- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #165.061
İşte sağlıklı olan gram gram ama insan kilo kilo gitsin istiyorgram gram gidiyor bakalım şimdilik
Ayy boyunu kıskandım, hem kısa hem kiloluyum173 boyum 69 da kilom canım basladigimda 78 dim hedefim 60 59 filançöp bacaklı olurum artık 59 olursam
Bence kalori olarak iyi ama biraz yeşillik eksiği ar gibi geldi. Suyun ve hareketinde tamamsa süperSabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 sekerli cay 1 fincan yesil cay
Ara 1 elma 1 muz
Oglen 1 avuc leblebi 2 bardak tuzlu ayran
Ara yarim bardak nescafe
Aksam 3 kadik makarna 1 fincan yesil cay. Nasil menum arkadaslar yorumlaribizi bekliyorum
Ben bu hafta iim 61.2 yi göreceğim sanki :))İyi aksamlar kizlar cok yorgunum yatip dinlenicemyarin kesin artidayim ya pufff
Bende 25 yasindan 1.70 boyBenim asıl hedefim 52 şimdilik tartıda 59u görsem beşli bir rakam gördüm diye bayram yapıcam. En geç üç haftaya amacım bu...
yaşımızda yakınmış ben de 25 im?? Boyun kaçtı??
Ayy insülin direncin olduğunu bilmiyordum, zorluyor o bünyeyi ama kilo verdikçe düzeliyor diye biliyorum.
Yesillik yemiyom ya onceliri cok yedim simdi canm hic istemi spor desen yapmiyom ama 3 kuvuk cocuk pesinde kosuyom onu spordan sayyom yoksa spor yapmiyom gucum ve firsatim yokİşte sağlıklı olan gram gram ama insan kilo kilo gitsin istiyor
Ayy boyunu kıskandım, hem kısa hem kiloluyumboy kiloyu biraz gizliyor en azında .
Bence kalori olarak iyi ama biraz yeşillik eksiği ar gibi geldi. Suyun ve hareketinde tamamsa süper
Ben bu hafta iim 61.2 yi göreceğim sanki :))
aslin da küçükken hiç sevmezdim uzun olmayı yaşıtlarımdan hep daha iri dururdum ama simdi cok seviyorumİşte sağlıklı olan gram gram ama insan kilo kilo gitsin istiyor
Ayy boyunu kıskandım, hem kısa hem kiloluyumboy kiloyu biraz gizliyor en azında .
Bence kalori olarak iyi ama biraz yeşillik eksiği ar gibi geldi. Suyun ve hareketinde tamamsa süper
biraz daha proteinide arttır bence canım kahvaltında peynir olabilir tavuk falanda yiyebilirsin ara ogundede ben genelde fındık kuru meyve filan yiyorum meyve az yerim emziriyormusun canım ben emziriyorum kahvaltilardada çay değil de 1 bardak süt içiyorumSabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 sekerli cay 1 fincan yesil cay
Ara 1 elma 1 muz
Oglen 1 avuc leblebi 2 bardak tuzlu ayran
Ara yarim bardak nescafe
Aksam 3 kadik makarna 1 fincan yesil cay. Nasil menum arkadaslar yorumlaribizi bekliyorum
sıkıldın mı canımSekerPancarii canim konustugmuz gibi beni izne ayir bu haftadan sonra
Hayirsıkıldın mı canım
Tamam balim yazdimSekerPancarii canim konustugmuz gibi beni izne ayir bu haftadan sonra
Burdayim yine kuzumm merak etmeeeTamam balim yazdim
Biliyorum canimmmmmBurdayim yine kuzumm merak etmeeeseni yalniz birakmammm
:) yeni kisiler cagrlm yaa artik takima benim yerim kalsin tabi hahahahaBiliyorum canimmmmmkilo vermis olarak gireceksin iki hafta sonra listeye
Aaaaa super cnmmmmmm bide moralini bozuyodunGunaydin kizlar hayirli cumalar kilo almışım ama 200 gr almişim sevindim valla ben normalde bir gün kacircam bir kilo alirim haftaya insallah 51 olucam
Canım yine buralardasın dimi..SekerPancarii canim konustugmuz gibi beni izne ayir bu haftadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?