Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SekerPancarii ben hala iyilesemedim ya
hafta sonu iyiydim hatta gezdim tozdum. Ama pazartesiden beri bu seferde grip seklimde elimde mendil hapsrip duruyom. Bi tikaniyo nefes alamiyorum bi akiyo....ayyy nolcak bu halimm annem zaten atlatamazsin diyodu ilaclarimi hic aksatmiyorum ama yooook bu gidisleee ben bir serum daha yerim
Bronsitiin gribe cevirmesini ilkkez yasiyorum

Slm kızlarrrrrr biricik kaptanımmm SekerPancarii gitti gelmedi demiş haklııııııı ama bilmiyorki ne yüzle geleyim yoksa şstiorum gelmek bugündn sonra elimden heldiğince burdayım canımmmmmmmmmmm
Ama hep geldim diyosun ertesi gün yoksunsimdi kilo vermenin tam zamani kis geldi gunler kisa diyet daha kolay hadi verelim kilolari

Oyy kuzum yaa aman sen ilaclara devam et antibiyotik kullaniyo msn

Menum
Sabah:1 dilim tahilli ekmek,1 yesil soganli yumurta, sekersiz cay ve kahvaltiliklardan az az
Ara(evden çıkacaktik cok acıktım altinbasak kepekli yedim)
Ogle:yarim simit
Aksam:1 kase mantar corbasi,3 kasik yogurtlu eriste
Ara,bi küçük kase sütlü irmik tatlısı ve bi isirik simit

Ooh afiyet olsun eriste bendede var annem getirdi corba yapcam yogurtlu terbiyeli ooh misss

i aksamlar kızlar
menüm
sabah yarim dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1yk tulum peynir kk beyaz peynir 10 zeytin yarim pogaca ödül ossun diye
Öğlen yarim pogaca 1 mandalina
öğleden sonra balık buğulama yarim dilim ekmek
Aksam 4 yk kabak yemegi sıfır ekmek başka bisiycik yok yanında su 2.5 litre olur şimdi 2 litre

Canımmmmm sen hastamıııı oldunnn kıyamamm sanaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…