Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlar..
Dün pişi diye diye aklıma girdiniz kızlarkahvaltıya yaptım bir tane yedim..özlemişim valla..bugün işlerim bitiyor şükür banyo kaldı temizlenecek ohh miss..
Ayy binim yüzümden bende yedim yerimden kalkamiyom o derece yedim

menüm
sabah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek az peyni 2 dilim salam 5 zeytin
Öğlen 1 tabak kuru fasulye 2 yk yogurt 1 dilim ekmek ( biraz fazla ama cok çalıştım bugün hiç durmadım )
aksam 1 elma 10 fındık
bugün ara öğün yok bide akşamı da hafif olsun dedim öğlen 1 tabak yeyince cok acıkmadım
suda 2.5 litre

Son düzenleme:
@ParteMoralll ekmek hakkında dediğin doğru canım ama karışık yiyorum bazen tb bazen beyaz esimde beyaz yer tb yemez ben de dilim dilim bitiremiyorum bayatliyor esimde tb almıyor ben özellikle tb al dersem alır hep ondan isterim kendim gitmem fırına havalarda soguk olunca çıkmıyorum bi yere

Canim bende dilim dilim aldiriyorum eşime dolaba koyuyorum bir hafta yiyorum cok da bayatlamiyor

Iyi aksamlar
Menu
Ogle cok az yagli ciger kavurdum sebzeli bi porsiyon yidim
Domates iki tane buyuk kk.peynir sekersiz cay
Ara yeşil çay
Akşam
Bi tabak.mercimek çorbası 4-5yk kuru fasulye iki domates yesillik erik komposto sekersiz yarim saat sonra sade soda
Birazdan cay icerim
2-2.5lt su tamamlanacak iki saat gezdim dpor sayiir herhal
Almam gereken kalori 1300 du 1060 aldım. .
SekerPancarii nasil oluyormu sekerim belkim bi elma yerim hii kalorim varya

E elaalemi canim kural geregi takimdan diskalifiye olman gerekiyor yarina kadar beklicem gelmezsen diskalifiye olucaksin malesef

Afiyet olsun canim gayette guzel olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…