Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar..şükúr bugün regl oldum acayip korkuyodum pco artti diye..
Salı günü tahlillerden sonra doktora beni diyetisyene yönlendirmesini istiycem karatay daha yapamıycam galiba yerimde sayıyorum..

Salı günü tahlillerden sonra doktora beni diyetisyene yönlendirmesini istiycem karatay daha yapamıycam galiba yerimde sayıyorum..

Gecikiyormuydu regl.lin odeminde gider tam birebir uygulayabiliyormuydun karatayi mesala 5 saatte bir yemek gibi belkim seninde duraklama donemi oluyordur sende verdiydin dimi 16-18 kg muydun cok soru sordum haa.iyi olur bi git diyetisyene vucuda degisikli olur bende sonucu merakla bekliyecegimm )

iyi aksamlar kızceler bugünkü menum
sabah 1 yumurta beyazı yarım sarisi 1 bardak süt 1 dilim ekmek 10 zeytin 2 yk tulum peyniri
Öğlen 1 kase avuç ici tavuktan çorba 1 yk kuru uzum 2 kuru erik 10 fındık
Aksam 6 yk bamya 1 dilim tb ekmegi

Iyii aksamlar kizlar sabah menum 1 yumurta 1 kk peynir az patates kizartma 1 bazlama oglen 3 mnk pohaca 1 dlm havuclu kek ince dlm aksam yemegim yok bugun ödül günümdü saglamm ödül oldu valla umarim yarin arti görmem

İyi aksamlar kizlar
Menum
Kahvalti

Ve gun icinde atıştırdiklarim

Toplam 950 kalori
Dusuk kalorili diyet uygulayip kilolari hemen vericem kizlar sonrasi koruma daha kolay

Gozun aydin kuzum cumaya kadar regl odemleri kalmaz hadi insallah degisik iyi gelir cok guzel sonuclar alirsin canim

Afiyet olsun tatlisim

Iyii aksamlar kizlar sabah menum 1 yumurta 1 kk peynir az patates kizartma 1 bazlama oglen 3 mnk pohaca 1 dlm havuclu kek ince dlm aksam yemegim yok bugun ödül günümdü saglamm ödül oldu valla umarim yarin arti görmem
Baya saglam ödül olmusay benim canim da pişi istiyozaten bir gun az yeyim tamam hemen canim biseyler cekiyo

Eger bu hafta hic kalorimi aşmadan diyetimi yaparsam haftasonu pişi yicem

Menun bayagi doyurucu canim sen kalori sayarken bi programmi indirdin ne güzel bayagi herseyden tadiyorsun.ben de hassas terazi aldim daha kkullanmadım kalori sanki zor gibi geliyor matematiksel gibi :))) dur netten bi bakiyim arastiram yahu

Haftalik hedef de yapalim mi kizlar ama verebilecegimizi düşündüğümüz kilolari yazalim cok atmayin yaneecumaya hedef belirleyelim

Menun bayagi doyurucu canim sen kalori sayarken bi programmi indirdin ne güzel bayagi herseyden tadiyorsun.ben de hassas terazi aldim daha kkullanmadım kalori sanki zor gibi geliyor matematiksel gibi :))) dur netten bi bakiyim arastiram yahu
Aslinda cok gibi gorunsede miktarlari cok az canim suan cok açım mesela cesitli yiyorum ama miktarlari az tutuyorumtartip yiyorum boylesi daha guzelmis tartip yemekben gecen kalori saymayinca az bile yesem sanki cok yemişim gibi geliyo afalliyorum sonra amaan deyip yemege saldiriyorum ama böyle olunca kalorim dolunca durdurabiliyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…