- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.601
Tabirlerde hep ii yorumlamış içim rahatladı :)Rüyada kavga iyidir birbirinize güç vermişsiniz canım ama yeme işini bilemiycem kabusumuz oldu hepimizin
Gunaydin kizlar
Ama hep geldim diyosun ertesi gün yoksunSlm kızlarrrrrr biricik kaptanımmmSekerPancarii gitti gelmedi demiş haklııııııı ama bilmiyorki ne yüzle geleyim yoksa şstiorum gelmek bugündn sonra elimden heldiğince burdayım canımmmmmmmmmmm
Oyy kuzum yaa aman sen ilaclara devam et antibiyotik kullaniyo msnSekerPancarii ben hala iyilesemedim ya
hafta sonu iyiydim hatta gezdim tozdum. Ama pazartesiden beri bu seferde grip seklimde elimde mendil hapsrip duruyom. Bi tikaniyo nefes alamiyorum bi akiyo....ayyy nolcak bu halimm annem zaten atlatamazsin diyodu ilaclarimi hic aksatmiyorum ama yooook bu gidisleee ben bir serum daha yerim
Bronsitiin gribe cevirmesini ilkkez yasiyorum
Evet canimm balgam sokucu, grip ilaci, antbiyotik kullaniyorum en basindan beri. Ya ben anlamadim cok skldm bu durumdanOyy kuzum yaa aman sen ilaclara devam et antibiyotik kullaniyo msn
Ooh afiyet olsun eriste bendede var annem getirdi corba yapcam yogurtlu terbiyeli ooh misssMenum
Sabah:1 dilim tahilli ekmek,1 yesil soganli yumurta, sekersiz cay ve kahvaltiliklardan az az
Ara(evden çıkacaktik cok acıktım altinbasak kepekli yedim)
Ogle:yarim simit
Aksam:1 kase mantar corbasi,3 kasik yogurtlu eriste
Ara,bi küçük kase sütlü irmik tatlısı ve bi isirik simit
Bol bol dinlen canim insallah gecer biran önceEvet canimm balgam sokucu, grip ilaci, antbiyotik kullaniyorum en basindan beri. Ya ben anlamadim cok skldm bu durumdan
Sagol cnmm
Sütlü tatliyi yemeseydim iyiydiOoh afiyet olsun eriste bendede var annem getirdi corba yapcam yogurtlu terbiyeli ooh misss
Sen ne yidin gizOoh afiyet olsun eriste bendede var annem getirdi corba yapcam yogurtlu terbiyeli ooh misss
Ben bu halde bide diyet yaparsam geberirim zaarSen ne yidin giz
Ayy bol acılı tavuk corbasi icBen bu halde bide diyet yaparsam geberirim zaar
ayy ben cok severim hamurunu sevmemde çorbasını 2 3 kase içmeden bırakmamAyy bol acılı tavuk corbasi icarabasi çorbası bilir msn hamuru degilde sade corbasi tam bi hasta corbasi
bilmiyorum cnm belki adi farklidir.Ayy bol acılı tavuk corbasi icarabasi çorbası bilir msn hamuru degilde sade corbasi tam bi hasta corbasi
Canımmmmm sen hastamıııı oldunnn kıyamamm sanaaaaaSekerPancarii ben hala iyilesemedim ya
hafta sonu iyiydim hatta gezdim tozdum. Ama pazartesiden beri bu seferde grip seklimde elimde mendil hapsrip duruyom. Bi tikaniyo nefes alamiyorum bi akiyo....ayyy nolcak bu halimm annem zaten atlatamazsin diyodu ilaclarimi hic aksatmiyorum ama yooook bu gidisleee ben bir serum daha yerim
Bronsitiin gribe cevirmesini ilkkez yasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?