Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar..menüm..
Sabah: bir kase çorba, bir dilim tb ekmeği..yumurtadan gına geldi bugün böyle canım istedi .
Akşam: iki parça haşlama et, yoğurt..
Aralarda: şekersiz türk kahvesi, soda..

Slm kizlar nasilsiniz hic ugrayamaz oldum stresten ayy dusun dusun kolesterollerimiz firlucak :)
@SekerPancari71geçmiş olsun canim amann dikkat soguklar geldi aha bende hasta oldum usuttum galiba kemiklerim sizliyor...
htc71 canim Sağol seninde ne dilegin varsa kabul olsun ins...
@ParteMoralll canim yarinda gecsin inşallah onumuzdeki maclara bakalim inşallah

Kızlarrr bende yüzsüzce geldimmm bugün benimde feci yalan oldu saymiim baride iyiceee batmiim yerin dibineeee ayy nolcak nöule nilemiorum ya ama durum çok vahimmm

Kizlar kac gundur menumu yazamadim sacma sapan bi beslenme sekli çıktı stresten istahim kesildi zorla yedim gucten dusmeyim diye..
Yarin su tapu isleri bi hallolsun bi de kiraci ciksin ozaman buyuk is başlıyor boya badana inşaat gibi isler..bende böyle kosusturmalar var

Ayyyy canım halloldumu ev öeseleai çokkk sevindim canımmmm hadi hayırlı uurlu olsunnnnn nn TABBIM utandırmasınnn çok sevindim inann

Kızlarrr bende yüzsüzce geldimmm bugün benimde feci yalan oldu saymiim baride iyiceee batmiim yerin dibineeee ayy nolcak nöule nilemiorum ya ama durum çok vahimmm

Allahtan cok kilolu degilsin ama kendini kontrol et canim senin bebek varmi emziriyonmu istahin ondanmi acik yoksa...

Ayyyy canım halloldumu ev öeseleai çokkk sevindim canımmmm hadi hayırlı uurlu olsunnnnn nn TABBIM utandırmasınnn çok sevindim inann

Sağol canim benim daris sana ev istiyenlere hele bi tapu elimize gecsin rahatlicam satan adam aksinin biri agzimizidan burnumuzda getirdi sabirla bekledikyarik tek vaz gecmesin diye gep alttan aldik tapu bi elimze gecsin zavalli anam babam ice stresten hasta oldular.. (((

Olan olmuş canım bu hafta..önümüzdeki hafta dengelersin..evden çıktı mı denge şaşıyor malesef...
Aynen cnmmm vallaaa yaa
Aynen cnmmm yapcak bisey yokk aman
ayyy allahsen biraak senin feci dedigin benim baslangic yemegim
Cok abartiyosun sana oyle geliyo ben saymim bence

Hayirli olsun cnmmmmmmmmm

Gunaydin kizlarr bugunde cok yogunum cumadan sonra daha sık gelicemmm

Aksamdan cogu seyini halledersn sabah cok erken kalkarsin biter canm
Oyle yapicam canim salatalari yarina birakirip kurabiye pasta pogaca bugunden halledicem böreği de ben her seyini hazirlayip soslayip dolaba koyuyorum ertesi gune pişiriyorum sosunu iyce cekip cok guzel oluyo yarina sadece borek pisimi ve salatayi birakirim sonra ben hazirlanicam kuzumu hazirlicam

Evet boregi bende aksamdan yapiyorm ama ustune bsy surmuorm jelatnliyip dolaba kaldiriyorum. sabah ustune surup firinaaaa missss gibi ohhhh :) afiyrt olsn baby

i aksamlar kızlar menüm
sabah kıymalı 2 yumurta 1 dilim ekmek 1 kk peynir yeşillik maydonoz dere otu roka
Ara 12 fındık 1 kuru erik
Öğlen 5 yk nohut yemeği az az iki çatal pilav iki lokma ekmek bol salata
Aksam karnabahar haşlaması sarımsaklı yogurt yarim dilim ekmek su 2 litreye tamamlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…