Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Amaaan hamurlu seylerden ceke ceke onumu cekti salamli hamur kizartmasi olsa niyse dicem ay karnimda kazindii
Yok ben sade hamır siverim salam dürer içine yirim peynir koyarim sos sürerim tulumlan yirim en cokda sade yeyip yaninda cay icmeyi severink ben hamır severink ayem hamırsever

Yok ben sade hamır siverim salam dürer içine yirim peynir koyarim sos sürerim tulumlan yirim en cokda sade yeyip yaninda cay icmeyi severink ben hamır severink ayem hamırsever
Ay bende salam koyup kapatiyorum azcik kasarda ekliorm puf puf yiorum ohhhh cok severm yanina bide peynirr le cayy ohhhhh super

Ayy bendemi icsem hic zevk almiyorm cayi bile icemiyorm bende kitap okuyorm yatarken cok guzel ilerliyoooo bayilirsam tavsiye ederim okursunn kiiizzz severmisin tabi bilmiyorm
Ayy ben sevmiyom kitap okumayi niye bilmiyom am sıkıyo beni

Evet cnm zaten yatiodmmm ay annecim olmasa napicaktm esim iste benimmmmm hperaktif kizlaa biyerlerde bayilirdim artik annemmm bitaneem yaaaaaaaaaaaaaa askm benmm
Analarimiizz canimiz onlar bizimAllah basımızdan eksik etmesin senin kiz ne kadarlik oldu kiz

Ayy ben sevmiyom kitap okumayi niye bilmiyom am sıkıyo beni
Ozaman akici bir kitap bulamamisindir. Ben mesela her kitabi begenmiyorum ya begenmezsem kotu huy yarida birakiyorum
Benim annem cok okuyo nerdeyse hafta da bir okuyo isi olmazsa.
O tavsiye ediyo gecen gttik aldik oda aldi simdi ben bitirim de benim kitabi vericem degis tokus yapcaz.
Ask romani seversen aslinda cok guzel ya ben bazi kitap bitince cok uzuluyormm icine oyle bir giriyosun ki kapiliyosun.
Yani okuman aslinda senin icinde iyi olur ben firsat bulunca basliyorum.

Aslinda haklisin okudugum kitaplar beni pek sarmadi bak simdi sen deyince hatirladim orta okulda ödev için bi roman okumustum ask romaniydi cok etkilenmistim

Aslinda haklisin okudugum kitaplar beni pek sarmadi bak simdi sen deyince hatirladim orta okulda ödev için bi roman okumustum ask romaniydi cok etkilenmistim
Masallah en son kitap omuydu :) haha deli kiz ya :)
Suan okudugum kitap erik agaci yabanci 1938 de yasanilan savas doneminde ki tutkulu aski anlatiyo basi o sekilde yani.

Bir once etkilendigim kitabimda eskide ki savas doneminde hemsire ile asker askiydi ama nasil asktii allahim
Sarah jio-yagmur sonrasi
Oku bak tavsiye ederim. Herkesin bayildigi bir kitap. Internetten alabilirsin.
Fuarda geldi bu yazar imza alamadim nasil sira belki 300-500kisi yetisemedim.
Yani bu kadinin cok kitabi var bu benim coooook begendigim, bitince cok uzuldugum bir kitap. 4 gunde bitirmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…