- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.541
Yihhuugünaydıiiindünkü sildigim camlar -300 gr olarak geri dönmüş bugünde balkonlar filan ugrasicam yine kızımi uyutunca
Hee iyi yapmisin cnmmmAvmye gittik gezdik yemek yidikama gezdim baya kizimin eksikleri vardi kiyafet aldik minişime biraz dogum gunu mumu balonu falan derken baya gezdik
Ayy binim yüzümdenGünaydın kızlar..
Dün pişi diye diye aklıma girdiniz kızlarkahvaltıya yaptım bir tane yedim..özlemişim valla..bugün işlerim bitiyor şükür banyo kaldı temizlenecek ohh miss..
Ayy binim yüzümdenbende yedim yerimden kalkamiyom o derece yedim
Sabahi saymiyorum bu saatten sonra benim de yokbenim kaçamağım yok
Ayy binim yüzümdenbende yedim yerimden kalkamiyom o derece yedim
Fazlasiyla geciyo malesef canim ama bugun kacamak günü olsun artik aksam sadece meyve yedimAfiyet olsunn kac tane yidin immmmm alacagin kaloriyi gecmiyor dimii
Canim bende dilim dilim aldiriyorum eşime dolaba koyuyorum bir hafta yiyorum cok da bayatlamiyor@ParteMoralll ekmek hakkında dediğin doğru canım ama karışık yiyorum bazen tb bazen beyaz esimde beyaz yer tb yemez ben de dilim dilim bitiremiyorum bayatliyor esimde tb almıyor ben özellikle tb al dersem alır hep ondan isterim kendim gitmem fırınahavalarda soguk olunca çıkmıyorum bi yere
Afiyet olsun canim gayette guzel olmusIyi aksamlar
Menu
Ogle cok az yagli ciger kavurdum sebzeli bi porsiyon yidim
Domates iki tane buyuk kk.peynir sekersiz cay
Ara yeşil çay
Akşam
Bi tabak.mercimek çorbası 4-5yk kuru fasulye iki domates yesillik erik komposto sekersiz yarim saat sonra sade soda
Birazdan cay icerim
2-2.5lt su tamamlanacak iki saat gezdim dpor sayiir herhal
Almam gereken kalori 1300 du 1060 aldım. .
SekerPancarii nasil oluyormu sekerim belkim bi elma yerim hii kalorim varya
Fazlasiyla geciyo malesef canim ama bugun kacamak günü olsun artik aksam sadece meyve yedim
Canım evet bi adapte olamama durumu var ya diyete de odaklanamıyorum izindeyken daha hızlı kilo vermiştim :O
Bugün kaçamak günümüz olsun dimi canım..yok ben bir tane yedim tuttum kendimi yoksa ohoo...Ayy binim yüzümdenbende yedim yerimden kalkamiyom o derece yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?