- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.681
Yarini detoks gibi biseyle gecircem bakaliminsallah sabit çıkarım cumaya
Bence 3 gün üst üste agir olur canim bir gün yapabilirsin bende yeşil elmali bi çay kaynaticam gün boyu 3 haşlanmis yumurta ve o çaydan icicem bakip yazarim çayın tarifini haftada iki kez uygulayin diyo haftada 6 kilo gidermis ama ben ona inanmadim tabi bir kilo inse yeter banaNasil bi detoks yapacaksin canim.....baska bi topikten arkadasa diyetisyeni süt armut detoks su vermis bir gun uygulamasi gerekiyormus kiz üç gun uyguladi 3.2 kilo verdi verdi ama bunu uygularkende üzücü problem yasadi istahi yoktu acaba bende bi denesemmi bir bardak sut ve 1/2armut bilandirdan gecirip iciyormus iki ara var ondada 10 tana cig findik yiyecekmis
O dizimi o tamam fragmanlardan gormustumKizim kemale asikanne bu da benim askusum olsun diyo burak ozcivite ailecek seviyosss diziyi
Duzelt canim orayi sil bastan yapNapiyosun partecimm goruyonmu baska sekeri alintiladimm aff ; (((
Gayet güzel canım afiyet olsunSelam kızlar..menüm..
Sabah: çökelekli yumurta, kk peynir, domates, salatalık.
Akşam: üç dilim palamut, bol salata..
Ara: şekersiz türk kahvesi..
Çok çok tebrikler, alkış halay
Benim de öyle, direnelim kıralım şu kilolu olmak zinciriniPes etmiycez kızlar yoksa ben biliyorum sonumu..bir salıversem 100 rakamıni görürüm eminim öyle bir bünyem var işte..
Benim kiz erken uyyo diziyi izleyemiyo tabi ya fragmanlarini izliyo yada sadece ozetlerine denk gelebiliyoO dizimi o tamam fragmanlardan gormustumsenin kizaaa baak sen
Dur yaziyim canim bekle gitme bi yereeeeCanim tarifini bi yazsana yesil elmanin icine ne katiyon senle beraber yapabilirim belki...sekerpancari
Yazdim kiz elma degilde kabugunu koyyomusuz icineCanim tarifini bi yazsana yesil elmanin icine ne katiyon senle beraber yapabilirim belki...SekerPancarii
Sindi msj okucam canim burdayim alintiyi duzeltim dedim
BitmeyenUmidim
Canikos detoksun tarifi geceden kaynaticakmişiz
2-3 yeşil elmanin kabugu kalin soyulmuş
2 limon kabuguyla
2-3 tane top karabiber
2-3 top yaseminli yesil cay(benim yok bundan normal yesilcay aticam)
1 çubuk tarçın
2-3 dilim taze zencefil(bende toz zencefil var ondan koycam)
2 litreye yakin su koyucaz üstüne kaynayinca sogunmaya bırakıcaz yarin bir buçuk litre icicez bu caydan ve 3 tane haslanmis yumurta biri sabah biri ogle biri aksam dayanamazsaniz sekerli olmayan meyvelerden yiyebilirsiniz diyollaa:)
Yesil elmam var miydi bende bakiyim da kaynaticam birazdanAaaa ben bu tariften yaptim ama yemek yidim normalde sifa olsun diye daha iyi yarin allah izin verirse deneyim bir sey cikmazsa yumurtada yirim inşallah ok inş yarin bisey cikmazda denerimm...
Vay vay vayBenim kiz erken uyyo diziyi izleyemiyo tabi ya fragmanlarini izliyo yada sadece ozetlerine denk gelebiliyoama gozune kestirmis adami
Ay bu nee allah askina olum diyetimi cok sagliksizAaaa ben bu tariften yaptim ama yemek yidim normalde sifa olsun diye daha iyi yarin allah izin verirse deneyim bir sey cikmazsa yumurtada yirim inşallah ok inş yarin bisey cikmazda denerimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?