- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.641
Sagol cnm belki aksam giderim yine kontrle bilmiyorm simdilik. Sigara iciyorum cok olmasada ama hastayken aradaa oldu cnm sagolGribi bi haftada atlatirsin da sen bronsiti ten kurtulmays bak ana gribden sonra kurtulusun iyiye isaret bu sabret bol c vitanini dedigin gibi sicak sicak ihlamurunu ic esine papatya cayini aldir bari o cok sakinleştirici bi cay rahatlarsin cok geçmiş olsun canim sen böyle hastasin ben cork korkuyom hastslanmaktan benimki astim bronşit bi hastalandim acili boyluyommm bir de sigara neym kullaniyormusun eger kullanirsan iyilesme suresini biraz daha uzatır..Allah sifani versin canimm
..
Afiyet olsun canim sabahki ekmek fazla olmus sankimmİşten yeni geldim hemen menümü gireyim
Kahvaltı
3 yk kıyma kavurması, 1 kk tulum, 1 zeytinyağlı dolma, 3 dilim çok tahıllı ekmek, 4 az yağlı zeytin, nane, domates, biber
Ara kavurga, 2 kuru erik
Öğlen 2 kaşık müslili yoğurt, 5 zeytin yağlı sarma
Akşam kavurga, 4 kuru erik, sütlü nescafe
Su 2.5 lt
Tulumba dışında gayet guzel canim afiyet olsunSelam kızlar..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, kk peynir, domates, salatalık, fındık..
Ara: şekersiz nescafe
Akşam: beş köfte, bir dilim tb ekmeği, salata..
Bir tane tulumba tatlısı yedim misafirlikte midem fena oldu soda içtim rahatlattı biraz..
Cok gecmis olsun canimmmKızlar saat 3.5 ta kızım ateşlendi 39.5 oldu ateşi şurup düşürmedi dr.u aradım fitil ver dedi yaptık fitili 1 saat sonra anca düştü yeni uyudu kuzummmm
Dikkat et gecmis olsunn ya hasta olmasin havalar soguk benim kizada gecmezse iyiKızlar saat 3.5 ta kızım ateşlendi 39.5 oldu ateşi şurup düşürmedi dr.u aradım fitil ver dedi yaptık fitili 1 saat sonra anca düştü yeni uyudu kuzummmm
Mısırın kavrulmuş hali. Nette yazarsan resmini bulabilirsin kalorisi az, taşıması kolay, ucuz:)Afiyet olsun canim sabahki ekmek fazla olmus sankimmkavurga nedir canim
Gecmis olsunnnnn insallah hemen toparlar biz neysede bebislerimiz hsta olmasinnnnnnKızlar slmmm çok yorucu bigündü bnm içinnnn sabah 10 da yine ateşlendi kızım eşim geldi dr a gittik fitil yaptık ordada sonra uyudu kan tahlili yapıldı enfeksiyon dedi dr bikaç gün ateşi sürer dedi sabahtan beri 3 zeytin 3 kaşık yoğurtla duruo zorlamıorum inşALLAH uzun sürmez...12 de gidip 4te eve geldik kahvaltıyıda o saatte yaptım kaçamak yok çok şükür bugünde..Yavrum iyi olsunda başka bişey istemiorumm
Harikasınn sarrafimSelam kızlar..menüm..
Sabah: çökelekli yumurta, kk peynir, domates, salatalık.
Akşam: üç dilim palamut, bol salata..
Ara: şekersiz türk kahvesi..
Afiyet olsun kuzum gayet guzelı i aksamlar canlar menüm
sabah
2 yumurta 1.5 dilim ekmek 6 zeytin kk peynir
Öğlen domates hurması 1 kase mantar corbasi 1.5 dilim ekmek
Ara 16 17 fındık
Aksam 2 yk tavuk ciğeri bol salata 2 yk kabak sıfır ekmek
su 2 litre 2.5 litre olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?