- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #164.981
Olan olmuş canım bu hafta..önümüzdeki hafta dengelersin..evden çıktı mı denge şaşıyor malesef...Ayy ben ölem öleeeem bu haftam bugun yalan olduuuu bravo yarinda dogum gunu...
Ayyyy canım halloldumu ev öeseleai çokkk sevindim canımmmm hadi hayırlı uurlu olsunnnnn nn TABBIM utandırmasınnn çok sevindim inannKizlar kac gundur menumu yazamadim sacma sapan bi beslenme sekli çıktı stresten istahim kesildi zorla yedim gucten dusmeyim diye..
Yarin su tapu isleri bi hallolsun bi de kiraci ciksin ozaman buyuk is başlıyor boya badana inşaat gibi isler..bende böyle kosusturmalar var
Kızlarrr bende yüzsüzce geldimmm bugün benimde feci yalan oldu saymiim baride iyiceee batmiim yerin dibineeee ayy nolcak nöule nilemiorum ya ama durum çok vahimmm
Ayyyy canım halloldumu ev öeseleai çokkk sevindim canımmmm hadi hayırlı uurlu olsunnnnn nn TABBIM utandırmasınnn çok sevindim inann
Aynen cnmmm vallaaa yaaOlan olmuş canım bu hafta..önümüzdeki hafta dengelersin..evden çıktı mı denge şaşıyor malesef...
Aynen cnmmm yapcak bisey yokk amanSlm kizlar nasilsiniz hic ugrayamaz oldum stresten ayy dusun dusun kolesterollerimiz firlucak :)
@SekerPancari71geçmiş olsun canim amann dikkat soguklar geldi aha bende hasta oldum usuttum galiba kemiklerim sizliyor...
htc71 canim Sağol seninde ne dilegin varsa kabul olsun ins...
@ParteMoralll canim yarinda gecsin inşallah onumuzdeki maclara bakalim inşallah
ayyy allahsen biraak senin feci dedigin benim baslangic yemegimKızlarrr bende yüzsüzce geldimmm bugün benimde feci yalan oldu saymiim baride iyiceee batmiim yerin dibineeee ayy nolcak nöule nilemiorum ya ama durum çok vahimmm
Hayirli olsun cnmmmmmmmmmSağol canim benim daris sana ev istiyenlere hele bi tapu elimize gecsin rahatlicam satan adam aksinin biri agzimizidan burnumuzda getirdi sabirla bekledikyarik tek vaz gecmesin diye gep alttan aldik tapu bi elimze gecsin zavalli anam babam ice stresten hasta oldular..(((
Ayy uyudum beybi cok yoğulmuştummm
Aksamdan cogu seyini halledersn sabah cok erken kalkarsin biter canmAyy uyudum beybi cok yoğulmuştummmbugunde pasta kurabiyr falan yapicam yarina hazirlik
Oyle yapicam canim salatalari yarina birakirip kurabiye pasta pogaca bugunden halledicem böreği de ben her seyini hazirlayip soslayip dolaba koyuyorum ertesi gune pişiriyorum sosunu iyce cekip cok guzel oluyo yarina sadece borek pisimi ve salatayi birakirim sonra ben hazirlanicam kuzumu hazirlicamAksamdan cogu seyini halledersn sabah cok erken kalkarsin biter canm
Evet boregi bende aksamdan yapiyorm ama ustune bsy surmuorm jelatnliyip dolaba kaldiriyorum. sabah ustune surup firinaaaa missss gibi ohhhh :) afiyrt olsn babyOyle yapicam canim salatalari yarina birakirip kurabiye pasta pogaca bugunden halledicem böreği de ben her seyini hazirlayip soslayip dolaba koyuyorum ertesi gune pişiriyorum sosunu iyce cekip cok guzel oluyo yarina sadece borek pisimi ve salatayi birakirim sonra ben hazirlanicam kuzumu hazirlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?