Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben senede bir ilaçla regl oluyodum canım..küçük kızın doğumundan sonra düzene girdi..toplamda 18 kilo verdim ama artık gitmiyo yani..en ufak kaçamakta iki katı geri geliyo..ilk zamanlar tam uyguladım karatayı leptin saati çok önemli onda ama artık duraksadım ve açıkcası sıkıldım değişiklik arıyorum..

Tmm canim tabik degisiklik yap vucudunu şaşırtt bende becerebilirsem iceee kavrayabilirsemm kalori sayarak yiyim diyorm becerebiliri her hall :)) hic denemedim dr larda verdi uyamadim simdi hassas terazi var bi deneyim bakalim sonuc cumaya belli olur belkimm.

Gunaydin beybilerim gunaydin SekerPancarii caniya sana birsey daha soracam sen nasıl ne kadar kalori alacagini biliyorsun onudami netten baktin ben baktim 2.300 küsür yuh didim 39.9 da vucudum yag varmis 44 ideal kilommus bayilcammm 44nidemekk ben bi 70 dussem bide 65 olsam yiterrr hide koruması varr bunun bana acill cvp yaz beybim

Parte gezmekten saglikli beslenemez olduparte idare eder sen napiyosnn

Kiz partemm yok bu hafta olsun hedefe ulaşabiliriz hadi yariss edek senle iyi oluyirdu eskisi gibim menulere yorumda yapmiyorsun bilimm sebebinide hadi baaaanaaa kizzz bakiyomda sende gun sayiyon bakalim bu haftada sana musadee .ben sana soyluyomm ben bilem kendimden korkuyomm kilo veremezsem :))))

Kuzum sana benim kalori tablomdan yapiyim ben o çok guzel hesapliyo sen bana boy kilo yaş yaz hemen yapiyim tatlisimm

Oooo sen beni onceden gorcektn urda estiriyodum sende kaşiniyon hee sen delydolyla yaris bence cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…