Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet iki öğün..ilk üç öğündü vücut alışınca ikiye düşürdüm bende işe yaradı yani
Bedne sabah yedigim yarisini yiyim bide arada nescafe iciyim cunku acayip tok tutuyo beni bide aksam ne yemek yaptiysam yarisi yiyim bide oyle deniyim kendime ayri yemek yapacak zmaan yok dur bakalim ins bu ay icinde veririm bide cok tartilmamak lazim onuda cok cok ogrendim 1 ay tartiya cikmiyacam moralim bozuluyo

Gayet güzel afiyet olsun cnm :))

Ben dahada 62.5 .gitmiyo biturlu niyeyse dunya kilo verdi. Bu 2 kilocuk beni yedi bitirdi bana yardim edin 30 kilya yakin vermis bi insanim ama 60 olamiy ya bi ara 60.8 gordum dahada gormedim acil yardim edin
Merhabalar :) ben de 63-62 de takıldıydım iki haftadır zinciri kırıyor gibiyim bakalım. sarraf ın dediği gibi suyu artırmak çok işe yarıyor :) bir de bazen sürekli az yiyince de kilo vermek duruyor. 2-3 haftada bir tercihen öğlen abartıp vücudu şaşırtmak lazım :))
Selam kızlar..menüm..
Sabah: çemenli yumurta, kk peynir, beş zeytin, dört ceviz, maydonoz..
Ara: şekersiz türk kahvesi .
Akşam: iki parça tavuk göğüs, bol salata, yoğurt..
Bana snn menüler genelde biraz az geliyor ama snn beslenme düzenine göre yine çok iyi cnm:))

Biz grup olarak biraz farklıyız bir bakmışsın destan yazıyoz ya da iki günde bir geliyoz..hepimizde ya bebek var ya da iş güç..fırsat buldukca geliyoruz..kaptan kızıyo ama
Valla bizi çok güzel anlatmışsın :))

menüm kahvaltı 3 dilim ekmek, kahvaltılık sos, 4 az yağlı zeytin,1 kk peynir
Ara sütlü nescafe
Ara 20 fındık
Ara sütlü nescafe
Bi yarım saat önce eve geldim ama bilgisayara aşırı bakmaktan mı, soğuktan mı yoksa açlıktan mı yoksa arabanın tutmasından mı bilmiyorum midem çok kötü oldu. Yarım saat önce bir dilim ekmek, ayran ve taze fasulye yedim(anneme telefonla ısıt dediydim:) )
En son 5 gibi fındık yediydim
Sabah yarım saat koşu yaptım. Gün içinde de Oldukça hareketli olmaya çalıştım:))
Tartıda en son bu sabah 61.6yıyine gördüm, iki güne 61.2 gibi olursam cumaya muhteşem gireceğim:))

Benlen sen yarisiyoruz gibi heken hemen bende 60 olmak istiyom

Bünyem alıştı artık canım iki öğün yiyorum..ara öğünlü diyet yapamıyorum insülin direncim olduğu için..

günaydın kızlar bende kahvaltımı ettim dün 1 kilo fazla çıkmıştım nasil oldu bende anlamadim ama turşu yedim bide malum zaman geldi ödem oldu herhalde ama bu sabah gitmiş o 1 kilo dünkü hafif yediklerimden sonra bakalım yarın kac çıkıcam en fazla 300 gr falan eksi olurum heralde ama haftaya daha iyi olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…