- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.501
Amaaan hamurlu seylerden ceke ceke onumu cektiHe kiz yarin bi yicem pişiyi çatlayana kadar ay cok canim çekiii
Kiz nasil yoruldum resmen iki camasr attim halbuki kotu bronst beni ne hallere dusurdunnnnnnGezme deyince bizde hastalik kalmazayy kuzum benim belki yarin daha iyi olursun
Yok ben sade hamır siverim salam dürer içine yirimAmaaan hamurlu seylerden ceke ceke onumu cektisalamli hamur kizartmasi olsa niyse dicem ay karnimda kazindii
Ayy bendemi icsem hic zevk almiyorm cayi bile icemiyorm bende kitap okuyorm yatarken cok guzel ilerliyoooo bayilirsam tavsiye ederim okursunn kiiizzz severmisin tabi bilmiyormKizim uyumaya gitti odaya bende kahve keyfi yapiyorum
Ayy demekki daha iylesmedin az daha dinlen bebimmKiz nasil yoruldum resmen iki camasr attim halbuki kotu bronst beni ne hallere dusurdunnnnnn
Annemde dio hastasin gezmemi
Ay bende salam koyup kapatiyorum azcik kasarda ekliorm puf puf yiorum ohhhh cok severm yanina bide peynirr le cayy ohhhhh superYok ben sade hamır siverim salam dürer içine yirimpeynir koyarim sos sürerim tulumlan yirim en cokda sade yeyip yaninda cay icmeyi severink ben hamır severink ayem hamırsever
Ayy ben sevmiyom kitap okumayi niye bilmiyom am sıkıyo beniAyy bendemi icsem hic zevk almiyorm cayi bile icemiyorm bende kitap okuyorm yatarken cok guzel ilerliyoooo bayilirsam tavsiye ederim okursunn kiiizzz severmisin tabi bilmiyorm
Evet cnm zaten yatiodmmm ay annecim olmasa napicaktm esim iste benimmmmm hperaktif kizlaa biyerlerde bayilirdim artikAyy demekki daha iylesmedin az daha dinlen bebimmbende attim camasir sericem birazdan
O zaman yarin bendesinAy bende salam koyup kapatiyorum azcik kasarda ekliorm puf puf yiorum ohhhh cok severm yanina bide peynirr le cayy ohhhhh super
Analarimiizz canimiz onlar bizimEvet cnm zaten yatiodmmm ay annecim olmasa napicaktm esim iste benimmmmm hperaktif kizlaa biyerlerde bayilirdim artikannemmm bitaneem yaaaaaaaaaaaaaa askm benmm
Ozaman akici bir kitap bulamamisindir. Ben mesela her kitabi begenmiyorum ya begenmezsem kotu huy yarida birakiyorumAyy ben sevmiyom kitap okumayi niye bilmiyom am sıkıyo beni
Analarimiizz canimiz onlar bizimAllah basımızdan eksik etmesin senin kiz ne kadarlik oldu kiz
Oda oluuu onuda yirimO zaman yarin bendesinsalamli da yaparim men sana bende sucuklu kaşarlı seviyim
Aslinda haklisin okudugum kitaplar beni pek sarmadi bak simdi sen deyince hatirladim orta okulda ödev için bi roman okumustum ask romaniydi cok etkilenmistimOzaman akici bir kitap bulamamisindir. Ben mesela her kitabi begenmiyorum ya begenmezsem kotu huy yarida birakiyorum
Benim.annem cok okuyo ya nerdeyse hafta dabir okuyo isi olmazsa. O tavsiye ediyo gecen gttik aldik oda aldi simdi ben bitirimdebenum kitabi verxem degis tokus yapcaz.
Ask romani seversen aslinda cok guzel ya ben bazi kitap bitince cok uzuluyormm icine oyle bie giriyosun ki kapiliyosun. Yani okuman aslinda senin icinde iyi olur ben firsat bulunca basliyorum.
Var salam yanina yük etme onu kizi kucakla gelOda oluuu onuda yirimhaha ama ben hamur yiceksem salamimi alip giderm hahahaahah
Masallah minişeEvettttt
Ekim sonu 18 aya giriyoruz cnm
Masallah en son kitap omuydu :) haha deli kiz ya :)Aslinda haklisin okudugum kitaplar beni pek sarmadi bak simdi sen deyince hatirladim orta okulda ödev için bi roman okumustum ask romaniydi cok etkilenmistim
Yok tabi ki hahaha caktirmaVar salam yanina yük etme onu kizi kucakla geldukanda salama izin var mi kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?