- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.081
partis özüne döndü ha şöyle kız yeter sabit kaldığınAyyyyyyyyyyyyyyyyy zayiflasamda bittseeeeeeee beeeeee yetti aylardirrrrrrr ocakta 88 le baslamistm bidaha ki ocakta 58 olmazsaaam olmazzzzz
Oooohoooo sen daha 79damisn 1.51mis boyuuuuuuun hemen zayiflaaaaaaaaamazsannn
Skldigim icin sabitliyorum kilomu. Sen yenisin eski halim olsa kacarsiniz bu seferdeeepartis özüne döndü ha şöyle kız yeter sabit kaldığın
Skldigim icin sabitliyorum kilomu. Sen yenisin eski halim olsa kacarsiniz bu seferdeee
hoş geldin tatlım bitti mi işlerinGünaydınlar hanımlar sağlıklı bir hafta bizim olsun :))
Yaşini da yaz tatlim
uyusk fareeeee fareler senden hizlidir@ParteMoralll yaa benn ancakkk booomm boomm bakimbir yoll katetemedim afff dusun dusun b... isiimmm haklisin kendime gelmem.lazim benim hedefim var nasil.oluyorda umursamiyorum uyusuk fare gibiii
evt sana dedim tontikKizzz partiss baaagaami dedin 79 sen gorenn ayy allahimm nolur yuz karasi oldumm bennn affff allahimm..
oooo aman kız orta halli iyisin
Psttt babyYaşini da yaz tatlim
Temizlik yapiyorum beybi bitti acik biseyler atistirdim ufff hala açimPsttt baby
Bizimde ev abur cubur doluAksama ne yesem ya
Esimle kizima ne pisirsem ah ah iki yemek derdi
babam bana cikilop almis dun fistikli pfff evdede ayrica cikoloplar varrrr hepsini esime verimde yesin cok tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?