Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne demekk canımm havaların dengesizliği herkesii hasta yaptıı benn bol c vitamini ile ve kendimi koruyorum şimdilik bakalım benimde kardeşim ve eşim grip inşallah bana bulaştırmazlar.
Ayy kuzum dayimlar gelmisti dayimda gripmis ama hic belli olmuyodu o da hic soylemedi tabi opustuk sarildik sonra tam gider ayak demezdi hadi kalkalim ben hastayim zaten dinleniyim diye ahh dayi ahh dedim hastasin madem niye millete de bulastiriyon bari uzak dur ama is isten gecti hemen hastalandim ben kizima da benden gecti halbuki yeni atlatmisti gribi

Kıyamamm cnaım yaa zatenn grip öylee öylee bulaşıyorr inşallah tez atlatırsınız hadi sen bir nezede kuzucguna yazıkk kıyamamm minnakım yaa

Kıyamamm cnaım yaa zatenn grip öylee öylee bulaşıyorr inşallah tez atlatırsınız hadi sen bir nezede kuzucguna yazıkk kıyamamm minnakım yaa
Aynen canim gripken kimseyle temasda bulunmamak lazim ama kizim hastayim dedikce iyce yapisti bana Pek biseyi yok sadece burnuşu akiyyy

Kizlar aşure bitti artik diyetime sadik olabilirim saka maka hizlanmam lazim yoksa sıkılıyorum hafataya hedefim en az 1 bucuk kilo vermek

Sabah menum 2 çatal ucuyumurta 3 zeytin 1 kk peynir 1 dlm ekmk 2 brk çay öğle 1.5 lahmacun aksam yemedim 1 kase aşure 1 kk peynir yedim iyii aksamlarr canlarimm

Sabah
Iki haslanmis yumurta
Biraz domates, salatalik
Iki fume
Zeytin peynir krem peynir
Cay

Aksam erken yedim
Tavuk sote mantar biber sogan ve kasarli
Bi tam gogusu yidim valla
Suyu tamamlicam disardayim tamamliyamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…