Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oyy kiyamam kuzuya Rabbim sifa versin hemencik iylessin insallah

Afiyet olsun kuzum gayet guzel sütün nasil emziriyosun hala demi
emziriyorum tatlım cok şükür bi sıkıntı yok bunye alıştı herhal ama fark ediyor cok yediğim gün daha cok dolu dolu oluyor da zaten kızım 3 öğün yediği için yetiyor 3 4 saatte emiyor yeter oda diye düşünüyorum

Aman Masallah canim bol bol sütün olsun bebise

Bizim bünyeler neden böyle acaba..azcık fazla yedimmi tavan yapıyo kilolar offf..
Aynen ya hic normal insanlar gibi rahat yemek yiyemiycez heralde:/ artida olacak kadar yemedim ama haftasonunun artisi atamadim sanirim tartilmiyorum pazartesinden beri ama bu yemeyle vermemisimdir kesin bi detoks tarifi buldum kesin yagdan gidiyo diyolar ama bilemedim yarin yapicam heralde yoksa kurtaramam

ayy saol canım

ossun canım geçen hafta iyiydi bende geçen hafta sabittim bu hafta iyi oyle böyle derken gidiyor işte maşallah
Gecen hafta fazla verdim üstüne katladim geri ayy insallah bende sabit olurum cumaya

Pes etmiycez kızlar yoksa ben biliyorum sonumu..bir salıversem 100 rakamıni görürüm eminim öyle bir bünyem var işte..

Pes etmiycez kızlar yoksa ben biliyorum sonumu..bir salıversem 100 rakamıni görürüm eminim öyle bir bünyem var işte..
Benim de aşşa kalir yanim yok valla bi boşversem yaza 70im geri pes etmek yok valla bi kac gün kaçırmış olabilirim yarin geri silkelenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…