- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.021
O hepimizde var canım bıkkınlık geldi..bıraksam bütün kilo geri gelecek biliyorum..3 kucuk cocukla cok zoru basardim simdi gozum kesmiyo
Bedne sabah yedigim yarisini yiyim bide arada nescafe iciyim cunku acayip tok tutuyo beni bide aksam ne yemek yaptiysam yarisi yiyim bide oyle deniyim kendime ayri yemek yapacak zmaan yok dur bakalim ins bu ay icinde veririm bide cok tartilmamak lazim onuda cok cok ogrendim 1 ay tartiya cikmiyacam moralim bozuluyoEvet iki öğün..ilk üç öğündü vücut alışınca ikiye düşürdüm bende işe yaradı yani
Ben iste bu iki hafta biraktim okadar verdim vicdan azabi duyuyom cok zor asamalrdan gectim diye tekrardan bi silkelenem 2 kilocuk ta gitsinO hepimizde var canım bıkkınlık geldi..bıraksam bütün kilo geri gelecek biliyorum..
Sen surekli takiliyonmu gun icinde bazen kimse olmuyo gunduzleri haladaoylemi acaba durgunmjBen iste bu iki hafta biraktim okadar verdim vicdan azabi duyuyom cok zor asamalrdan gectim diye tekrardan bi silkelenem 2 kilocuk ta gitsin
Biz grup olarak biraz farklıyızSen surekli takiliyonmu gun icinde bazen kimse olmuyo gunduzleri haladaoylemi acaba durgunmj
Biz grup olarak biraz farklıyızbir bakmışsın destan yazıyoz ya da iki günde bir geliyoz..hepimizde ya bebek var ya da iş güç..fırsat buldukca geliyoruz..kaptan kızıyo ama
Bebekli olunca dogru bende oyleyim
Gayet güzel afiyet olsun cnm :))i aksamlar kızlar menüm
sabah kıymalı 2 yumurta 1 dilim ekmek 1 kk peynir yeşillik maydonoz dere otu roka
Ara 12 fındık 1 kuru erik
Öğlen 5 yk nohut yemeği az az iki çatal pilav iki lokma ekmek bol salata
Aksam karnabahar haşlaması sarımsaklı yogurt yarim dilim ekmek su 2 litreye tamamlanacak
Merhabalar :) ben de 63-62 de takıldıydım iki haftadır zinciri kırıyor gibiyim bakalım.Ben dahada 62.5 .gitmiyo biturlu niyeyse dunya kilo verdi. Bu 2 kilocuk beni yedi bitirdi bana yardim edin 30 kilya yakin vermis bi insanim ama 60 olamiy ya bi ara 60.8 gordum dahada gormedim acil yardim edin
Bana snn menüler genelde biraz az geliyor ama snn beslenme düzenine göre yine çok iyi cnm:))Selam kızlar..menüm..
Sabah: çemenli yumurta, kk peynir, beş zeytin, dört ceviz, maydonoz..
Ara: şekersiz türk kahvesi .
Akşam: iki parça tavuk göğüs, bol salata, yoğurt..
Valla bizi çok güzel anlatmışsın :))Biz grup olarak biraz farklıyızbir bakmışsın destan yazıyoz ya da iki günde bir geliyoz..hepimizde ya bebek var ya da iş güç..fırsat buldukca geliyoruz..kaptan kızıyo ama
Benlen sen yarisiyoruz gibi heken hemen bende 60 olmak istiyommenüm kahvaltı 3 dilim ekmek, kahvaltılık sos, 4 az yağlı zeytin,1 kk peynir
Ara sütlü nescafe
Ara 20 fındık
Ara sütlü nescafe
Bi yarım saat önce eve geldim ama bilgisayara aşırı bakmaktan mı, soğuktan mı yoksa açlıktan mı yoksa arabanın tutmasından mı bilmiyorum midem çok kötü oldu. Yarım saat önce bir dilim ekmek, ayran ve taze fasulye yedim(anneme telefonla ısıt dediydim:) )
En son 5 gibi fındık yediydim
Sabah yarım saat koşu yaptım. Gün içinde de Oldukça hareketli olmaya çalıştım:))
Tartıda en son bu sabah 61.6yıyine gördüm, iki güne 61.2 gibi olursam cumaya muhteşem gireceğim:))
Kızının doğum günü di mi bugün..hayırlı yaşları olsun inşallah canım..Gunaydin kizlar ayy cok yoruldum cokkkkbugün de gelemem ama aksam gelirim
Bünyem alıştı artık canım iki öğün yiyorum..ara öğünlü diyet yapamıyorum insülin direncim olduğu için..Gayet güzel afiyet olsun cnm :))
Merhabalar :) ben de 63-62 de takıldıydım iki haftadır zinciri kırıyor gibiyim bakalım.sarraf ın dediği gibi suyu artırmak çok işe yarıyor :) bir de bazen sürekli az yiyince de kilo vermek duruyor. 2-3 haftada bir tercihen öğlen abartıp vücudu şaşırtmak lazım :))
Bana snn menüler genelde biraz az geliyor ama snn beslenme düzenine göre yine çok iyi cnm:))
Valla bizi çok güzel anlatmışsın :))
benimde var canım 1 yaşını geceli 2.5 ay oldu 9 kilo kadar verdim bendeBebekli olunca dogru bende oyleyim
Evet canim saolKızının doğum günü di mi bugün..hayırlı yaşları olsun inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?