- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.001
Afiyet olsun canimmSabah menum 2 çatal ucuyumurta 3 zeytin 1 kk peynir 1 dlm ekmk 2 brk çay öğle 1.5 lahmacun aksam yemedim 1 kase aşure 1 kk peynir yedim iyii aksamlarr canlarimm
2 kaseAllah bilir kac kase yedinnn
Olur arada oyleHepsenin yuzunden
Afiyet ola beybilaSabah
Iki haslanmis yumurta
Biraz domates, salatalik
Iki fume
Zeytin peynir krem peynir
Cay
Aksam erken yedim
Tavuk sote mantar biber sogan ve kasarli
Bi tam gogusu yidim valla
Suyu tamamlicam disardayim tamamliyamadim.
Onu ilk gün yaptim 4 kase bi küçük tencere ederKac tencere miio desekkk
2 kasedagittik hepsini 6 kase kaldi bize 2ser 2er bölüştük kardes payi yaptik kizimlan gocamlan
Olur arada oyle
nee bide 4 kasemii bunun ikiside varOnu ilk gün yaptim 4 kase bi küçük tencere eder
Dün yidim o 4 kaseyi
nee bide 4 kasemii bunun ikiside var
Masallah ya okadar oldumu inş darisi bana...hedefimize ulasip mezun.oluruzzz ayy hayal gibi geliyorr..DelyDoly .!.:Ayyy inşallahh canımm yaaa meznuyetimizii görürüz inşallahh benim şu ana kadar giden 15.5 kg daha da gider inşallahhhh
Sağol canım..doktor ilaç verip kullanırsam kilo verimim hızlanacak inşallah çünkü d vitamini eksikliğinde kilo vermek çok zormuş..SekerPancarii sarraf gecmis olsun canlarim kendinize dikkat edinn bebislerinizede...
@ParteMoralll nedersin bu ayki hedefe ulasabilirmiyim hayal gibiii haftaya spora baslamayi düşünüyorum bu hafta hic bos gunum olmadi ev temizlik bi yandan bi yandan annemgil geldiler hem misafir eksi olmadi allah eksik etmesin bana maraton yarıyor yoksa gidermi bu kilo
:)))
Sağol canım..doktor ilaç verip kullanırsam kilo verimim hızlanacak inşallah çünkü d vitamini eksikliğinde kilo vermek çok zormuş..
Kizzzzz harbidenDün yidim o 4 kaseyibugun iki yarina yoh
Kizzzzz harbiden
Benmdee cnm cikolop cekio fenaBencedeben bile korkudan bi kase yedim cohh severimm sindi canimm cekti valla bu cig koftenin baharatlarida midemi siyirdi haa ama karnim bu baharatlarr yavvv
Kizzzzz harbiden
kaptana laf yok o incecik bizim kadar şişko değil yiyebilirBencedeben bile korkudan bi kase yedim cohh severimm sindi canimm cekti valla bu cig koftenin baharatlarida midemi siyirdi haa ama karnim bu baharatlarr yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?