- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.701
Maşallah gerçekten çok sabırlıymışsın canım ama kazanan sen olursun..Ayy eve anca şimdi geldim( onda da elektrikler kesilmiş hattın internetinden yazmak zorundayım. Her şey bana karşı olsa da diyete devam. Bu akşam 10 gibi bi grup acıktı çiğ köfte ve ciğer sipariş etti hayır hepiciğide zayıf ( sinir oldum ( amam yemedim direndim... umarım artık bu sabırlarımızın sonucunu görürüz.
Canım çok ağır değil mi halsiz düşersin sonra..normal kahvaltını yapıp öyle içebilirsin mesela..BitmeyenUmidim
Canikos detoksun tarifi geceden kaynaticakmişiz
2-3 yeşil elmanin kabugu kalin soyulmuş
2 limon kabuguyla
2-3 tane top karabiber
2-3 top yaseminli yesil cay(benim yok bundan normal yesilcay aticam)
1 çubuk tarçın
2-3 dilim taze zencefil(bende toz zencefil var ondan koycam)
2 litreye yakin su koyucaz üstüne kaynayinca sogunmaya bırakıcaz yarin bir buçuk litre icicez bu caydan ve 3 tane haslanmis yumurta biri sabah biri ogle biri aksam dayanamazsaniz sekerli olmayan meyvelerden yiyebilirsiniz diyollaa:)
Kiz diyet degil bir günlük detoks sadiceAy bu nee allah askina olum diyetimi cok sagliksiz
Ben açlığa dayanamam ama enteresan sekilde şuan hiç açlık hissetmiyorum canimCanım çok ağır değil mi halsiz düşersin sonra..normal kahvaltını yapıp öyle içebilirsin mesela..
Detoks dedigin bunu icip gunde sadece 3 yumuurta yemekmi?Kiz diyet degil bir günlük detoks sadice
Cesit çeşit detoks var bu da onlardan biri amac vücudu şaşirtip ödem atip daha sonrasinda kilo vermeyi hizlandirmak bir günlük yumurta yiyosun ve karışımı içiyosun sadece. Daha once de ayran detoksu yapmistim hatirlarsan karabugday da yapmıştım bir günlük bu da onlar gibi bisey sok diyet degil yaniDetoks dedigin bunu icip gunde sadece 3 yumuurta yemekmi?
Bilmiyorum ben biraz karsiyim. bazi detokslar saglikli beslenirken iciliyo vs oyle bisey olsa evt. neyse bigunden bisey olmaz. siz bilirsiniz tabiCesit çeşit detoks var bu da onlardan biri amac vücudu şaşirtip ödem atip daha sonrasinda kilo vermeyi hizlandirmak bir günlük yumurta yiyosun ve karışımı içiyosun sadece. Daha once de ayran detoksu yapmistim hatirlarsan karabugday da yapmıştım bir günlük bu da onlar gibi bisey sok diyet degil yani
Ay bu nee allah askina olum diyetimi cok sagliksiz
biz de de elektrikler gidip gidip geliyor, genel arıza mıdır nedir? Annem aradı tekrar gitmiş Alo 186'yı aradım ben de sonunda. Bakalım ne olacak.Slm fistiklar elektrikler gitti yeni geldi
Canim yeme sık dişini yarin cuma tarti günüBugün şans benden yana işten şimdi çıkıyorum. Ama acayip diyeti bozup kalorili şeyler yiyesim var. Canım acayip hamburger çekiyor. Saatte geç değil yesem mi ki?? Normalde yine geceye kadar çalışsaydım bu akşam yemeyecektim. Çok kararsızım kendimle pazarlık yapamıyorum..
Sıktım kendimi. Yapıkredi yayınlarında kazuo ishiguro romanlarında %50 indirim vardı iki kitap aldım :)) birazdan birini okumaya başlayacağım :))Canim yeme sık dişini yarin cuma tarti günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?