- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #163.981
Saol bitanemAyyyy canımm yaa geçmiş olsun sana ve minnak kuzuna inşallah çabuk toparlanırsınız.
Ne demekk canımmSaol bitanem
Gecer insallah meyve ye cannmmmm bolbol vitamin alEvet balişimmm bogazlarim agriyodu ya gecer gibi olmustu hap almadim sonra tekrar kötü oldum gripbasim catliyo hap ictim ama gecmedi
Ayy kuzum dayimlar gelmisti dayimda gripmis ama hic belli olmuyodu o da hic soylemedi tabi opustuk sarildik sonra tam gider ayak demezdi hadi kalkalim ben hastayim zaten dinleniyim diye ahh dayi ahh dedim hastasin madem niye millete de bulastiriyon bari uzak durNe demekk canımmhavaların dengesizliği herkesii hasta yaptıı benn bol c vitamini ile ve kendimi koruyorum şimdilik bakalım benimde kardeşim ve eşim grip inşallah bana bulaştırmazlar.
Gecer insallah meyve ye cannmmmm bolbol vitamin al
Kıyamamm cnaım yaa zatenn grip öylee öylee bulaşıyorr inşallah tez atlatırsınız hadi sen bir nezede kuzucguna yazıkk kıyamamm minnakım yaaAyy kuzum dayimlar gelmisti dayimda gripmis ama hic belli olmuyodu o da hic soylemedi tabi opustuk sarildik sonra tam gider ayak demezdi hadi kalkalim ben hastayim zaten dinleniyim diye ahh dayi ahh dedim hastasin madem niye millete de bulastiriyon bari uzak durama is isten gecti hemen hastalandim ben kizima da benden gecti halbuki yeni atlatmisti gribi
Aynen canim gripken kimseyle temasda bulunmamak lazim ama kizim hastayim dedikce iyce yapisti banaKıyamamm cnaım yaa zatenn grip öylee öylee bulaşıyorr inşallah tez atlatırsınız hadi sen bir nezede kuzucguna yazıkk kıyamamm minnakım yaa
Ay benim kilo az ya yuzdesi cok oluyo haliyle eksi yuzdemde cok olduBizim liste yine yikiliyor
canimm cok gecmis olsunnnnn
Teşekkür ederim kızlar..Gecmis olsun tatlimm
Allah bilir kac kase yedinnnKizlar aşure bitti artik diyetime sadik olabilirimsaka maka hizlanmam lazim yoksa sıkılıyorum hafataya hedefim en az 1 bucuk kilo vermek
Hepsenin yuzundenAy benim kilo az ya yuzdesi cok oluyo haliyle eksi yuzdemde cok oldubattik yine
Kac tencere miio desekkkHepsenin yuzunden
Aynen ya hahahahaha allahtan sevmiyormKac tencere miio desekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?