Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bana da baslamak zor geldi valla ama boyle kilo vermesi kesin oluyo ve son kilolar zor gidiyo eger iyi bi diyet yapilmazsa valla bir ayda rahat gider 3.5 kilo migis olmadi 1 bucuk ayda gitsin gidince de cok dikkat edelimmmmmm almayalim gr bile
Neydi şu programın adı balım yükleyeyim tekrar
Evet ya 57ye bi düşsem sabitlicem dikkat ederek
İdeal kiloma inince squata başlıcam

Ben onceden fatsecret diye bi programdan hesapliyodum ama cogu sey dogru degil orda daha yabanci yemekler falan vardi simdi yenisini kesfettim bu cok guzel YAZIO adi programin

Ayy ben sabitlemeyi guzel yapiyorum ama hani arada geliyolar ya bana hic bisey dusunmeden yemek istiyorum bir hafta falan ara veriyorum dikkat etmeye iste o beni mahvediyo 3 kilo aliyorum ve vermesi eziyet oluyo o yuzden artik bunaldigim zaman en fazla bir gun izin vericem kendime artik diyet yapacak enerji istek kalmadi cunku bende sonra size bol bol hava ataraamm

Ben onceden fatsecret diye bi programdan hesapliyodum ama cogu sey dogru degil orda daha yabanci yemekler falan vardi simdi yenisini kesfettim bu cok guzel YAZIO adi programin
Yazıo mu
Yükleyeyim bacım valla 3.5 kilo kaldığı şaka gibi geliyo 8 kg vermem gerekiyo diyodum :)
3.5 kilo versem 57 olcam ay inş yılbaşına kadar ulaşırız :)

Yazıo mu
Yükleyeyim bacım valla 3.5 kilo kaldığı şaka gibi geliyo 8 kg vermem gerekiyo diyodum :)
3.5 kilo versem 57 olcam ay inş yılbaşına kadar ulaşırız :)
Hedef koymak iyi oluyo ama bence zaten yilbasindan once ulasirsin sen hedefe kiz

Hedef koymak iyi oluyo ama bence zaten yilbasindan once ulasirsin sen hedefe kiz
İnş tatlım ya saldım kendimi bu ara misafir çok geldi diyete yönelemedim bi sıkıca başlasam kolay gidecek gibi. Ya bacaklarım hala kalın ama neden ki

ben cok yoruldum bugün kızlar pertim çıktı geçmişi bi okuyayım dedim baktım yatıyorum şimdi yarın görüşürüz inşallah ı geceler

SekerPancarii ellerine sağlık bebeğim çok teşekür ederim canım inş tam uyacagim kilolardanda kurtuluruz..
@ParteMoralll bilimm beni cohh özledin kız babam geldi yemek falan hazırladım sindi çay içiyor ben sana döneceğim bu ara herkesin menusu süper maşallah. Partem sen protein diyeti mi uyguluyoon tek tavuk köftesi yidin dukanda var tabii neyse gorusuruz ayip olcak babama...

Menüm..
Sabah: bir yumurta, kk peynir, dört zeytin, bir dilim tb ekmeği, badem..
Akşam: bir kase tarhana, yarım tabak lahana yemeği, marul salatası..

sarraf geçmiş olsun canim aman dikkat et bacim d vitamini annem de kullanmisti saglik ocagi bu tahlili yapiyormuki vitamin eksikligi sen devlette mi yaptirdin

Kalori sayman icin gerekli gr li oldugundan galiba ben bugun ilkkez denedim gerci sekercim daha iyi bilirr

Saat gec oldu ama yeme hakkin var kalorin var çünkü canim birer ikişe dilim ye
Eki Görüntüle 1899820
Senin kaloriyi tekrar hesapladim dünkünün aynisi mi sadece kendiminkini mi yanlis yapmissim bi baksana listeye

Evet canım aynı liste doğru canimm

Canim dediğin programı indirdim bi türlü yiyeceklerimi yazamadım yardımına ihtiyacım var kalın kafalıyiüm galibaa

SekerPancarii canım kalori hesabi için hassas tartı mı gerekli..
Yok canim ben yeni aldim tartiyi yoksa hep kaşik hesabi yada tabak bardak hesabiyla yaptim kalori hesabini tabi tarti olunca kesin sonuc oluyo miktarlarda ama olmasa da olur üc aşsa bes yukari ayni olur 100 150 kalori anca oynar

Eşim ise gitti bi bakiyim dedim kizim uyyo bende uyyim acik daha

Slm kizlar sabah 500gr arti ciktim hemde dün o kadar ev isi yaptim spor yaptim 700lü bi kalori aldim niye boyle oldu yaahergun tartilmamak lazim aslinda ama duramiyorumneyse devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…