- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.621
Ayyy bende kendim için aynı şeyleri düşünüorummmmAma hep geldim diyosun ertesi gün yoksunsimdi kilo vermenin tam zamani kis geldi gunler kisa diyet daha kolay hadi verelim kilolari
Ayyyy ben bilirimmmmm arabaşını çohhh severimm hamıtınıda severimmmmmmmmAyy bol acılı tavuk corbasi icarabasi çorbası bilir msn hamuru degilde sade corbasi tam bi hasta corbasi
MaleseffffffffffCanımmmmm sen hastamıııı oldunnn kıyamamm sanaaaaa
Canım ben de snn gibiyimSlm kızlarrrrrr biricik kaptanımmmSekerPancarii gitti gelmedi demiş haklııııııı ama bilmiyorki ne yüzle geleyim yoksa şstiorum gelmek bugündn sonra elimden heldiğince burdayım canımmmmmmmmmmm
canım yaa hala mı devam ediyor tekrar bi doktora görün istersen demekki ilaçlar doğru ya da yeterli değil.Evet canimm balgam sokucu, grip ilaci, antbiyotik kullaniyorum en basindan beri. Ya ben anlamadim cok skldm bu durumdan
Sagol cnmm
Bn ce karbonhidratlar azıcıcık fazla olmuş, ödül diyelim :))i aksamlar kızlar
menüm
sabah yarim dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1yk tulum peynir kk beyaz peynir 10 zeytin yarim pogaca ödül ossun diye
Öğlen yarim pogaca 1 mandalina
öğleden sonra balık buğulama yarim dilim ekmek
Aksam 4 yk kabak yemegi sıfır ekmek başka bisiycik yok yanındasu 2.5 litre olur şimdi 2 litre
Ilacimin icinde grip ilacida var antbiyotik var daha ne olsun ama yooook yaniiiii zaten annem 3 gun fln kaldi iyiydim hep yattim annem gtti ee durmuosn ki kizla ugrasiorm tam toparlanamadm annemi biraktigimda iyiydim ici rahatti.Canım ben de snn gibiyimçok yüzüm yok dönmeye ama bırakınca hiç olmuyor. İki gündür burada olmamın verdiği şevkle iş yerindeki ponçiklere dokunmuyorum. İstikrar çok çok önemli. Bi ipin ucunu bıraktım ben de şimdi 3 hafta belki daha fazla kaybım var (
canım yaa hala mı devam ediyor tekrar bi doktora görün istersen demekki ilaçlar doğru ya da yeterli değil.
Bn ce karbonhidratlar azıcıcık fazla olmuş, ödül diyelim :))
Su miktarın çok iyi ama :))
Canım çok geçmiş olsun..bu dinlenme hastalıği ama çocukla çookk zor bende de var 20 aylık peşinde koşmaktan perişan oldum..Ilacimin icinde grip ilacida var antbiyotik var daha ne olsun ama yooook yaniiiii zaten annem 3 gun fln kaldi iyiydim hep yattim annem gtti ee durmuosn ki kizla ugrasiorm tam toparlanamadm annemi biraktigimda iyiydim ici rahatti.
Gerxekten dinlenmeyince gecmiyo.. bakalim devam ederse gidicem.
Ayy canım gelmiş hoşgelmiş..nasılsın..bak böyle ce ee deyip gitme burda kal lütfeenn..eskiden ne güzel hep burdaydın yarış ederdik..sarraf hanım neden benmle ilgilenmiosunuzzzz belkiilginşze ihtiyacım varrrrrrr
Aynen canim bendede 18 aylik. Iki dk uzanamiosun ki surekli elimi tutuyo kalk diye kalkiyorm beraber el ele mutfaga yada oyuna hakli cocuk ama iste enerjji olmuyo hastayken.Canım çok geçmiş olsun..bu dinlenme hastalıği ama çocukla çookk zor bende de var 20 aylık peşinde koşmaktan perişan oldum..
Ayy bol acılı tavuk corbasi icarabasi çorbası bilir msn hamuru degilde sade corbasi tam bi hasta corbasi
Onlari suan bulabilicegimi sanmiyorum. Ihlamurla.kus burnu kaynatip iciyorum.@ParteMoralll cinimmm geçmiş olsunn ahh parte ahhh beni dinlesen di ben sana dimedim mi biryere gitme bu hastslik bir ay surunduruyor canim sen kendini iyi hissedersin ogun neseli olursun birden kotulesirsinn belli etmiyor bronşit sinsi bişey bu var sana bi tarif vereyim papatya limon nane ebe gumeci çörek otu zencefil bunlari birer tutam atscan 4-5 bardak suyu kaynat bitkileri kat 3 dk kaynat demlenmeye birak sabah aksam birer bardak hatta öğlen de iç bu ilac yuzde yüz faydasi oluyor bu karisim seni öksürte oksurte icinin afedersin canim balgamini temizleyerek kuş gibi hafif olacaksin göğüs daralman ne kalmiyor 3 gune iyi olun hatta serum kadar iyi olur bu kurun icine elmada dogra kaynasin ic sabirla bacim ilac ne cok kullanmazsin bile...
Canımmm valla benimse ocakta kısmetse abimin nişanı var sen düşünnnn 40 kilo felan olmalıyımmmm yok yok canm şaka bi yana burdayım artık grubun hakkını yiyememm burası apayrı bir motivasyon kaynağı ama @ParteMoralll bilio bnm kızım telefon hastası ve elimde görüp alamayınca krize girio canm o uyuyuncada anca toparlanmaca yeme içme işleri vakit bulamıyorumm15 tatilde şehir dışına gidicem şaşırtmam gereken bir iki insan var motive olup biraz daha kilo vermeliyim burada ol ve birbirimize destek olalım tatlım..
Onlari suan bulabilicegimi sanmiyorum. Ihlamurla.kus burnu kaynatip iciyorum.
Aynen haklisin cok bosladim. Ama gribe cevirdi yaa napimmmmmm
Kızlar saat 3.5 ta kızım ateşlendi 39.5 oldu ateşi şurup düşürmedi dr.u aradım fitil ver dedi yaptık fitili 1 saat sonra anca düştü yeni uyudu kuzummmm
Tamam canim ozledik seni gitme bi daha gel hergünAyyy bende kendim için aynı şeyleri düşünüorummmmama ciddiyim bukez meseleeeeee bukünnnnhiççç kaçamak neyin etmedimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?