Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menum
Sabah:el büyüklüğünde sucuklu yumurta,1 cay kasigi sürülebilir peynir,bi kac parca kasar, 2 dilim salam,7 8 zeytin, 1kk peynir, 1 dilim cavdar ekmegi,minici banak kaymak bal,minicik banak tahinpekmez,sekersiz cay(ay yazinca cok gibi ama ben kahvaltiyi cesitli seviyorum herseyden az az yiyom kine)
Ogle:2 kase aşure
Ara:2 kuru kayisi, 1 incir
Aksam: haslanmis et, ve 1 bucuk kase et suyu(boll karabiber ve bol sarimsakli)
Birazdan kahve icerim bugun cok yoruldum duzledigim çamaşırları yerlestirip camasir asicam daha

Sabah menum 2 çatal ucuyumurta 3 zeytin 1 kk peynir 1 dlm ekmk 2 brk çay öğle 1.5 lahmacun aksam yemedim 1 kase aşure 1 kk peynir yedim iyii aksamlarr canlarimm
Afiyet olsun canimmaksam yemedigine iyi yapmışsın asurenin icinde hersey var zati hemde kalorisi cok yuksek asureninve bunu dün 4 kase asure yiyen keptin soyluyor evet

Sabah
Iki haslanmis yumurta
Biraz domates, salatalik
Iki fume
Zeytin peynir krem peynir
Cay

Aksam erken yedim
Tavuk sote mantar biber sogan ve kasarli
Bi tam gogusu yidim valla
Suyu tamamlicam disardayim tamamliyamadim.
Afiyet ola beybila

Ayy bi aciktim kii aci biberli limonlu 2 kaşık yogurt yicem iyi olar yaksin yaglari

DelyDoly .!.:
Ayyy inşallahh canımm yaaa meznuyetimizii görürüz inşallahh benim şu ana kadar giden 15.5 kg daha da gider inşallahhhh
Masallah ya okadar oldumu inş darisi bana...hedefimize ulasip mezun.oluruzzz ayy hayal gibi geliyorr..
Ismini degistirmisin hayirli olsun bende degistirsem nasil oluyor

Menu
Ogle bi haslanmis yumurta, yesil fasulye kavurmasi , bi domates yaninda yesillik kk peynir şekersiz cay iki catal kizarmis patates
Aksam
Çiğ köfte marul 3 bardak ayran normal yağsız kucuk bir dilim kadar lavas (çiğ köfte hazir degil koftelik bulgurla ben hazirliyom baharatlarinada ben koyuyorum icinde ekmek ici gibi tur yokk tarif istiyen olursa veririm)) )
Iki lt su spor yapamadim cok yogun gecti misafirlerim vardi..

SekerPancarii sarraf gecmis olsun canlarim kendinize dikkat edinn bebislerinizede...
@ParteMoralll nedersin bu ayki hedefe ulasabilirmiyim hayal gibiii haftaya spora baslamayi düşünüyorum bu hafta hic bos gunum olmadi ev temizlik bi yandan bi yandan annemgil geldiler hem misafir eksi olmadi allah eksik etmesin bana maraton yarıyor yoksa gidermi bu kilo
:)))

Menüm..
Sabah hastanedeydim tahlilden sonra bir tost yedim..
Akşam: bir tabak sulu köfte, üç kaşık pilav, yoğurt..

Sağol canım..doktor ilaç verip kullanırsam kilo verimim hızlanacak inşallah çünkü d vitamini eksikliğinde kilo vermek çok zormuş..

Sağol canım..doktor ilaç verip kullanırsam kilo verimim hızlanacak inşallah çünkü d vitamini eksikliğinde kilo vermek çok zormuş..

Bende olctursem d vitamini dusuk olunca kilo zor gider diye bi kac kisidende duydum canan karatayda mi diyordu ne peki dr sordunmu canim d vitamini istah aciyirmuymus

İyi geceler beybilerim yarin aksam görüşürüz heral butun gun bahcede olurum bol bol yediklerimi yakarim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…