Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyyyyyyyyyyyyyyyy zayiflasamda bittseeeeeeee beeeeee yetti aylardirrrrrrr ocakta 88 le baslamistm bidaha ki ocakta 58 olmazsaaam olmazzzzz

@ParteMoralll yaa benn ancakkk booomm boomm bakim bir yoll katetemedim afff dusun dusun b... isiimmm haklisin kendime gelmem.lazim benim hedefim var nasil.oluyorda umursamiyorum uyusuk fare gibiii

@ParteMoralll yaa benn ancakkk booomm boomm bakim bir yoll katetemedim afff dusun dusun b... isiimmm haklisin kendime gelmem.lazim benim hedefim var nasil.oluyorda umursamiyorum uyusuk fare gibiii
uyusk fareeeee fareler senden hizlidir

Kizzz partiss baaagaami dedin 79 sen gorenn ayy allahimm nolur yuz karasi oldumm bennn affff allahimm..
evt sana dedim tontik

oooo aman kız orta halli iyisin

Aksama ne yesem ya
Esimle kizima ne pisirsem ah ah iki yemek derdi

babam bana cikilop almis dun fistikli pfff evdede ayrica cikoloplar varrrr hepsini esime verimde yesin cok tehlikeli
Bizimde ev abur cubur doluhic bu kadar almazdikyimiycem amahaftada bir kere izin günü yapip o gün dünyayı mi yesem acaba

Aksama pirasam var yogurtla yirim yeterrrpfff acken ben mutsuz bir insanim ama aynaya bakincacok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…