- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.581
Hayırlı uğurlu bol kilo vermeli geçsin cnm. Ben hala işteyim gece 11 de çıkacağımIyi aksamlar kizlar naptiniz bugun mesakkatli gun gecti sindi annemgile geldik yek hazirlicagiz kizlar bugun spora yazildim haftada uc gun gidecegim acayip bacaklarim ağrıyor:))
Kolay gelsin kuzumHayırlı uğurlu bol kilo vermeli geçsin cnm. Ben hala işteyim gece 11 de çıkacağım
Afiyet olsun canim gayet dengeliMenüm
Kahvaltı
2 kaşık kıymalı yumurta, 2 dilim çok tahıllı, 4 az yağlı zeytin, nane, biber 1 kk tulum yarım domates
Ara sütlü nescafe, 1 avuç fındık
Öğle 2 kaşık müslili yoğurt
Akşam 1 küçük muz, kavurga, 1 kuru erik
Su 2.5 lt, çay
Ayyy ne guzel canim hayirli olsunIyi aksamlar kizlar naptiniz bugun mesakkatli gun gecti sindi annemgile geldik yek hazirlicagiz kizlar bugun spora yazildim haftada uc gun gidecegim acayip bacaklarim ağrıyor:))
Komşum aşure yapmış bir kase yedim offf..sabah kahvaltısını ne güzel yapmıştım akşam dengelemem lazım..
Hayırlı uğurlu bol kilo vermeli geçsin cnm. Ben hala işteyim gece 11 de çıkacağım
Naptın cnm akşam dengeleyebildin mi?Komşum aşure yapmış bir kase yedim offf..sabah kahvaltısını ne güzel yapmıştım akşam dengelemem lazım..
Öğlen yemeğin olmadığı üçün, saatide görmezden gelerek kurabiyeye olmuş diyelimMenüm
Sabah: 1 dilim tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta ve kahvaltiliklardan az az,şekersiz çay
Ara:1 havuç
Aksam: 2 küçük kase terbiyeli yoğurt çorbası, koca bi kase yesil salata domatesli
Ara bir tane kurabiyebu olmasa superdi
Canım yaaKolay gelsin csnim hoş geldin bu arada ozledik seni kiz birakma bizi bu kilolardan kurtulanana kadar...
Menüm
Sabah: 1 dilim tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta ve kahvaltiliklardan az az,şekersiz çay
Ara:1 havuç
Aksam: 2 küçük kase terbiyeli yoğurt çorbası, koca bi kase yesil salata domatesli
Ara bir tane kurabiyebu olmasa superdi
Ayy ben kalori saymayi biraktim kuzum yaBence olmus canim.bugunku kalorin nasil kac yani
Selam canım..ayy bugün kızımla 11 e kadar uyumuşuz kahvaltı geç saate kaldı ama iyi dinlenmişimGunaydin kizlar
Rüyada kavga iyidir birbirinize güç vermişsiniz canım ama yeme işini bilemiycem kabusumuz oldu hepimizinGünaydınlar herkeseçok kötü birrüya gördüm ablamla kavgaediyorduk ve ben yememi durduramıyordum. İkisinden de Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?