- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.041
Ben de yarın vericem yıkamaya..kolay gelsin canım.Gunaydin kizlarmutlu pazarlar halilarimi yikamaya verdim temizlik günü bugün
Tamam canım söylerim mutlaka..ben de çok merak ediyorum bakalım ne diyecek..sarraf dr sorunca bsnada bildir canim istah aciliyormuymus gerci vitamin açılmaması nasil.olur bilmemm bekliyorum ♡♥♡
Selam kızlar..şükúr bugün regl oldum acayip korkuyodum pco artti diye..
Salı günü tahlillerden sonra doktora beni diyetisyene yönlendirmesini istiycem karatay daha yapamıycam galiba yerimde sayıyorum..
Gozun aydin kuzum cumaya kadar regl odemleri kalmaz hadi insallah degisik iyi gelir cok guzel sonuclar alirsin canimSelam kızlar..şükúr bugün regl oldum acayip korkuyodum pco artti diye..
Salı günü tahlillerden sonra doktora beni diyetisyene yönlendirmesini istiycem karatay daha yapamıycam galiba yerimde sayıyorum..
Afiyet olsun tatlisimiyi aksamlar kızceler bugünkü menum
sabah 1 yumurta beyazı yarım sarisi 1 bardak süt 1 dilim ekmek 10 zeytin 2 yk tulum peyniri
Öğlen 1 kase avuç ici tavuktan çorba 1 yk kuru uzum 2 kuru erik 10 fındık
Aksam 6 yk bamya 1 dilim tb ekmegi
Iyii aksamlar kizlar sabah menum 1 yumurta 1 kk peynir az patates kizartma 1 bazlama oglen 3 mnk pohaca 1 dlm havuclu kek ince dlm aksam yemegim yok bugun ödül günümdü saglamm ödül oldu valla umarim yarin arti görmem
Hicc demee kaptann pisiye bende bayilirimm valla nicedir yemiyorum.Haftasonu ailemle birlikte diye olduu yoksa bu aralar istah mistah yok iyide oluyorBaya saglam ödül olmus ay benim canim da pişi istiyo zaten bir gun az yeyim tamam hemen canim biseyler cekiyo
ben en son kurban bayramında yedim 4 tane avuç ici kadarHicc demee kaptann pisiye bende bayilirimm valla nicedir yemiyorum.Haftasonu ailemle birlikte diye olduu yoksa bu aralar istah mistah yok iyide oluyor
İyi aksamlar kizlar
Menum
Kahvalti
Eki Görüntüle 1898834
Eki Görüntüle 1898833
Eki Görüntüle 1898835
Ve gun icinde atıştırdiklarim
Eki Görüntüle 1898838
Toplam 950 kalori
Dusuk kalorili diyet uygulayip kilolari hemen vericem kizlar sonrasi koruma daha kolay
Aslinda cok gibi gorunsede miktarlari cok az canim suan cok açım meselaMenun bayagi doyurucu canim sen kalori sayarken bi programmi indirdin ne güzel bayagi herseyden tadiyorsun.ben de hassas terazi aldim daha kkullanmadım kalori sanki zor gibi geliyor matematiksel gibi :))) dur netten bi bakiyim arastiram yahu
69. 6 diyorum benHaftalik hedef de yapalim mi kizlarama verebilecegimizi düşündüğümüz kilolari yazalim cok atmayin yanee cumaya hedef belirleyelim
Yarin sabah liste yapiyim oraya yazalim canim69. 6 diyorum ben
tamam tatlımYarin sabah liste yapiyim oraya yazalim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?