- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.061
Ben senede bir ilaçla regl oluyodum canım..küçük kızın doğumundan sonra düzene girdi..toplamda 18 kilo verdim ama artık gitmiyo yani..en ufak kaçamakta iki katı geri geliyo..ilk zamanlar tam uyguladım karatayı leptin saati çok önemli onda ama artık duraksadım ve açıkcası sıkıldım değişiklik arıyorum..Gecikiyormuydu regl.lin odeminde gider tam birebir uygulayabiliyormuydun karatayi mesala 5 saatte bir yemek gibi belkim seninde duraklama donemi oluyordur sende verdiydin dimi 16-18 kg muydun cok soru sordum haa.iyi olur bi git diyetisyene vucuda degisikli olur bende sonucu merakla bekliyecegimm)
Ayy inşallah canım sıkıldım artık biran önce gitsin diyorum şu kilolar..Gozun aydin kuzum cumaya kadar regl odemleri kalmaz hadi insallah degisik iyi gelir cok guzel sonuclar alirsin canim
kiz sen sonuc listelerinde niye bunu paylastin
Haftalik hedef de yapalim mi kizlarama verebilecegimizi düşündüğümüz kilolari yazalim cok atmayin yanee cumaya hedef belirleyelim
Ben senede bir ilaçla regl oluyodum canım..küçük kızın doğumundan sonra düzene girdi..toplamda 18 kilo verdim ama artık gitmiyo yani..en ufak kaçamakta iki katı geri geliyo..ilk zamanlar tam uyguladım karatayı leptin saati çok önemli onda ama artık duraksadım ve açıkcası sıkıldım değişiklik arıyorum..
Parte gezmekten saglikli beslenemez olduPartemm napiyorsun tatliss
yanlışlık la oldu yavrum yakiz sen sonuc listelerinde niye bunu paylastin
Parte gezmekten saglikli beslenemez olduparte idare eder sen napiyosnn
Kuzum sana benim kalori tablomdan yapiyim ben o çok guzel hesapliyo sen bana boy kilo yaş yaz hemen yapiyim tatlisimmGunaydin beybilerim gunaydinSekerPancarii caniya sana birsey daha soracam sen nasıl ne kadar kalori alacagini biliyorsun onudami netten baktin ben baktim 2.300 küsür yuh didim 39.9 da vucudum yag varmis 44 ideal kilommus bayilcammm 44nidemekk ben bi 70 dussem bide 65 olsam yiterrr hide koruması varr bunun bana acill cvp yaz beybim
Kiz partemm yok bu hafta olsun hedefe ulaşabiliriz hadi yariss edek senle iyi oluyirdu eskisi gibim menulere yorumda yapmiyorsun bilimm sebebinide hadi baaaanaaa kizzz bakiyomda sende gun sayiyon bakalim bu haftada sana musadee .ben sana soyluyomm ben bilem kendimden korkuyomm kilo veremezsem :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?