- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.521
Yok kiz en son o degil sonra bi kac daha basladim ama bitirdigim olmadi sıkıldım bıraktım hep ama bayadir kitap yüzü görmüyorum diyebilirim amaan hicde gelmiyo okumak icimdenMasallah en son kitap omuydu :) haha deli kiz ya :)
Suan okudugum kitap erik agaci yabanci 1938 de yasanilan savas doneminde ki tutkulu aski anlatiyo basi o sekilde yani.
Bir once etkilendigim kitabimda eskide ki savas doneminde hemsire ile asker askiydi ama nasil asktii allahim
Sarah jio-yagmur sonrasi
Oku bak tavsiye ederim. Herkesin bayildigi bir kitap. Internetten alabilirsin.
Fuarda geldi bu yazar imza alamadim nasil sira belki 300-500kisi yetisemedim.
Yani bu kadinin cok kitabi var bu benim coooook begendigim, bitince cok uzuldugum bir kitap. 4 gunde bitirmistim.
Burda oda buyudu geldigmde 8 aylikti galibaMasallah minişe
Yok kiz en son o degil sonra bi kac daha basladim ama bitirdigim olmadi sıkıldım bıraktım hep ama bayadir kitap yüzü görmüyorum diyebilirim amaan hicde gelmiyo okumak icimden
Goz kirpma carparimKimse duymaz merak etme
Iyi gibi beyaz ekmek yemesen keske canmm bugday alsana oda guzel hem daha sagliklii aksamlar canlarbu günkü menüm
sabah 2 kıymalı yumurta 1 dilim ekmek 1 bardak süt az tulum peynir 3 zeytin
Öğlen 10 fındık 2 kuru erik 2 yk bulgur pilavi
Ara yarim muz
Aksam kuru fasulye yogurt 1 parça ekmek
Ara 1 dilim elma
Kocisinleeemi nereye gittin bakimmAyy geziyodum anca geldim gizlar
Kiz nasil yoruldum resmen iki camasr attim halbuki kotu bronst beni ne hallere dusurdunnnnnn
Annemde dio hastasin gezmemi
Oldum tabi sen beni anlarsin oksururken o gogsunun ve sirtininda yanmayi ahh neyseki gecti onlar cok sukur yarin baya toparlamis olurum ilaclari aksatmiyorum ve hep dinlendimAmann parte biraz daha sabret bronşit hemen geçmez daha oncede hic boyle oldunmu bilmemm ama ceken iyi bilir ben bir ayy atlatamadigim.oldu amann amann
Avmye gittik gezdik yemek yidikKocisinleeemi nereye gittin bakimmgezmek diyinceeee burdaa ben vaaaarkeeen hastayken gidemiyokenn
Yarin gorursun
Gunaydinlar herkese iyi hafta sonu diliyorum opuyorum herkesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?