Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yarini detoks gibi biseyle gecircem bakaliminsallah sabit çıkarım cumaya

Nasil bi detoks yapacaksin canim.....baska bi topikten arkadasa diyetisyeni süt armut detoks su vermis bir gun uygulamasi gerekiyormus kiz üç gun uyguladi 3.2 kilo verdi verdi ama bunu uygularkende üzücü problem yasadi istahi yoktu acaba bende bi denesemmi bir bardak sut ve 1/2armut bilandirdan gecirip iciyormus iki ara var ondada 10 tana cig findik yiyecekmis

Bence 3 gün üst üste agir olur canim bir gün yapabilirsin bende yeşil elmali bi çay kaynaticam gün boyu 3 haşlanmis yumurta ve o çaydan icicem bakip yazarim çayın tarifini haftada iki kez uygulayin diyo haftada 6 kilo gidermis ama ben ona inanmadim tabi bir kilo inse yeter bana

Ayy eve anca şimdi geldim ( onda da elektrikler kesilmiş hattın internetinden yazmak zorundayım. Her şey bana karşı olsa da diyete devam. Bu akşam 10 gibi bi grup acıktı çiğ köfte ve ciğer sipariş etti hayır hepiciğide zayıf ( sinir oldum ( amam yemedim direndim... umarım artık bu sabırlarımızın sonucunu görürüz.

Bugunku menum
Bi avuç içi lor peynir bi catal bal tereyağ iki domates sekersiz cay
15:00 da barbuyali salata yesilligi boldu küçük bi kase yedim toplam bir yk barbunya vardi
Aksam pek bisey yedim midem cok kötüydü 2-3yk kuru fasulye
Sabah spor salonunda yaptim ayriyyeten 40 dk yürüyüş yapildi 2-lt su icildi

htc71 cnm alıntılamamda bir sorun oldu ama münün gayet iyi, afiyet olsun.

Selam kızlar..menüm..
Sabah: çökelekli yumurta, kk peynir, domates, salatalık.
Akşam: üç dilim palamut, bol salata..
Ara: şekersiz türk kahvesi..
Gayet güzel canım afiyet olsun

SekerPancarii bu arada 900 gr eksideyim keptincigim
Çok çok tebrikler, alkış halay

Pes etmiycez kızlar yoksa ben biliyorum sonumu..bir salıversem 100 rakamıni görürüm eminim öyle bir bünyem var işte..
Benim de öyle, direnelim kıralım şu kilolu olmak zincirini

Menüm kahvaltı
Üşendiğimden akşam evdekilerden kalma 2 dilim çiğköfte, yarım lavaş, marul, yarım bardak ayran
Öğlen 2 dilim çok tahıllı ekmek, kıymalı, 1 kk tulum, 4 azağlı zeytin, nane, domates
Ara sade nesface, 1 çay kaşığı damla sakızlı macun
Akşam çeyrek armut, 4 kuru erik
Su çok içtim mi bilmiyorum. Valla bugün sayamadım.

BitmeyenUmidim
Canikos detoksun tarifi geceden kaynaticakmişiz
2-3 yeşil elmanin kabugu kalin soyulmuş
2 limon kabuguyla
2-3 tane top karabiber
2-3 top yaseminli yesil cay(benim yok bundan normal yesilcay aticam)
1 çubuk tarçın
2-3 dilim taze zencefil(bende toz zencefil var ondan koycam)
2 litreye yakin su koyucaz üstüne kaynayinca sogunmaya bırakıcaz yarin bir buçuk litre icicez bu caydan ve 3 tane haslanmis yumurta biri sabah biri ogle biri aksam dayanamazsaniz sekerli olmayan meyvelerden yiyebilirsiniz diyollaa:)

Aaaa ben bu tariften yaptim ama yemek yidim normalde sifa olsun diye daha iyi yarin allah izin verirse deneyim bir sey cikmazsa yumurtada yirim inşallah ok inş yarin bisey cikmazda denerimm...

Aaaa ben bu tariften yaptim ama yemek yidim normalde sifa olsun diye daha iyi yarin allah izin verirse deneyim bir sey cikmazsa yumurtada yirim inşallah ok inş yarin bisey cikmazda denerimm...
Yesil elmam var miydi bende bakiyim da kaynaticam birazdankismetse yaparim bende yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…