- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.661
PartisimGecmis olsunnnnn insallah hemen toparlar biz neysede bebislerimiz hsta olmasinnnnnn
Oyy kiyamam kuzuyaKızlar slmmm çok yorucu bigündü bnm içinnnn sabah 10 da yine ateşlendi kızım eşim geldi dr a gittik fitil yaptık ordada sonra uyudu kan tahlili yapıldı enfeksiyon dedi dr bikaç gün ateşi sürer dedi sabahtan beri 3 zeytin 3 kaşık yoğurtla duruo zorlamıorum inşALLAH uzun sürmez...12 de gidip 4te eve geldik kahvaltıyıda o saatte yaptım kaçamak yok çok şükür bugünde..Yavrum iyi olsunda başka bişey istemiorumm
emziriyorum tatlımAfiyet olsun kuzum gayet guzelsütün nasil emziriyosun hala demi
Aman Masallah canim bol bol sütün olsun bebiseemziriyorum tatlımcok şükür bi sıkıntı yok bunye alıştı herhal ama fark ediyor cok yediğim gün daha cok dolu dolu oluyor da zaten kızım 3 öğün yediği için yetiyor 3 4 saatte emiyor yeter oda diye düşünüyorum
Supersin canım maşallah..
Ay nii gizelll
Bizim bünyeler neden böyle acaba..azcık fazla yedimmi tavan yapıyo kilolar offf..Yarini detoks gibi biseyle gecircem bakaliminsallah sabit çıkarım cumaya
ayy saol canımSupersin canım maşallah..
ossun canım geçen hafta iyiydi bende geçen hafta sabittim bu hafta iyi oyle böyle derken gidiyor işte maşallahAy nii gizellltebrik ederim canim cumaya bomba gibi hazirsin keske bende olabilseydim
bende dikkat etmeyim ertesi güne fazla çıkarım ama 2 3 gün dikkat ettim mi eski haline geliyor canimBizim bünyeler neden böyle acaba..azcık fazla yedimmi tavan yapıyo kilolar offf..
Aynen ya hic normal insanlar gibi rahat yemek yiyemiycez heralde:/ artida olacak kadar yemedim ama haftasonunun artisi atamadim sanirim tartilmiyorum pazartesinden beri ama bu yemeyle vermemisimdir kesinBizim bünyeler neden böyle acaba..azcık fazla yedimmi tavan yapıyo kilolar offf..
Gecen hafta fazla verdim üstüne katladim geriayy saol canım
ossun canım geçen hafta iyiydi bende geçen hafta sabittim bu hafta iyi oyle böyle derken gidiyor işte maşallah
Hiccccc dinlenme saatlerim sen napaysinPartisimnaparsin aygiz
Benim de aşşa kalir yanim yok valla bi boşversem yaza 70im geri pes etmek yok valla bi kac gün kaçırmış olabilirim yarin geri silkelenicemPes etmiycez kızlar yoksa ben biliyorum sonumu..bir salıversem 100 rakamıni görürüm eminim öyle bir bünyem var işte..
Bende esimi ise gonderdimHiccccc dinlenme saatlerim sen napaysin
ayyy binde bindeBende esimi ise gonderdimboyle dort gozle kara sevdayi izliyorum
YinemiBende esimi ise gonderdimboyle dort gozle kara sevdayi izliyorum
Bayiliyorum bu diziyeayyy binde binde
Kizim kemale asikYinemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?