Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kızlarrrrrr biricik kaptanımmm SekerPancarii gitti gelmedi demiş haklııııııı ama bilmiyorki ne yüzle geleyim yoksa şstiorum gelmek bugündn sonra elimden heldiğince burdayım canımmmmmmmmmmm
Canım ben de snn gibiyim çok yüzüm yok dönmeye ama bırakınca hiç olmuyor. İki gündür burada olmamın verdiği şevkle iş yerindeki ponçiklere dokunmuyorum. İstikrar çok çok önemli. Bi ipin ucunu bıraktım ben de şimdi 3 hafta belki daha fazla kaybım var (

Evet canimm balgam sokucu, grip ilaci, antbiyotik kullaniyorum en basindan beri. Ya ben anlamadim cok skldm bu durumdan

Sagol cnmm
canım yaa hala mı devam ediyor tekrar bi doktora görün istersen demekki ilaçlar doğru ya da yeterli değil.

Bn ce karbonhidratlar azıcıcık fazla olmuş, ödül diyelim :))
Su miktarın çok iyi ama :))

İşten yeni geldim hemen menümü gireyim
Kahvaltı
3 yk kıyma kavurması, 1 kk tulum, 1 zeytinyağlı dolma, 3 dilim çok tahıllı ekmek, 4 az yağlı zeytin, nane, domates, biber
Ara kavurga, 2 kuru erik
Öğlen 2 kaşık müslili yoğurt, 5 zeytin yağlı sarma
Akşam kavurga, 4 kuru erik, sütlü nescafe
Su 2.5 lt

Ilacimin icinde grip ilacida var antbiyotik var daha ne olsun ama yooook yaniiiii zaten annem 3 gun fln kaldi iyiydim hep yattim annem gtti ee durmuosn ki kizla ugrasiorm tam toparlanamadm annemi biraktigimda iyiydim ici rahatti.
Gerxekten dinlenmeyince gecmiyo.. bakalim devam ederse gidicem.

Selam kızlar..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, kk peynir, domates, salatalık, fındık..
Ara: şekersiz nescafe
Akşam: beş köfte, bir dilim tb ekmeği, salata..
Bir tane tulumba tatlısı yedim misafirlikte midem fena oldu soda içtim rahatlattı biraz..

Canım çok geçmiş olsun..bu dinlenme hastalıği ama çocukla çookk zor bende de var 20 aylık peşinde koşmaktan perişan oldum..

Canım çok geçmiş olsun..bu dinlenme hastalıği ama çocukla çookk zor bende de var 20 aylık peşinde koşmaktan perişan oldum..
Aynen canim bendede 18 aylik. Iki dk uzanamiosun ki surekli elimi tutuyo kalk diye kalkiyorm beraber el ele mutfaga yada oyuna hakli cocuk ama iste enerjji olmuyo hastayken.
Sagol cnm benim

@ParteMoralll cinimmm geçmiş olsunn ahh parte ahhh beni dinlesen di ben sana dimedim mi biryere gitme bu hastslik bir ay surunduruyor canim sen kendini iyi hissedersin ogun neseli olursun birden kotulesirsinn belli etmiyor bronşit sinsi bişey bu var sana bi tarif vereyim papatya limon nane ebe gumeci çörek otu zencefil bunlari birer tutam atscan 4-5 bardak suyu kaynat bitkileri kat 3 dk kaynat demlenmeye birak sabah aksam birer bardak hatta öğlen de iç bu ilac yuzde yüz faydasi oluyor bu karisim seni öksürte oksurte icinin afedersin canim balgamini temizleyerek kuş gibi hafif olacaksin göğüs daralman ne kalmiyor 3 gune iyi olun hatta serum kadar iyi olur bu kurun icine elmada dogra kaynasin ic sabirla bacim ilac ne cok kullanmazsin bile...

Onlari suan bulabilicegimi sanmiyorum. Ihlamurla.kus burnu kaynatip iciyorum.
Aynen haklisin cok bosladim. Ama gribe cevirdi yaa napimmmmmm

15 tatilde şehir dışına gidicem şaşırtmam gereken bir iki insan var motive olup biraz daha kilo vermeliyim burada ol ve birbirimize destek olalım tatlım..
Canımmm valla benimse ocakta kısmetse abimin nişanı var sen düşünnnn 40 kilo felan olmalıyımmmm yok yok canm şaka bi yana burdayım artık grubun hakkını yiyememm burası apayrı bir motivasyon kaynağı ama @ParteMoralll bilio bnm kızım telefon hastası ve elimde görüp alamayınca krize girio canm o uyuyuncada anca toparlanmaca yeme içme işleri vakit bulamıyorumm

Onlari suan bulabilicegimi sanmiyorum. Ihlamurla.kus burnu kaynatip iciyorum.
Aynen haklisin cok bosladim. Ama gribe cevirdi yaa napimmmmmm

Gribi bi haftada atlatirsin da sen bronsiti ten kurtulmays bak ana gribden sonra kurtulusun iyiye isaret bu sabret bol c vitanini dedigin gibi sicak sicak ihlamurunu ic esine papatya cayini aldir bari o cok sakinleştirici bi cay rahatlarsin cok geçmiş olsun canim sen böyle hastasin ben cork korkuyom hastslanmaktan benimki astim bronşit bi hastalandim acili boyluyommm bir de sigara neym kullaniyormusun eger kullanirsan iyilesme suresini biraz daha uzatır..Allah sifani versin canimm
..

Kızlar saat 3.5 ta kızım ateşlendi 39.5 oldu ateşi şurup düşürmedi dr.u aradım fitil ver dedi yaptık fitili 1 saat sonra anca düştü yeni uyudu kuzummmm

Ayy kiyamamm canim geçmiş olsun canim sabaha kadar nöbetleri ben bi hafta ya yakin yaşadım benim oglaninda aynen böyle atesi vardi sık sık dus aldirdim ilac surupta fayda etmiyordu artik dr böyle idare edeceksiniz dedi gercektende gecti ya bu çocukların atesi cikmasi kotu ne kadar korkuyorum elim ayagim birbirine dolaşıyor demekki anne olmak böyle bişey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…