Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sagol cnm belki aksam giderim yine kontrle bilmiyorm simdilik. Sigara iciyorum cok olmasada ama hastayken aradaa oldu cnm sagol

Afiyet olsun canim sabahki ekmek fazla olmus sankimm kavurga nedir canim

Tulumba dışında gayet guzel canim afiyet olsun

Kızlar saat 3.5 ta kızım ateşlendi 39.5 oldu ateşi şurup düşürmedi dr.u aradım fitil ver dedi yaptık fitili 1 saat sonra anca düştü yeni uyudu kuzummmm
Dikkat et gecmis olsunn ya hasta olmasin havalar soguk benim kizada gecmezse iyi
Insallah bugun ateslenmez tekrardan.

Kızlar slmmm çok yorucu bigündü bnm içinnnn sabah 10 da yine ateşlendi kızım eşim geldi dr a gittik fitil yaptık ordada sonra uyudu kan tahlili yapıldı enfeksiyon dedi dr bikaç gün ateşi sürer dedi sabahtan beri 3 zeytin 3 kaşık yoğurtla duruo zorlamıorum inşALLAH uzun sürmez...12 de gidip 4te eve geldik kahvaltıyıda o saatte yaptım kaçamak yok çok şükür bugünde..Yavrum iyi olsunda başka bişey istemiorumm

Tartımızda bozulmuş yada pili bitmiş kızım sürekli yereattı onu belkide bozukk nasl tartılcamm bilemiorum gerçi bu aralar hiç tartılasım yokk haftaya kadar tartışmicam die söz verdim kendime bakalımm tartıda saçma ni rakam görüp alt üst olmak istemiorum bari baktığımda 63ü höreyim

ı i aksamlar canlar menüm
sabah
2 yumurta 1.5 dilim ekmek 6 zeytin kk peynir
Öğlen domates hurması 1 kase mantar corbasi 1.5 dilim ekmek
Ara 16 17 fındık
Aksam 2 yk tavuk ciğeri bol salata 2 yk kabak sıfır ekmek
su 2 litre 2.5 litre olacak

Gecmis olsunnnnn insallah hemen toparlar biz neysede bebislerimiz hsta olmasinnnnnn

Selam kızlar..menüm..
Sabah: çökelekli yumurta, kk peynir, domates, salatalık.
Akşam: üç dilim palamut, bol salata..
Ara: şekersiz türk kahvesi..

Slm kizlar ben batığımyemeklerin içine battim reglim gecikdi bi tuhafım esimde evde yeme duzeni kacti gitti

Afiyet olsun kuzum gayet guzel sütün nasil emziriyosun hala demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…