Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Maşallah gerçekten çok sabırlıymışsın canım ama kazanan sen olursun..

Canım çok ağır değil mi halsiz düşersin sonra..normal kahvaltını yapıp öyle içebilirsin mesela..

Canım çok ağır değil mi halsiz düşersin sonra..normal kahvaltını yapıp öyle içebilirsin mesela..
Ben açlığa dayanamam ama enteresan sekilde şuan hiç açlık hissetmiyorum canim 800 900 gr artidayimbugun dayanicam ama zorlanirsam yumurtayi artiririm

Sabah tartildim 53.1 çiktim kilo almamisim hafta icinde ama haftasonu aldiklarim da gitmemis

Detoks dedigin bunu icip gunde sadece 3 yumuurta yemekmi?
Cesit çeşit detoks var bu da onlardan biri amac vücudu şaşirtip ödem atip daha sonrasinda kilo vermeyi hizlandirmak bir günlük yumurta yiyosun ve karışımı içiyosun sadece. Daha once de ayran detoksu yapmistim hatirlarsan karabugday da yapmıştım bir günlük bu da onlar gibi bisey sok diyet degil yani

Bilmiyorum ben biraz karsiyim. bazi detokslar saglikli beslenirken iciliyo vs oyle bisey olsa evt. neyse bigunden bisey olmaz. siz bilirsiniz tabi

Bugün şans benden yana işten şimdi çıkıyorum. Ama acayip diyeti bozup kalorili şeyler yiyesim var. Canım acayip hamburger çekiyor. Saatte geç değil yesem mi ki?? Normalde yine geceye kadar çalışsaydım bu akşam yemeyecektim. Çok kararsızım kendimle pazarlık yapamıyorum..

Canim yeme sık dişini yarin cuma tarti günü

Kızlar ben geldimmnnn....
Bugünde güzl geçti gerçi dün gece saat 2 de fındık fıatık yedim ama bugün telafi ettim eski düzenime dönüyorum çok şükür kuzumda buhün daha iyiii

Şuan kaç kiloyum hiç bilmiyorum bu hafta ve önümüzdeki haftada tartılmşcam haftayada dikkat edip p.tesi tartılmayı düşğnüyorummmm inşALLAH listeye girebilirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…