bu arada. ..
Tesekkur ederim canlarim@ParteMoralll geçmiş olsunn canım acil şifalar diliyorumm
Biraz bekleyim listeye yazarim kilomu belki degisik olur kiloda afedersiniz vc gidersemm
canimmmmmmmmmmm
***14.TAKIM 487. ETAP***
ParteMoralll (68.0 / / /%)
Sarraf ( 78.0/ 79.5/-1.5 /%-1.92)
brokenangel26(98.2/96,7 / 1,5/ %1,53)
selcanmehmetcan(80/ 79.2/0.8/%1.25)
Elaalemi( 62.9 / 62.2/ 0.7/ 1.11%)
htc71(71.1 / 70.1/ 1/1.40%)
Migim( 60.9/ 60.7/ 0,2/%3,45)
Şekerpancarı71( 53.0/54.1 /-1.1 /%-2.08)
14.Takım Ortalaması:%
canimm cok gecmis olsunnnnnEnd
Endokrine geldim canım..tiroidde nodül var ona baktırıcam kan değerlerine falan..
geldimmm kankilitommmmmmmmmOoo super canmm
Tesekkur ederim canlarim
gel kankisimmm yamacima
kizginmisin banaaaaHosgeldin balimmevet kuzum ya 6 ay geçmesi lazim yada izin kilona donmen lazim
Ayyy inşallahh canımm yaaa meznuyetimizii görürüz inşallahh benim şu ana kadar giden 15.5 kg daha da gider inşallahhhh
Canimm benimm kizmam ki ben sanaakizginmisin banaaaa
canimm bilmiorumki uzun surer heralde 64.5 um 2.5 3 kilo vermem lazm cokk cokk dikkat etsem yine en az 3-4 hafta
Gecmis olsun tatlimmEnd
Hastamisn kuzusumm gecms olsnnnnGecmis olsun tatlimm
Hosgeldnn bebusummmmgeldimmm kankilitommmmmmmmm
Evet balişimmm bogazlarim agriyodu ya gecer gibi olmustu hap almadim sonra tekrar kötü oldum gripHastamisn kuzusumm gecms olsnnnn
Ayyyy canımm yaa geçmiş olsun sana ve minnak kuzuna inşallah çabuk toparlanırsınız.Evet balişimmm bogazlarim agriyodu ya gecer gibi olmustu hap almadim sonra tekrar kötü oldum gripbasim catliyo hap ictim ama gecmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?