Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok kiz en son o degil sonra bi kac daha basladim ama bitirdigim olmadi sıkıldım bıraktım hep ama bayadir kitap yüzü görmüyorum diyebilirim amaan hicde gelmiyo okumak icimden

i aksamlar canlar bu günkü menüm
sabah 2 kıymalı yumurta 1 dilim ekmek 1 bardak süt az tulum peynir 3 zeytin
Öğlen 10 fındık 2 kuru erik 2 yk bulgur pilavi
Ara yarim muz
Aksam kuru fasulye yogurt 1 parça ekmek
Ara 1 dilim elma

Iyi gibi beyaz ekmek yemesen keske canmm bugday alsana oda guzel hem daha saglikli

Amann parte biraz daha sabret bronşit hemen geçmez daha oncede hic boyle oldunmu bilmemm ama ceken iyi bilir ben bir ayy atlatamadigim.oldu amann amann
Oldum tabi sen beni anlarsin oksururken o gogsunun ve sirtininda yanmayi ahh neyseki gecti onlar cok sukur yarin baya toparlamis olurum ilaclari aksatmiyorum ve hep dinlendim

Iyi geceler kizlar annemgil geldi bize yemek hazirla derken bugun öyle gecti misafir olunca cocuklar olunca istekleri bitmiyki ugrayamiyorum @ParteMoralll anca gec saatte bakabilimm vakit tezz geçiyor

Kocisinleeemi nereye gittin bakimm gezmek diyinceeee burdaa ben vaaaarkeeen hastayken gidemiyokenn
Yarin gorursun
Avmye gittik gezdik yemek yidikama gezdim bayakizimin eksikleri vardi kiyafet aldik minişime biraz dogum gunu mumu balonu falan derken baya gezdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…