- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.733
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.281
Neydi şu programın adı balım yükleyeyim tekrarBana da baslamak zor geldi valla ama boyle kilo vermesi kesin oluyo ve son kilolar zor gidiyo eger iyi bi diyet yapilmazsavalla bir ayda rahat gider 3.5 kilo migis olmadi 1 bucuk ayda gitsin gidince de cok dikkat edelimmmmmm almayalim gr bile
Ben onceden fatsecret diye bi programdan hesapliyodum ama cogu sey dogru degil orda daha yabanci yemekler falan vardi simdi yenisini kesfettim bu cok guzel YAZIO adi programinNeydi şu programın adı balım yükleyeyim tekrar
Evet ya 57ye bi düşsem sabitlicem dikkat ederek
İdeal kiloma inince squata başlıcam
Ayy ben sabitlemeyi guzel yapiyorum ama hani arada geliyolar ya bana hic bisey dusunmeden yemek istiyorum bir hafta falan ara veriyorum dikkat etmeye iste o beni mahvediyo 3 kilo aliyorum ve vermesi eziyet oluyo o yuzden artik bunaldigim zaman en fazla bir gun izin vericem kendime artik diyet yapacak enerji istek kalmadi cunku bendeNeydi şu programın adı balım yükleyeyim tekrar
Evet ya 57ye bi düşsem sabitlicem dikkat ederek
İdeal kiloma inince squata başlıcam
Yazıo muBen onceden fatsecret diye bi programdan hesapliyodum ama cogu sey dogru degil orda daha yabanci yemekler falan vardi simdi yenisini kesfettim bu cok guzel YAZIO adi programin
Wuhuuuu eee BencedeeGrup icinde aktif olmaya herkes dikkat etsin lutfen.yoksa çok pis bela olurum
Hedef koymak iyi oluyo ama bence zaten yilbasindan once ulasirsin sen hedefe kizYazıo mu
Yükleyeyim bacım valla 3.5 kilo kaldığı şaka gibi geliyo 8 kg vermem gerekiyo diyodum :)
3.5 kilo versem 57 olcam ay inş yılbaşına kadar ulaşırız :)
Islerr sakin havalar soguk şükür ozel hayatim ailemle de hersey iyii anlamiyom acmiyimm tokmuyumm boyle bir degisikimmCok mu çalışıyosun ondan mi ki hava da iyce kapandi yainsanin ruhu daraliyo
İnş tatlım ya saldım kendimi bu ara misafir çok geldi diyete yönelemedim bi sıkıca başlasam kolay gidecek gibi. Ya bacaklarım hala kalın ama neden kiHedef koymak iyi oluyo ama bence zaten yilbasindan once ulasirsin sen hedefe kiz
Ufff ne zoooooorr yaaaaAyy bu hafta çabuk bitse diyorum az kalori bana göre degilll öbür hafta 1000 kcal üstü beslenicem yeni tablomlayarin kufte yirim ama 1151 kalori hakkim var
Aynen cakOna goree ayaginizi denk alin
Wuhuuuu eee Bencedee
Saat gec oldu ama yeme hakkin var kalorin var çünkü canim birer ikişe dilim ye
Eki Görüntüle 1899820
Senin kaloriyi tekrar hesapladim dünkünün aynisi mi sadece kendiminkini mi yanlis yapmissim bi baksana listeye
Yok canim ben yeni aldim tartiyi yoksa hep kaşik hesabi yada tabak bardak hesabiyla yaptim kalori hesabini tabi tarti olunca kesin sonuc oluyo miktarlarda ama olmasa da olur üc aşsa bes yukari ayni olur 100 150 kalori anca oynarSekerPancarii canım kalori hesabi için hassas tartı mı gerekli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?